HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2018

HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2018

OVEN  21.3. – 20. 4.

Ovni boste imeli kar nekaj novih priložnosti za napredovanje, dodaten zaslužek skratka na področju dela in denarja lahko pričakujete napredek. Tudi sami boste dobivali nove ideje in zamisli, samo potrebovali boste nekoga, da vam vse to pomaga spraviti v zagon. Poskusite se obrniti na določeno starejšo osebo, katera ima izkušnje na vašem področju in uspeh vam bo zagotovljen. Ker ste po naravi nezaupljivi in morate vse preveriti, boste ta mesec vse preveč sumničavi, in pri vsem tem pazite, da si vaši domači ali pa določena oseba ne bo mislila da karkoli skrivate in prikrivate. Tisti, ki pa ste samski, se vam nakazuje oseba, ki vas že nekaj časa opazuje ampak si nikakor ne upa pristopiti, zato bi bilo dobro da tudi vi naredite kakšen korak naprej.

 

BIK   21.4. – 21.5.

Vse kar do sedaj niste videli popolnoma jasno ali pa niste povsem razumeli se vam bo v tem mesecu odprlo in ja lahko boste rekli da ste se zbudili. Nikar preveč ne razmišljate o preteklih dogodkih, da vas ne bo vse skupaj peljalo v slabo počutje in noči lahko postanejo zelo naporne. Prisluhnite in pomagajte mlajšim od sebe, saj kar kličejo po vaši pomoči, vzemite si čas tudi za njih. Postavljeni boste tudi med dvema situacijama, položajema ali med dve osebi. Potrebno se bo odločiti, in kot sami dobro veste, res je že čas da se odločite, kaj, kako in s kom naprej. Če se boste odpravljali na kakšno pot, bodite zbrani , mirni in strpni, kakršno koli divjanje in hitenje vam v tem mesecu odsvetujem.

 

DVOJČKA  22.5. – 21.6.

V tem mesecu bo vaša energija kar prasketala, čutili boste močne vibracije, zato vam nekako svetujem, da pojdite počasi naprej in nikar se ne podajte na prvo žogo. Nikar preveč ne razmišljajte in si ne delajte težav, ki vam dobesedno niso potrebne, saj se boste zaradi tega samo ustavljali. Če vas moti konkurenca, vam naj povem, da je to zdrava konkurenca, ki vam ne pusti da bi zaspali ampak vam sporoča da morate naprej. Veliko vam lahko uspe v tem mesecu. Če ste le pripravljeni videti resnico o sebi in o drugih. Ne bojte se, na koncu bo vse tako kot mora biti. Ljudje se vedno bojimo tistega kar ne razumemo, na koncu vam bo vse razumljivo.

 

RAK  21.6. – 22. 7.

Za vami je kar zapleteno obdobje in seveda naj vas pomirim, sedaj je najtežji del za vami.  Res, da morate biti še pozorni in previdni, saj imate določene izkušnje, ki vas varujejo pred preteklimi napakami. Odpirajo se vam nove možnosti na vseh področjih, pa naj bo to delo, denar ali ljubezen. Lahko da vam bo razpoloženje nihalo, nikar se ne prepustite malodušju, raje pojdite ven med ljudi ali pa v naravo. Kakšen sprehod ob vodi bo pravi balzam za vašo dušo in telo. Proti koncu meseca boste dobili nove zamisli in tudi rešitev se bo pokazala, ampak vse to prihranite za naslednji mesec. Dobro prečistite delovno mesto in mesto kjer bivate (stanovanje,hiša).

 

LEV  23. 7. – 23. 8.

Mesec, ki je pred vami bo poln novih začetkov, vse česar se boste lotili vam bo uspevalo, je pa res da morate brzdati svojo energijo in naj vam bo jasno da ostali niso tako hitri kot vi. Zelo pomembno je, da poslušate svojo intuicijo, ki vas pravilno vodi, in kot že veste sami ste oseba, ki mora biti v ospredju in ostali vam na svoj način sledijo. Torej na kratko vajeti so v vaših rokah. Čeprav se boste nečesa držali kot pijani plota, vam naj povem, da tisto česar se najbolj bojite, se ne bo zgodilo, zato opustite ta strah in se podajte naprej. Pred vami je lahko krasen mesec, zato ga maksimalno izkoristite.

 

DEVICA  24.8. – 23. 9.

Do sedaj ste že veliko postorili in vaša skrb je trenutno odveč, lahko si malo odpočijete ali pa prosite koga za pomoč, saj vam bo rade volje pomagal. Lahko se zgodi, da vas prosijo za pomoč, saj imate veliko izkušenj in rade volje boste pomagali. Ja takšni pač ste, zato vam svetujem, da v tem mesecu naredite tudi kaj zase in za svoje dobro počutje. Na čustvenem področju bi si morali vzeti malo več časa za ljubljeno osebo, saj vas že nekaj časa pogreša. In naredite tako da bosta nekaj časa preživela čisto sama in se posvetila eden drugemu. Za samske prihaja ljubezen, mogoče ni ravno pravi čas, ampak počasi se tudi daleč pride in potrebno bo sprejeti odločitve, ki bodo pomembne za naprej.

 

TEHTNICA 24.9. – 23. 10.

