VRTINCI ENERGIJE – čakre

VRTINCI ENERGIJE – čakre

ČAKRE SO ENERGETSKO DUHOVNA SREDIŠČA, KI GLEDE NA ANATOMIJO ČLOVEKA NIMAJO TOČNE FIZIOLOŠKE PRIMERJAVE. POSEBNO OBČUTLJIVI LJUDJE JIH V STANJU GLOBOKE MEDITACIJE ZAZNAVAJO ČUTNO KOT VRTINCE ENERGIJE, KI NIHAJO Z DOLOČENO BARVNO FREKVENCO IN VPLIVAJO NA CELO TELO.

Naloga čaker je sprejemanje energije iz univerzalnega energijskega polja, ki jo transformirajo v uporabno energijo, katero človek potrebuje za telesne, duhovne in duševne procese. V sebi nosijo zapise osebne zgodovine vsakega posameznika, vanje shranjujemo svoje življenjske izkušnje, vrednote in prepričanja. V zdravem telesu so čakre odprte, življenjska energija pa se lahko neovirano pretaka in oskrbuje telo. Če so čakre poškodovane in počasne, je dotok življenjske energije oviran, zastoj pa povzroča težave in vodi v bolezen.

 

 

  1. ČAKRA – KORENSKA ČAKRA-RDEČE BARVE

Leži ob korenu hrbtenice in ustreza sakralnemu pleksusu. Kot sedež volje do življenja je tesno povezana s samoohranitvenim nagonom. V njej so shranjeni spomini iz otroštva, izkušnje in prepričanja. Oskrbuje debelo črevo, kosti, noge in stopala. Če je pravilno odprta, je človek prizemljen in samozavesten, počuti se varno, zna si postaviti cilje in najde v življenju pravo smer.

Zastoj: pomanjkanje energije, občutek manjvrednosti, nezdrava tekmovalnost, bolezni debelega črevesa, zaprtje ali driske, bolečine v križu ali krčne žile.

 

 

  1. ČAKRA – SPOLNA ČAKRA-ORANŽNE BARVE

Leži nekaj prstov pod popkom in je povezana s spodnjimi žlezami. Je središče ženske energije, ki omogoča zdrav odnos do spolnosti, daje moč koncentracije in željo po notranjem razvoju. V njej so shranjeni čustveni vtisi in podatki o medsebojnih odnosih. Uravnava delovanje spolnih organov, spodnjega dela trebuha in jeter, ter vpliva na delovanje življenjskih tekočin. Če je pravilno odprta, človek svoje telo sprejema z vsemi pomanjkljivostmi vred in si ne dovoli, da bi preteklost ukazovala sedanjosti.

Zastoj: pretirana ali potlačena spolnosta, depresija, negativna čustva, diabetes, levkemija, hormonske motnje, infekcije in ciste na spolnih organih, težave z ledvicami in mehurjem, bolečine v kolkih in hrbtenici.

 

 

  1. ČAKRA – POPKOVNA ČAKRA-RUMENE BARVE

Leži v solarnem pleksusu in je povezana s trebušno slinavko. Kot izhodišče energetskih poti predstavlja pogonsko silo mišljenja, občutkov in želja. V njej so shranjeni podatki o lastni vrednosti, nadarjenosti, interesih in zmožnostih. Vpliva na delovanje prebavnih in drugih organov v trebušni votlini. Če je pravilno odprta, ima človek do življenja pozitivni odnos, zna se uveljaviti in slediti svojim ciljem, sebe in druge spoštuje, ima voljo do dela in se ne boji preizkušenj.

Zastoj: negotovost, negativne karakterne lastnosti, težave v spodnjem delu trebušne votline, z jetri in vranico, sladkorna bolezen, bulimija, anoreksija, hepatitis, alergije.

 

 

  1. ČAKRA – SRČNA ČAKRA-ZELENE BARVE

Leži za prsnico in je povezana s priželjcem. Predstavlja energetsko centralo, ki povezuje spodnje in gornje čakre. V njej so shranjeni podatki samozavedanja, prepričanj in medsebojnih vezi. Vpliva na imunski sistem, uravnava delovanje srca in pljuč. Če je pravilno odprta, se človek razvija v nesebični ljubezni, razpolaga z močjo in odprtostjo do vseh živih bitij.

Zastoj: izoliranost, pretirani egoizem, pomanjkanje občutka za druge ljudi, motnje v delovanju pljuč, srca in ožilja, bolezni kože, občutljivost za raka in druge okužbe.

 

 

  1. ČAKRA – GRLENA ČAKRA-MODRE BARVE

Leži na spodnjem delu vratu in ustreza žlezi ščitnici. Uravnava presnovo, je posrednik med čustvi in razumom, kot središče govora pa z vibracijo zvoka prebuja in ozavešča zavedanje besed. V njej je shranjena mentalna energija, ki je povezana z odločitvami, ustvarjalnostjo in komunikativnostjo. Če je pravilno odprta, se človek z lahkoto predstavlja v okolici, je sposoben učenja in koncentracije, in dovzeten za različna mnenja.

Zastoj: želja po prevladi, manipuliranje z drugimi, strah, težave s ščitnico in z glasom, bolečine v zobeh, dlesnih, ušesih, vratu, tilniku in ramenih.

 

  1. ČAKRA – TRETJE OKO-VIJOLIČNE BARVE

Leži v sredini čela in je povezana s hipofizo. Predstavlja sedež modrosti, intuicije in telepatskih sposobnosti. V njej se zbirajo najvišja spoznanja in modrosti, s katerimi človeku uspe preseči dvojno razumevanje sveta. Če je pravilno odprta, ima človek izostrene čutne organe, je umirjenih misli in sposoben uresničiti še tako abstraktne cilje.

Zastoj: pretirani intelektualizem, zaprta čustva, frustracije, strah, težave s koncentracijo, hormonskim in živčnim sistemom, glavoboli in težave z očmi.

 

  1. ČAKRA – KRONSKA ČAKRA-ZLATE ALI BELE BARVE

Leži na vrhu glave in ustreza češariki. Pomeni najvišjo stopnjo razvoja, ki je človeku dosegljiva in predstavlja moč celotnega potenciala. V njej se zbirajo kozmične energije, ki jih docela ni mogoče nikoli doseči. Če je pravilno odprta, daje občutek neizmerne sreče, sproščenosti in zadovoljstva, človek pa predstavlja vir moči in inspiracije.

Zastoj: beg pred resničnostjo, pretirano poudarjen ego, borbenost, duševne bolezni, glavoboli, omedlevice, depresija, motnje v koncentraciji in pri spanju.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.