Vzorec ZLOMLJENO SRCE :

Vzorec ZLOMLJENO SRCE :

Vzorec ZLOMLJENO SRCE :

Ta vzorec nastane ob tako siloviti ranjenosti, da najprej sploh ne moremo priti do zraka. Šokirani smo in porušeni, srce je zlomljeno. Zardi velike izgube smo se umaknili pred življenjnem, naše sanje so zlomljene, okameneli smo zaradi bolečega razvoja dogodkov, in se na tistem področju kjer smo doživeli izgubo ne moremo premakniti naprej v življenju.
Ne skrivajte se , čas je da prepoznate kaj ste hoteli pridobiti, dokazati ali uporabiti kot izgovor pred sabo. Kako ste vse to uporabili kot del prepira in maščevanja sebi.. strašem…pomebnim bližnjim…
Čas je da sprejmeš preteklost ter ljudi in dogodke, ki so ti zlomili srce, saj boš drugače še naprej doživljal maščevanje, razočaranje in prizadetost ter igral igro umikanja in nadzora, vlogo žrtve ali velikega odrešenika
Opazuj sebe ob razmišljanju o dogodju in vsaj sam sebi priznaj da pa le niso vsega drugi krivi.
S tem priznanjem samemu sebi boš lahko šel v življenju naprej, brez dodatnih dram in nepotrebnih scen…pa le pogumno

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.