Reiki


Reiki je univerzalna življenska energija, ki je prisotna povsod  ne glede na status ali veroizpoved. Ta energija je tukaj od samega nastanka zemlje, saj brez življenske energije nas ne bi bilo tukaj

Mojstri Rei-ki ja uporabljamo REIKI energijo za zdravljenje, čiščenje telesa, prostora, za zaščito ljudi in stvari in pomagamo pri osebni in duhovni rasti.

V tej energiji je skrita vsa LJUBEZEN in MODROST UNIVERZUMA

Reki se lahko uporablja tudi na daljavo saj energija ne pozna ne prostora ne časa, najbolj pomembno je da ko se vi sami odločite da želite spremembe v življenju , da takrat stopite v kontakt z mano in da vam bom v pomoč z energijskim čiščenjem vaše preteklosti, sedanjosti in prihodnosti.

Zapomnite si : 
  • To si, kar je globoka želja, ki te žene.
  • Kakršna je tvoja želja, takšna je tvoja volja.
  • Kakršna je tvoja volja, takšno je tvoje dejanje.
  • Kakršna so tvoja dejanja, takšna je tvoja usoda.

Za naročila me lahko pokličete na telefon 031/457-557
Ali pišete na : slogarca1@gmail.com
Cena terapije 40€ z ddv

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Kraljica palic

Ostanite zvesti sebi in si zaupajte. Prihaja denarna in čustvena stabilnost in skorajšnje izboljšanje razmer. Lahko predstavlja soprogo, mamo ali dobro prijateljico, na katero se lahko zanesete. Je iznajdljiva, lahko malo domišljava in oblastna. Lahko jo prosite za pomoč. V mesecih ognja lahko začnete pomembne poslovne projekte ali razrešite partnerski odnos.