TAROT NAPOVED ZA MESEC JULIJ 2018

TAROT NAPOVED ZA MESEC JULIJ 2018

Preberite kaj vam prinaša mesec JULIJ 2018

Pozdravljeni vsi ki me berete, naj vas ne prestrašim ampak mesec julij je mesec ko je prišel čas da zaklučite vse stvari, zadeve, odnose… iz preteklosti in se se premaknete naprej v življenju. Sami veste kaj je tisto dobro za vas in kaj vas veže in boli za nazaj,  premislite razčistite pri sebi zdaj je čas da resnično prekinete.

Dnevi pred vami vam bodo prinesli nove priložnosti in nove ljudi, lahko bo to starejša oseba ali ljudje rojeni v znamenju device.

Lahko da se bodo ljudje obračali na vas za nasvet, pomoč ali navdih, mogoče boste vi potrebovali nekoga da vam pomaga ampak ne bojte se ob pravem času boste srečali prave ljudi.

Na čustven podoročju se vam nakazuje čustveno ravnovesje, skrb za dom in družino, iskrena ljubezen, prisotna bo močna seksualna energija, skratka lahko imate zelo lep mesec če ne boste preveč ljubosumni, ne imejte nerealna pričakovanja, in nikar ne padajte v neko vlogo žrtve ali pa velike odrešine ali odrešenika.

Za vse zadeve boste imeli dovolj moči, da boste lahko videli resnico in prosim lepo priznajte si jo ker drugače se lahko zaplete v prevare. V pomoč vam je lahko oseba rojena v znamenju strelca.

Na področju dela in denarja imate zadedek v ciljki ste si ga zadali, spremljate novosti in se dodatno poučite o tem kar še ne vsete, imeli boste podporo ljudi predvsem ženskega spola. Zavedajte se svojih meja in omejitve in ne rinite z glavo čez zid, raje se za dan ali dva umaknete da premislite o celotni zadevi in se šele potem odločite . Nepričakovano darilo ali račun.

Sedaj še nekaj na področju vaše osebnosti in vaše duše tukaj bi vas opozorila da ne boditi kruti do sebe in se obtožujte za nekaj kar niste storili, če pa ste že kaj narobe naredili si to oprostite ker le tako boste lažje zadihali in peljali svojo barko naprej. Previdno z ljudmi rojenimi v znamenju dvojčkov, dvočki sami pa bodite previdni v besedi in dejanju … bodite iskreni do sebe in do soljudi.

Nasvet : Bodite v vlogi modreca, filozofa in ne prehitevajte situacij

Opzorilo za zdravje : frustacije, revmatizem in kronične bolezni

Želim vam uspešen mesec in se beremo

Delite če želite

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Dvojka mečev

Odločite se glede dveh zadev, pred vrati je začetek pomembne odnosa (ljubezenskega ali poslovnega), da dosežete skupen cilj, odnos bo aktualen, dokler bosta potrebovala drug drugega.