MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBER

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBER

 HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2018

OVEN  21. 3. – 20. 4.

Potreben bo sodelavec, saj sami ne boste zmogli nadaljevati. Čas ni primeren za neke trajne odločitve, ampak za dogovore in izmenjavo mnenj. Spoštujte načela prijateljstva in ljubezni, da bo sodelovanje dobro. Sebičnost vas lahko pahne v samoto.  Na obzorju je nova zaljubljenost in močna strast.

BIK   21. 4. – 21. 5.

  Ste v obdobju, ki pravi da morate zaupati sebi in drugi bodo zato vam. Odpri sta dve enakovredni smeri. Svetujem, da združite obe ali pa se odločite za čisto novo pot. Preučevanje preteklosti vam bo pomagalo razumeti sedanjost. Izžarevajte osebno moč, izvirnost in avtoriteto.

. DVOJČKA  22. 5. – 21. 6.

Na čustvenem področju boste dovolili, da vas zapeljejo pričakovanja. Določeni strahovi iz preteklosti so premagani. Naj vas to osvobaja, morda se boste morali odločati med dvema osebama. Snidenje ali ločitev je obdaritev usode, čeprav vi mislite drugače. Konec meseca si privoščite izlet

RAK  21. 6. – 22. 7.

Za vas je bolje, da se pustite izbrati, kot da izbirate sami. Spremembe bodo zagotovo pomembne, čeprav mogoče ni videti tako. Nikoli ne bo več tako kot je bilo prej. Kakor se učite dajati se morate še naučiti tudi sprejemati za vaše najvišje dobro, tisti, ki daruje je vedno močnejši kot tisti, ki dar šele sprejema.

LEV  23. 7. – 23. 8.

Izognite se prenagli presoji saj lahko komu naredite krivico. Na splošno je to mesec veselja in sreče, ki je sicer kratko, vendar lahko ponudi dobro za prihodnost. Objem in nasmeh ob pravem trenutku bosta razorožila tudi najbolj neprijetno in naporno osebo. Vzemite si čas tudi za ljubezen. 

DEVICA  24. 8. – 23. 9.

Ne boste se počutili dobro in težko se boste odločali. Ne glede na druge, je potrebno smelo zakorakati proti svojim ciljem. Lahko se pojavijo nepričakovani dogodki ali priložnosti za dober zaslužek. Če boste ostali odprti za življenjske izzive, vam le ti prinesejo obilje in razcvet.

TEHTNICA 24. 9. – 23. 10.

Tok življenja obrnite v srečnejše in bolj pozitivne smeri. Bodite prožni v pogovoru in iščite nove priložnosti za povezanost z svojimi bližnjimi. Odločite se koga boste sprejeli v svoj svet vrednot. Tokrat imate škarje in platno v svojih rokah. Sledite ciljem za skupno dobro ne za posameznike

 

ŠKORPIJON 23. 10. – 23. 11.

 Če želite pridobiti na kateremkoli področju, kar si želite, morate stvari prepustiti razmeram časa. Premislite zaradi katerih stvari ne morete naprej. Morda ste preveč navezani na nekatere stvari ali ljudi. Vse se spreminja, zato se morate tudi vi. Lažje vam bo.

STRELEC  24.11. – 22. 12.

Kam se vam tako mudi? Tudi počasneje boste prišli do cilja. Mnogo nerešenih zadev visi v zraku. Vsaka stvar potrebuje svoj čas. Imeli boste občutek zastoja svojih ustvarjalnih sil. Ostanite zvesti svojim načelom, a skrajno previdni v odnosih. Dobro je počakati na razvoj dogodkov.

KOZOROG  23. 12. – 20. 1.

Dobro bi bilo prositi za pomoč pri razmisleku in načrtovanju. Potrpljenje in vaša previdnost dosežeta, da trud obrodi sadove. Čustvena varnost je predpogoj za uspešnost na drugih področjih. Odkrito izražajte čustva, prepoznajte svoje prednosti kot tudi zadolžitve. Pomembno je vzdržati.  

VODNAR 21. 1. – 19. 2.

Ko nastopijo težave, je dobro biti previden in počakati, da se nastalo stanje preveri. Ni se vam potrebno odreči željam, je pa pametno pretehtati ali so vam koristne. Oseba v vaši bližini skriva svojo preteklost, ker se boji presoje. Pomagajte, da zaživi na novo.

RIBI  20. 2. – 20. 3.

V družinskem krogu premislite o vzdušju, ki vlada in naravnanost družinskih članov. Krutost do sebe in prevelika zahtevnost do drugih, sta velik izziv. Pravzaprav je to odgovor za hladen odnos. Sporazum boste težko dosegli. Spoznati morate kaj je za vas smiselno in pomembno.

ZA VSA VAŠA OSEBNA VPRAŠANJA SEM DOSEGLJIVA NA TELEFONU 090 62 00  cena 1.99/min

 

 

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.