NAPOVED za APRIL

NAPOVED za APRIL

Prišli smo v 9-tko v mesec PUŠČAVNIKA kjer se vse dobro in vse slabo dokončuje-zaključuje in napoveduje takole :

Da se ne boste prestrašili, naj povem da je to mesec kjer je najboljše za dokončevanje vseh nerešenih stvari iz preteklosti,kajti to je simbol prehoda- stvari se dokončno razrešujejo,premik v nove smeri, nove priložnosti, ki Vam jih ponujajo starejši ljudje, rojeni v znamenju Device ali pomemben starejši moški.
To je mesec čistih nedotaknjenih vrednot. Začutili boste potrebo po pomenu in vsebini v medosebnih odnosih, sicer raje živite sami.
Močna potreba po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar ste dokončali ali o tistem kar ste začeli, opuščali boste vse tisto kar ste prerasli ali obrabili. To leto je posebno dobro za izražanje z ročnimi umetnostmi pa naj bo to ustvarjalen proces ali zdravilska dejavnost. V tem mesecu Vas bodo soljudje prosili za navdih in spodbudo ali pa Vas bodo dojemali kot vodnika, nosilca svetilke, morda bo to čas , ki bo minil v znamenju popolnega nasprotja prej opisanih dejavnosti.
Odločitev je vsekakor v vaših rokah, kajti ta simbol Vas opozarja , da morate slediti srcu in razumu. V tem mesecu morate odpraviti z preteklostjo in umiriti um , da ne sodi in ne kritizira.
Na DUHOVNEM področju (9-palic) v Vaši notranjosti dobite neverjetno moč videnja v zadeve in da boste dovolj močni, da boste lahko prikazali vizije, vpoglede in zaznave, obvladovali boste svoj položaj. Lahko z ljudmi rojenimi v znamenju Strelca ali iz obdobja; November-September -tukaj se pazite prevare., imeli boste višje cilje in jih tudi dosegali v poslovnem ali osebnem življenju.
Bodite pripravljeni na spremembe in bodite pozorni, dovolite da Vas vodi Vaš šesti čut, saj je zelo prisoten samo poslušati ga morate znati in seveda zaupajte mu. Ne bodite preveliki idealisti , ki nima meje, iskali boste varnost v tujini, lahko je delo v tujini, lahko tudi selitev. Omajal se Vam bo gmotni položaj zaradi neke prevare, zato pravim , da bodite previdni. Vsi tisti ki ste delali na sebi in pri sebi boste v tem mesecu prestopili na nove ravni zavesti oziroma zavedanja same sebe in svoj pomen na tem svetu.
Na področju DELA in ZDRAVJA (9-diskov)se boste ukvarjali z telesno težo lahko da jo boste pridobili ali pa preveč izgubili, zato se Vam nakazuje zelo negativen pogled na sebe oziroma do lastno osebnost.
Kot poslovnost pa imate zadetek v črno, pridobivate na vseh področjih, tudi o dodatnem izobraževanju boste razmišljali, tukaj boste imeli močno podporo žensk ,in temu sledi tudi napredovanje, ne bodite sunkoviti in črnogledi in zavedajte se svojih meja, kajti temu sledi dobra finančna varnost. V vseh zadevah bodite prisotni in poglejte v detajle, na trenutke se morate umakniti da lahko presodite celotno zadevo, ne bodite preveč kritični do sebe.
Hkrati se odpira vprašanje o iskrenosti varljivosti položaja ali varanje samega sebe, ni Vam potrebno skrivanje same sebe.
Jaz temu pravim , čepenje v kalupu ali – rakov hod !
Nepričakovano darilo ali račun.
Na ČUSTVENEM (9-čas)področju se pokaže izpolnitev in sreča, doživeli boste pravilno ravnovesje, zelo močna sexualnost , iskrena ljubezen in vera v resnico, kajti tukaj ljubezen zmaga, razmišljali boste o materinstvu in očetovstvu to je sreča , ki je vidna na zven. Za Vas pa je pogubno ljubosumje in igranje vloge žrtve ali pa velike odrešenice/ka . Zato si dovolite raziskovati čustvene globine, da bi uglasili in povezali čustva.

Vse lepo in prav ampak smo še na enem področju DUŠEVNO,(9.mečev) in tukaj se pokaže duševno poniževanje sebe, odpiranje starih ran, ki spominjajo na strah pred porazom; lahko predstavlja osebnost, ki se dejavno ponižuje, svarim Vas pred denarnimi odločitvami v mesecu -Maj, Junij, in opozarjam na negativne načine mišljenja, ki jih lahko odseva moški rojen v zračnem znamenju. Medtem ko se osebnost dejavno ponižuje, duh joče v ozadju. Zazrite se v obdobje pred devetimi tedni ali devetimi meseci, da bi videli, če se je takrat dogajalo kaj podobnega, da bi opazili morebitni vzorec, ki ga morate pretrgati. Izgubili boste tudi neko prijateljstvo.
Priznanje napak odreši negativno razmišljanje.
Če želite vedeti več sem dosegljiva na številki 090 62 00 Jolanda

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Visoka svečnica

Zaupajte vase, čas je za pridobitev neodvisnosti, ne dovolite da drugi vplivajo na vas. Lahko je tretja oseba v odnosu, ne smete je podcenjevati, raje se posvetujte z nekom. Razkrila se vam bo skrivnost, prisluhnite mneju okolice.