Jolanda

Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.

Kdo in kaj sem? 
Da imam dobro intuicijo sem se zavedala zelo hitro, ampak kot vsi mi, je nikakor nisem želela slišati. V življenju sem imela kar nekaj globokih padcev in seveda potem tudi še močnejših prebojev nazaj v pozitivni svet. Moja stara mama (sedaj že pokojna) je bila zelo obiskana šlogarca in mi je vedno govorila, da bom nadaljevala njeno pot in zadnja leta spoznavam, da je imela prav. Zadnjih 15 let se ukvarjam samo z vedeževanjem. Vmes sem imela kratek premor, ampak to sem potrebovala, da sem lahko delala na sebi in še dodatno izostrila znanje in intuicijo.
Lahko bi tukaj naštevala vse diplome, pridobljene v tem času, ampak sama sem mnenja, da papir prenese vse, meni osebno pa vsa priznanja in diplome izobešene v pisarni ne pomenijo nič.
Vedno si vzamem čas za globoki vpogled osebe, ki me sprašuje, saj se zavedam svoje odgovornosti pri delu.

Sem najboljša?

To boste presodili sami - veste kako pravijo: lastna hvala - cena mala.

Skratka pri svojem delu uporabljam vso svoje znanje in vse svetle energije, da vam lahko dobro in kvalitetno svetujem kaj in kako naprej.

Kaj sploh je šloganje in vedeževanje?

Moj odgovor je: Brez intuicije ni nič. Tretje oko mora biti odprto, da lahko pogledamo v svet energij, ki nam pokažejo preteklost, sedanjost in prihodnost.

Moj cilj?

Največ, kar mi pomeni pri delu šloganja in vedeževanja, je to, da me slišite ampak RESNIČNO SLIŠITE, ne da me poslušate ampak res slišite v pravem pomenu besede, ker le tako lahko preženete temo in stopite v svetlejši jutri. To pomeni, da vam pomagam najti rešitev, ne da vas pustim z kratkim odgovorom ja ali  ne…. in potem postanete zbegani, ne da bi vedeli kako delovati oziroma živeti naprej.

Dovolite mi, da Vam z vsem svojim znanjem, videnjem in energijami pokažem pot, saj si Vi to zaslužite.

Delam z vsem svojim srcem in svetlo dušno energijo. Sem energija, tako kot mi vsi.

Vabljeni k ogledu še ostalih tem, ki sem vam jih pripravila in seveda da me pokličete, ko potrebujete vpogled in nasvet za vaš boljši in svetlejši jutri.

Vaša Jolanda


Vprašajte nas

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.