VIKEND NAPOVED OD 10.07. DO 12.07.

VIKEND NAPOVED OD 10.07. DO 12.07.


ZEMLJA - (BIK,DEVICA,KOZOROG)
Vikend govori o reševanju problemov in težav,ki se vam že dolgo vlečejo. Če želite to razrešiti,boste morali začeti v preteklosti. Ničesar ne naredite s hitrimi,trenutnimi rešitvami,saj tudi težave niso nastale na ta način,ampak so se nabirale dolga leta .Pot rešitve bo dolga,ampak izkušnje,organiziranost,nove priložnosti ter srečne okoliščine,vam bodo v pomoč.
LJUBEZEN:težave v zakonu ali partnerski zvezi,so se nabirale že kar nekaj časa.Nezadovoljstvo lahko uniči vaš partnerski odnos.Rešitev prihaja skozi pogovor in kompromis.Zaradi močnih čustev,bo treba preko marsičesa.
POSEL:nove priložnosti vas čakajo,izkoristite jih.
ZDRAVJE:težave s krvnim obtokom in slabo prebavo.

VODA - (RIBI,RAK,ŠKORPIJON)
Vikend govori o lepih občutkih,ki povezujejo dvoje ljudi,sprejemanju odločitev o skupnem življenju.Tu so tudi skrivni občutki,ki lahko ljubimca razdvojijo in jima povzročijo trpljenje.Prav tako nakazuje spomine in žalostdo katerih lahko privede razjasnitev težav in odprti pogovori.Lahko tudi skrita zveza.
LJUBEZEN:veliki obojestranski občutki,ki jih nadgrajuje zaupanje in samozavest.Občutek izpopolnjenosti in uresničitve po razočaranju.Spoznanje,da ima zveza prihodnost in veliko pričakovanje.
POSEL:ni potrebno biti v dvomih in strahu zaradi spremembe.Možnost dobrega zaslužka.
ZDRAVJE:bolečine v prsih,holesterol

OGENJ - (OVEN,LEV,STRELEC)
Vikend vam lahko prinese hitro reševanje in spremembe nastalih situacij.Možnost izhoda iz krize zaradi srečnih okoliščin.Poslovno in osebno zadovoljstvo skozi čustva.Rast,razvoj in upanje na srečo.Nevarnost kratkotrajnega,lahkomiselnega uživanja.
LJUBEZEN:želja po uresničitvi pravega partnerskega odnosa.Vendar,previdno.Vaši visoki kriteriji vam lahko prinesejo nezadovoljstvo.Bodite realni,sklepajte kompromise,saj samo na ta način,se vam vaše želje izpolnijo.
POSEL:Naredite spremembo v poslu.Postavite si jasen cilj in uspeh ne bo izostal.Lahko tudi pomoč partnerja pri skupnem vlaganju v posel.

ZRAK - (DVOJČKA,TEHTNICA,VODNAR)
V tem vikendu boste našli notranjo moč,ki vam bo v pomoč pri dobri komunikaciji z okolico in pri sodelovanju z drugimi.Napredek in kopičenje bogastva,ki ni nujno materialno.Karta govori tudi o človeški dobroti,prijateljski zaščiti in pomoči drugim.Opozarja pa,da so možne napake,če preveč idealizirate ljudi in dogodke.
LJUBEZEN:posvetite več pozornosti prijateljstvu,ki ima veliko več čustev,kot izgleda.Mogoče je vaša sreča na dosegu roke.
POSEL:če imate težave v poslu,prosite prijatelja za pomoč.Ne naredite napake samo zato,ker verjamete napačnim ljudem.
ZDRAVJE:hormoni,prekomerna teža

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Svečenik

Čas je za urejanje družinskih razmerij, soočili se boste s karmo, dobili boste željo po dodatnem učenju ali poučevanju. Bodite odprti za srečanje, ne sklepajte površinsko, ker lahko naredite krivico.