RETROGRADNJI MERKUR OD 26.JULIJA DO 18. AVGUSTA

RETROGRADNJI MERKUR OD 26.JULIJA DO 18. AVGUSTA

Morda ste že slišali, kako  pravijo: "Oh, ne - Merkur se je spet  vrnil!" Če ne poznate astrologije, ste se morda spraševali, o čem so govorili ! Merkur je planet komunikacije in vse kar je povezano s tem.

Naj samo omenim da vpliv Retrogradnjega Mekruja se pozna že nekaj dni prej pred samim začetkom in še nekaj dni po zaključeni fazi. Torej vse skupaj dobre tri tedne.

Razlog za njihov interes je jasen - ta pojav je eden od redkih, ki prizadene vse na precej enoten način, njegovi učinki pa so vedno očitni. Ko začnete biti pozorni na to, kako se v teh fazah spreminjajo dogodki v vašem življenju, boste kmalu videli, kako pomembno je, da jih upoštevate.

Spremljanje retrogradnih obdobij planeta Merkurja vam omogoča, da povečate svojo produktivnost in se izognete vsaj nekaterim frustracijam, ki jih lahko povzročijo. Preberite  kaj to pomeni za vas.

 

Merkur ureja vse vrste komunikacije, vključno s poslušanjem, govori, učenjem, branjem, urejanjem, raziskovanjem, pogajanjem, prodajo in nakupom. Merkur prav tako ureja vse formalne pogodbe in sporazume ter pomembne dokumente, kot so knjižni rokopisi ali terminski dokumenti, sporazumi, listine, pogodbe, najemi, oporoke in tako naprej. Pričakujte zastoje, zamude izguba pošte…..

Vključeni pod domeno tega planeta so vse vrste kod, vključno z računalniškimi kodami, pa tudi prevozom in potovanjem. Ko je merkur retrogradi, se ta območja nagibajo k umešanim ali vrtenjem izven nadzora.

Zakaj se to zgodi? Ko je planet retrogradi, astrološko je v stanju mirovanja ali spanja. Torej, medtem ko Merkur spi , dejavnosti, ki jih ureja, nimajo koristi dobro delujočega. Pričakujte določeno stopnjo zapletov, zastojev izguba pošte itd…vi govorite ostali vas ne razumejo ali obratno!

Kaj morate - in kaj ne bi smeli ?!

Ne naredite pomembnih potez. V prihodnosti v teh obdobjih se nič ne bo uspelo uspešno rešiti - skoraj ne boste mogli načrtovati načrta. V retrogradnem obdobju je težko dobiti odločitve drugih. Tudi če bo sprejeta odločitev, se bo spremenila, bodisi takoj, ali ko se bo Merkur obrnil na neposredno gibanje ali veliko kasneje.

 Ni primerno obdobje da bi začeli ali na novo postavljali , kar bi vključevalo komunikacije, kot so na primer revija, spletna stran ali oglaševalska ali oglaševalska kampanja.

Podobno tudi retrogradno obdobje ni pravi čas za podpisovanje pogodb ali celo za nove sporazume. Ne prodajajte  v tem času in ne podpišite zakupa. Verbalne pogodbe veljajo enake kot pisne. Okolje bo precej tekoče in spremenljivo, ne glede na to, kaj ste povedali ali kaj mislite.

Ne gre za to, da so ljudje, s katerimi se ukvarjate, nujno dvojni. Samo, da nihče ne more v celoti predvideti, kakšne bodo razmere kasneje. Če začnete novo službo, ne bo nujno, da je položaj, ki ste ga mislili, ko ste ga sprejeli. Če ste manager, boste imeli težave pri izbiri pravega kandidata za delo, tako da, če lahko, zadržite koga, med starimi sodelavci. Če kupite hišo, bi se lahko kasneje pojavile težave, ki so bile popolnoma nepričakovane.

Ne pojdite do plastične kirurgije ali druge opreracije…..Seveda, če imate že določeno potem morate imeti operacijo.  Vaš kirurg je pod enakimi pogoji kot vi, zato bi predlagala čakanje.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.