HOROSKOP ZA AVGUST

HOROSKOP ZA AVGUST

OVEN 21.3. – 20. 4.

Vse kar ste pričeli v prejšnjem mesecu, boste v tem letu zaključevali in postavljali na svoja mesta. V samem začetku meseca se morate paziti, da ne obstanete in ne vržete puške v koruzo. Proti koncu meseca bodite previdni pri sklepanju novih pogodb, zaupajte sebi in svojemu občutku. Kajti v naslednjih mesecih boste poželi kar ste si prislužili skozi vso leto. Na področju ljubezni boste končno spoznali kdo vas ima resnično rad.

BIK 21.4. – 21.5.

Za vas zelo odločilen mesec, saj boste pospravili z vsem kar ne potrebujete več, odpirale se vam bodo nove možnosti. Izogibajte se ljubosumju saj le tako boste lahko zacveteli v odnosu, v katerem lahko dobesedno uživate. Proti koncu meseca se vam poslovno odpira novo sodelovanje lahko tudi tujina, zato se držite reda in se izogibajte kaosu. Skratka to je vaš mesec v katerem vam lahko uspe vse česar se boste lotili. Občasno lahko kupite kakšno srečko.

DVOJČKA 22.5. – 21.6.

Ste na poti do uresničitev svojih ciljev in želja,ampak samo pod pogojem, da boste v tem mesecu delovali na nov način. Za vas zelo pester mesec, zberite pogum in sprejmite nove priložnosti, ki se vam bodo kazale skozi ves mesec. Ljubezni vam ne bo manjkalo, še posebno  z ljudmi rojenimi v teh znamenjih vode. Poskusite sodelovati z drugimi saj imate dar dobre komunikacije in ljudje vam bodo sledili. Področje denarja in zdravja se vam uravnovesi.

RAK 21.6. – 22. 7.

V začetku meseca boste kar malo nemirni, nikar ne poskušajte izsiliti ničesar, bolje malo strpnosti do sredine meseca saj takrat dobite novo energijo. Mesec avgust bo za vas uspešen čas, če boste ostali zvesti sebi in predvsem poslušali svoj instinkt, ki vas pravilno vodi, predvsem takrat ko boste postavljeni med dvema položajema. Predvsem pa nehajte razmišljati na star način in ne ponavljate istih vzorcev. Vezani boste poglobili svoj odnos, samske pa čaka doživetje prave ljubezni ali romantike.

LEV 23. 7. – 23. 8.

V tem mesecu se vas bodo spomnili ljudje iz preteklosti in to zaradi tega da dokončate karmični dolg, da prestopite vse kar vas je držalo na mestu. Delovali boste povsem drugače kot ste do sedaj. Prvi začetki v mesecu bodo prinesli nove pogodbe kot tudi sodelovanje, ki je lahko na dolgi rok, če boste vztrajni in dosledni lahko kasneje pričakujete dobre uspehe. Na področju ljubezni se vam bo veliko dogajalo, ampak v tem mesecu boste točno vedeli kaj čuti in želi vaše srce še posebej do določene osebe.

DEVICA 24.8. – 23. 9.

To je mesec, ki vam prinaša kar nekaj sprememb, saj boste začutili, da ste pripravljeni sprejeti odgovornost in vodenje. S tem si boste ustvarili samospoštovanje in spoštovanje drugih. Od rok vam bo šlo pogajanje in mirovniške poteze, samo pazite da bo vaš ego pod kontrolo. Spoznali boste kdo ste in česa ste sposobni. V ljubezni se ne odmikajte,ampak raje naredite korak naprej, da bo vaš odnos dobil globino in vsebino. Pustite preteklost za seboj.

TEHTNICA 24.9. – 23. 10

V tem mesecu si boste želeli rešiti družinske probleme, lahko vam uspe če ne boste preveč nihali in omahovali. Imeli boste priložnost, da osvojite nova znanja, naj vas strah ne ustavi, saj vam bo uspelo. Pred koncem meseca boste dobili priložnost na poslovnem področju, odločnost vam bo prinesla zmago. Zadnji dnevi v  mesecu bodo obarvani z ljubeznijo in strastmi, ki jih boste težko brzdali, sicer pa zakaj bi se držali nazaj, prepustite se naj vas čustva peljejo naprej. Vaša šibka točka v tem mesecu je hrbtenica.

ŠKORPIJON 23.10. – 23.11.

V tem obdobju boste začutili potrebo po razčiščevanju vseh razmerij v katera ste vpleteni, prijateljska,družinska, poslovna in ljubezenska. Vrednotili jih boste po tem ali vas podpirajo na način ki si ga želite. Nekatera boste razdrli , druga pa poglobili. V začetku in na koncu meseca boste imeli ugledne finančne priložnosti, delujte pošteno ter korektno. V ljubezni lahko dosežete čustveno ugodje, če le ne boste preveč posesivni, in konec koncev odprite svoja čustva, stare rane so se zacelile.

STRELEC 24.11. – 22. 12.

Stopate v obdobje sprememb, povezane z domom, družino in službo, lahko da se boste odločili za popolnoma novo smer v življenju,vsekakor pa se vam bo dogajalo veliko in to skozi ves mesec. Ne boste prenašali rutine,vajeti boste vzeli v svoje roke, samo nikar ne obupajte in ne postavljajte si ovir. Vse kar se bo dogajalo vas pelje naprej v pozitivne in srečnejše smeri. Pomembno je, da ne pretiravate v nobeni smeri. Tudi svoje čute imejte pod kontrolo in nikar se ne vdajajte malodušju.

KOZOROG 23.12. – 20. 1.

Mesec, ki je pred vami bo precej povezan z uradnimi zadevami, uspešno rešene vloge ali pravne zadeve. V sodelovanju z neko osebo, vas čaka uspeh konec meseca, samo nikar ne bodite neučakani. Malo več pozornosti posvetite svojemu zdravju kot tudi počutju in izogibajte se stresa, nihanja za vas niso dobra, zato vzdržujte disciplino. V ljubezenskem odnosu bodite strpni in pokažite svoja čustva, saj boste imeli občutek da ne dobite toliko nazaj kot vi mislite da bi morali.

VODNAR 21.1. – 19. 2.

V začetku meseca vam bo ponujeno zanimivo sodelovanje, ki vas lahko pelje do uspeha, zato poslušaje in dodajajte svoje zamisli in načrte. V tem mesecu vas čaka uspeh, dobite življenjsko moč, ustvarjalnost in jasno vedenje za naprej samo nikar ne nihajte med bi ali nebi. Ko dobite moč je zelo pomembno da je  izkoristite. Ker ste mojster svojega življenja, boste z lahkoto vodili svojo čustveno ladjo med čermi in varno pristali v pristan.

RIBI 20.2. – 20.3.

V tem mesecu vas bo življenje še posebej preizkušalo, imate zelo razvito intuicijo in sočutje za soljudi in ravno tukaj boste morali postaviti jasne meje do kje boste šli oziroma do kje boste spustili, da lahko gredo drugi. Najprej poskrbite zase, šele potem boste lahko pomagali drugim. Pa naj bodo to sodelavci, prijatelji, otroci ali partner. Ne igrajte odrešenika še manj pa žrtev. Pretekle izkušnje naj vas varujejo, da boste močnejši in da živite življenje, ki vam prinaša radost in veselje.

 

Documents to download

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.