NAPOVED ZA LETO 2024

NAPOVED ZA LETO 2024

NAPOVED ZA LETO 2024
V tem letu je zelo primeren čas za urejanje zadev povezanih s pravom, vse kar imate glede tega področja se izpelje za Vas pozitivno .Denarne zadeve se uravnotežijo. Najboljše leto za objavljanje novih zamisli in projektov, leto v katerem si želite preprostosti ,jasnosti in neposrednosti, imeli boste malo strpnosti za zaprtost, zamotanost in posrednost .Pozornost morate posvetiti zdravju , telovadbi in prehrani kajti to je za Vas leto uravnave. Pojavila se bo velika želja po vsrkavanju in uravnavanju sprememb, ki so se zgodile v prejšnjem letu. V tem letu ne boste več prenašali iluzij, razočaranj in varanja same sebe, isto boste zahtevali tudi od drugih Vam bližnjih. Ponovno boste osvojili resnico in pristnost. Zelo dobro bi bilo začeti razreševati odnose z ljudmi rojenimi v znamenju tehtnice, lahko da Vas bodo ti ljudje privlačili zato je zelo pomembno, da z njimi takoj postavite jasne cilje. Pogosto se boste zalotili pri čiščenju garaž, kleti ali omar, da bi se znebili smeti ali odvečnih predmetov. Bivanje v naravi in narava sama bosta postala Vaše pomembno sredstvo za zdravljenje in pomladitev. Kombinacija vode, zelenja in sončne svetlobe prinaša v Vaše življenje novi smisel. Vse več časa boste posvečali življenju na prostem.

DAROVI ali POTENCIALI za to obdobje
Pridobite samozaupanje in samospoštovanje , pričnete se zavedati koliko ste vredni in zmožni s tem tudi priznate druge zato ste priznani tudi Vi sami. Pri Vas zaznam tudi simbol slave za osebne dosežke ali prikaz nevsakdanje ustvarjalnosti na dveh področjih. Nadarjenost za intuicijo, zaznavo in za čustva. Na trenutke obstanete saj iščete podporo in vodstvo v obdobju vodnar, Januar – Februar.

HITROST
Duhovna hitrost, hitenje in pospešek, sposobnost hitrega obvladovanja notranjih procesov, odločenost spopada s težavami, ovirami ali preprekami. Poskus obračanja težavnega položaja v pozitivno smer, se pravi s hitrimi dejanji in odkritim sporazumevanjem in nato hitra dejanja, boste rešili še vsak težaven položaj, oviro ali prepreko. Kajti nasprotje tega je zavlačevanje in prikrivanje. Pomembno vlogo v tem obdobju igrajo ljudje rojeni v znamenju Strelca ali v tem obdobju - November in December.

Glede Vašega dela -zdravje za to obdobje imate Karto PREVIDNOST
Označuje previdnost in modrost, opominja na stanje zavesti, tako ki se ne podaja v skrajnosti in ki se ne napreza preveč. Žetev sledi redu in ne kaosu, sledi na zaupanju ne nadzoru. Ta karta pomeni da lahko v tem obdobju obilo žanjete če boste dovolj previdni, urejeni, modri in pazljivi za podrobnosti. Priložnosti Vam prinesejo ljudje v znamenju Device ali v obdobju Device to je Avgust in September. Tukaj prihaja do novih pogodb, ki lahko prinesejo dobiček kot tudi uspeh in priznanje za Vaše dosežke. Izogibati se morate negativnemu razmišljanju oziroma nezadovoljstvu s stanjem in prisiljevanju stvari k dogajanju ali zadrževanju.
IZZIVI ali BARGO ( kar vas bo oviralo ) stanje v tem obdobju
Duševne motnje / nagnjene k pretiranemu razčlenjevanju položaja¸,prihajajo dvomi in zmeda .Težko ampak morali se boste odločevati med dvema zadevama, dvema situacijama, možnostma, smerema. Želeli boste reševati ,ampak ker ne želite pasti v določeno duševno perspektivo se boste raje nagibali k neodločnosti. Ker boste pretirano razčlenjevali boste zmedeni. Morda ste pred osmimi leti imeli podobne dvome, pojdite nazaj v obdobje osmih let ,takrat ste nekaj podobnega že doživljali v pomoč vam naj bo uravnava oziroma pravica, se pravi bolje počakati da se situacija prečisti da boste lahko jasneje videli in nato boste lažje sprejemali odločitve. Bodite komunikativni, zbirajte informacije, saj ste mojster svojega poklica, širilo se vam bo znanje, verujete v resnico in ideale. Ne pretiravajte v govoru ali pridobivanju raznovrstnih veščin, samo zato da boste znali.
ČUSTVA
Na področju čustev boste imeli občutek preutrujenosti, izpitosti, izčrpanosti, izrabljenosti, še posebej izstopata meseca Rib - Marec, April ali ljudje v znamenju Rib. Z določeno osebo ki je Vam čustveno blizu sta karmično povezana, ampak v tem letu prerasteta to karmično povezavo. Nagnjeni ste k pretiranemu dajanju ali naključnemu razsipavanju energije, tukaj je zelo velika potreba po strukturi in disciplini, posebno na področju kjer ste čustveno vpleteni. Pazite da ne boste bežali od resničnosti ali realnosti in se potopili v neki svoj svet, tak odmik vas lahko pelje v depresijo. Proti slednjemu lahko pomaga le vzdrževanje stroge discipline.
SREČNO V LETU 2024
Spoznaj se, Ne pretiravaj, Jaz je potreben za uravnoteženje samega sebe.
Za podrobnejšo razlago sem dosegljiva na 090 44 66 Jolanda


x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.