NAPOVED ZA AVGUST

NAPOVED ZA AVGUST

Pozdravljeni v tale poletni mesec AVGUST  za začetek naj povem da je to mesec  za dokončevanje vseh nerešenih stvari iz preteklosti, oziroma vse kar ni dobro za vas, kajti to je simbol prehoda- stvari se dokončno razrešujejo, premik v nove smeri, nove priložnosti, ki Vam jih ponujajo starejši ljudje, rojeni v znamenju zemlje ali pomemben starejši moški.

To je čas  čistih nedotaknjenih vrednot. Začutili boste potrebo po pomenu in vsebini v medosebnih odnosih, sicer raje živite sami.

 Močna potreba po tišini in samoti, da bi lahko premislili o tistem kar ste dokončali ali o tistem kar ste začeli, opuščali boste vse tisto kar ste prerasli ali obrabili.

 Ta čas  je posebno dobro za izražanje z ročnimi umetnostmi pa naj bo to ustvarjalen proces ali zdravilska dejavnost.

 V tem mesecu Vas bodo soljudje prosili za navdih in spodbudo ali pa Vas bodo dojemali kot vodnika, nosilca svetilke, morda bo to čas , ki bo minil v znamenju popolnega nasprotja prej opisanih dejavnosti. Odločitev je vsekakor v vaših rokah, kajti ta simbol Vas opozarja , da morate slediti srcu in razumu. V tem mesecu morate odpraviti z preteklostjo in umiriti um , da ne sodi in ne kritizira.

Na DUHOVNEM področju v Vaši notranjosti dobite neverjetno moč videnja v zadeve in boste dovolj močni, da boste lahko prikazali vizije, vpoglede in zaznave, obvladovali boste svoj položaj. Lahko z ljudmi rojenimi v znamenju Strelca  -tukaj se pazite prevare., imeli boste višje cilje in jih tudi dosegali v poslovnem ali osebnem življenju.

 Bodite pripravljeni na spremembe in bodite pozorni, dovolite da Vas vodi Vaš šesti čut, saj je zelo prisoten samo poslušati ga morate znati in seveda zaupajte mu. Ne bodite prevelik idealist , ki nima meje, iskali boste varnost v tujini, lahko je delo v tujini, lahko tudi selitev. Omajal se Vam bo gmotni položaj zaradi neke prevare, zato pravim , da bodite previdni.

Tisti ki  ste že veliko delali na sebi,  boste v tem mesecu prestopili na nove ravni zavesti oziroma zavedanja same sebe in svoj pomen na tem svetu.

Na področju DELA in ZDRAVJA se boste ukvarjali z telesno težo lahko da jo boste pridobili ali pa preveč izgubili, zato se Vam nakazuje zelo negativen pogled na sebe oziroma do lastno osebnost.

Kot poslovnost pa imate zadetek v črno, pridobivate na vseh področjih, tudi o dodatnem izobraževanju boste razmišljali, tukaj vidim da boste imeli močno podporo žensk  ,in temu sledi tudi napredovanje ne bodite sunkoviti in črnogledi in zavedajte se svojih meja, kajti temu sledi dobra finančna varnost. V vseh zadevah bodite prisotni in poglejte v detajle, na trenutke se morate umakniti da lahko presodite celotno zadevo, ne bodite preveč kritični do sebe.

 Hkrati se odpira vprašanje o iskrenosti varljivosti položaja ali varanje samega sebe, ni Vam potrebno skrivanje same sebe.

Jaz temu pravim , čepenje v kalupu ali – rakov hod !

Nepričakovano darilo ali račun.

Na ČUSTVENEM področju lahko izpolnitev in srečo, doživeli boste pravilno ravnovesje, zelo močna sexualnost , iskrena ljubezen in vera v resnico, kajti tukaj ljubezen zmaga, razmišljali boste o materinstvu in urejali oziroma popravili odnos z starši, to je sreča , ki je vidna na zven.

Za Vas pa je pogubno ljubosumje  in igranje vloge žrtve ali pa velike odrešenice/ka . Zato si dovolite raziskovati čustvene globine, da bi uglasili in povezali čustva.

Vse lepo in prav to leto je dobro za Vas ampak smo še na enem področju DUŠEVNO, in tukaj se pokaže duševno poniževanju sebe, odpiranje starih ran, ki spominjajo na strah pred porazom; lahko predstavlja osebnost, ki se dejavno ponižuje, svarim Vas pred denarnimi odločitvami v tem mesecu in opozarjam na negativne načine mišljenja, ki jih lahko odseva moški rojen v znamenju Dvojčkov. Medtem ko se osebnost dejavno ponižuje, duh joče v ozadju. Zazrite se v obdobje pred devetimi leti ali devetimi meseci,  da bi videli, če se je takrat dogajalo kaj podobnega, da bi opazili morebitni vzorec, ki ga morate pretrgati. Izgubili boste tudi neko prijateljstvo.

 Priznanje napak odreši negativno razmišljanje.

Za vaša vprašanja lahko pošljete sms sporočilo na številko 3311 z ključno besedo TAROT, cena prejetega sms (odgovor z 700 znaki je 3.99€)

Ali pokličete 090 62 00 1.99/min

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.