V začetku meseca si boste lahko malo oddahnili, ali pa se vsaj potrudite, da bo počitka in spanja dovolj.  Vaše misli bodo uperjene v vaše osebno življenje, kot da bi delali bilanco vsega, kar se je dogajalo do sedaj. Sicer boste nekako zadovoljni z tem kar boste videli in občutili, ampak določenega koraka ne boste naredili. Zakaj ne, veste vi sami pri sebi. Ampak usoda vas ne bo pustila, da zaspite na lovorikah, ampak bolj ko se bo mesec bližal koncu, bolj se vam bo dogajalo nepričakovano. Spremembe pričakujte na vse področjih. Nakazuje se vam tudi daljša pot ali obisk tujine. Spremembe, ki bodo prihajale vas peljejo v pozitivne smeri, tako da kar pogumno naprej.

 

ŠKORPIJON 23.10. – 23.11.

Že nekaj časa kujete načrte in marljivo delate na tem, da vam bi uspelo, pa ne da do sedaj še niste ničesar dosegli, ravno nasprotno. Gibljete se v pravo smer, in nikar sedaj ne skačite sem in tja ampak se držite prvotnih načrtov, vse ostalo je sedaj izguba časa, vztrajajte naprej. Vaša šibka točka je nepredvidljivost in ljudje okoli vas nikoli ne vedo kaj lahko pričakujejo od vas. Ravno zato je ta mesec pomembno, da se ne spuščate v nepreverjene zadeve ali pa odnose. Povabilo v veselo družbo bo za vas odrešilni ventil, lahko se boste sprostili in navezali nove stike, v katerih boste kasneje še kako uživali. Poskrbite, da se boste v tem mesecu malo več ukvarjali z rekreacijo in držite se zdrave prehrane. 

 

 STRELEC  24.11. – 22. 12.

Nekaj za kar že nekaj časa iščete rešitev, se vam bo v tem mesecu pokazalo v malo drugačni obliki in tudi izhod iz nastale situacije. Predvsem je pomembno da sodelujete in sklepate kompromise ter dogovore. Nikar ne delajte hitrih zaključkov. Veliko je odvisno od vaše volje, ali ste pripravljeni sodelovati in napredovati naprej ali pa boste obstali na mrtvi točki. Izogibajte se negativnim in konfliktnim ljudem, saj se boste le težko zadrževali zato se raje umaknite, sicer bo pa čas pokazal kdo ima prav in kdo ne. Za vas je zelo pomembno, da ostanete zbrani in da imate jasen pogled skozi ves mesec.

 

KOZOROG  23.12. – 20. 1.

Zastavili ste si nove načrte, imate tudi dobre zamisli, na delovnem področju lahko pričakujete napredek, če le ne boste preveč samokritični in za božjo voljo nehajte si komplicirati življenje z raznimi strahovi. Nihče vam nič noče, zato dovolite, da se odvija in malo potrpežljivosti tudi lahko pokažete. Na področju čustvenega življenja boste zopet videli smisel in upanje, da se lahko odnosi popravijo in poglobijo. Naredite tudi vi kakšno lepo gesto in pokažite dragi osebi , da vam nekaj pomeni. Samskim se obeta nova simpatija, ki lahko preraste v kaj večjega. Vezani in samski kozorogi pa boste v tem mesecu na preizkušnji in upam da boste uspeli pokazati več ljubezni in čutnosti.

 

VODNAR 21.1. – 19. 2.

Do sedaj ste naredili vse kot je bilo potrebno, zato nadaljujte vse kar ste pognali v pogon, vztrajnost in trdo delo vas bo peljalo naprej k uspehu, nikar se sedaj ne ustavljajte. Sodelavci vam včasih ne morejo slediti v vašem tempu, zato bodite uvidevni do njih. Mesec oktober je lahko za vas zelo naporen saj bo prisotno zelo veliko nove energije in vas bo kar malo premetavalo. Čutili boste nemir, nezadovoljstvo, želja po novem, želja po spremembi. Ja ne bo vam lahko, zato pazite da ne boste zašli v kakšne skrajnosti katere bi kasneje obžalovali. Najdite način kako se boste najlažje sproščali, da se vam ne bo vse skupaj poznalo na zdravju.

 

RIBI  20.2. – 20.3.

Na področju dela se vam nakazujejo spremembe, morate se naučiti postaviti meje in omejitve pa naj to velja za vaše sodelavce ali pa za vas same. Potrebno je da se držite nekega vrstnega reda. Imate zelo razvito intuicijo in upam da ste se do sedaj že naučili, da zaupate sebi in svojim občutkom. Ne zatiskajte si oči pred resnico, saj jo čutite v samem srcu, kar se mora zgoditi se bo tako ali tako zgodilo. Tisti, ki še nimate stalnega partnerja, se boste v tem času morali odločati med dvema osebama. Mesec  bo za vas čustveno zelo razburkan, nihali boste v razpoloženju, marsikatera noč bo naporna. Poskusite se družiti z pozitivnimi ljudmi, veliko bodite v naravi, pijte veliko vode in mesec bo veliko manj stresen.

Za vsa vaša vprašanja sem dosegljiva na 090 62 00

Ali pošljite sms vprašanje na številko 3311 z besedo TAROT ( nato vprašanje)

 

Documents to download

  • TAROT(.jpg, 5.23 MB) - 177 download(s)

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.