NAPOVED ZA MESEC SEPTEMBER 2018

NAPOVED ZA MESEC SEPTEMBER 2018

V tem mesecu se Vam  zopet povrne navdušenje, strast, začudenje in  vitalnost. Prikaz ustvarjalne in telesne moči, strast do ustvarjalnosti in uporabe vseh Vaših talentov na enem področju. Razvoj močnega notranjega središča. V  Vaše življenje bodo vstopali pomembni ljudje rojeni v znamenju ognja, tukaj Vas podpira Vaš talent, da se znate v vsaki situaciji prilagajati oziroma igrati vlogo, ki jo drugi pričakujejo od Vas. Presegli boste svoje notranje zveri se pravi , da boste živeli tako kot odgovarja Vam  in s tem pridobili močno zaupanje vase in globoko vero. Veliko boste razmišljala o neodvisnosti, samostojnosti lahko je tudi o načinu bivanja na svojem. Pridobili boste dar za zaznavo, boljši pogled v zadeve in intuicijo, začutili boste, da ste premagali strahove povezane z preteklostjo. Prisluhnite mnenju okolice ampak odločitve sprejemajte sami. Pazite na zdravje. V tem mesecu boste zopet dovolili, da Vas življenje zapelje.

 

Vaš um bo močno razdvojen, veliko boste razmišljali glede dveh zadev ali med dvema smerema ( poslovno ali ljubezensko) ampak v sebi ali v podzavesti boste združili te zadeve in Vam prinašajo notranji mir. Doživeli boste tudi zelo prijetno srečanje. Pazite da se Vam instinkt ne bo mešal v čustva  ne bodite labilni ali neodločni. Razočarani boste nad okolico, imeli boste težave s prijatelji in temu botruje tudi hinavščina. Te težave boste razrešili v dveh tednih ali dveh mesecih.

 

Na čustvenem področju boste občutili ljubezen v sebi in zunaj sebe, to je enakovredna ljubezen, ki podpira, neguje in hrani izražali jo boste znotraj družine ali v krogu domačih ljudi – materinstvo ! Iskali boste varnost in toplino. Dajali in sprejemali  boste ljubezen in tukaj se nakazuje ljubezen do dveh ljudi, dveh položajev, dva talenta. Doživeli boste pravo romantiko samo pamet naj brzda čustva.

 Močna sexualna  energija bo zelo prisotna. Tukaj je idealen čas za premik v nove smeri, morda napredovanje, previdnost je nujna kot tudi predrugačenje urnika, ne bodite tekmovalni in izogibajte se izbruhov, klub temu , da pride do nepravilnosti kajti kot sem že napisala se bo vse uredilo.

 

Na področju dela in zdravja so vidne zunanje in notranje spremembe, ki vodijo k stabilnosti, trdnosti in gotovosti. Spremembe, ki bodo Vaše življenje širile in utrjevale tudi z ljudmi rojenimi v znamenju zemlje, tukaj vidim koristno razmerje, zaslužki z izvirnostjo. Ker Vam odgovornost povzroča živčno napetost morate dobro razmišljat, vzorci se ponavljajo tako dolgo , dokler se nekaj ali napak ne naučimo. Da boste imeli dobro presojo bo potrebna analiza samega sebe, intuicija bo pravilno odločila nato pa je treba hitro ukrepati.

Za več me lahko pokličete na 090 62 00 -Jolanda

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.