NAPOVED ZA MESEC JANUAR 2019

NAPOVED ZA MESEC JANUAR 2019

Pozdravljeni v novem letu 2019 tukaj nekaj smerniz za prvi mesec JANUAR 2019

To je mesec ustvarjalnosti in vodstva, v katerem ljudje od Vas pričakujejo, da se boste podajali v položaje v katerih boste lahko dokazali lastno odgovornost in zanesljivost. V tem mesecu boste začutili potrebo po spremembi, potovanju, novih potezah ali odpiranju novih življenjskih področij. Želja po razčiščevanju odnosa z očetom ali očetovskimi figurami ( nadrejeni, šefi ) in po prevzemanju vodilnih položajev. V tem času Vam bo šlo dobro od rok pogajanja in mirovniške poteze. To je idealno za sprostitev napetosti med ljudmi rojenimi v znamenju Ovna. Bodite pozorni na ugodne priložnosti, ki Vam jih bodo odpirali pomembni starejši moški ali ljudje rojeni v znamenju Bika.   V tem času boste zlahka ugotovili, kaj počnete z lahkoto, kaj pa Vam gre težje od rok. Ne smete se predati, ampak postaviti svojo avtoriteto. Zelo primeren čas za celjenje in reševanje odnosov s pomembnimi moškimi.

Na področju DUŠEVNOSTI dobite moč in energijo  ki vas podpiraja, da boste reševali konflikte, imeli boste diplomatski pristop. Bodite objektivni in pozorni, kajti imeli boste ugodne priložnosti. Dovolj ste pogumni in neustrašni, samo opustite navezanost na stvari in ljudi. Imejte filozofski pogled na svet okoli sebe. Ne pretiravajte v dobrih namenih in ne bodite velikopotezni ali vsiljeni, kajti to odbija ljudi v Vaši okolici. Velikodušnost Vam ne prinese hvaležnosti. Ne dvomite in ne obžalujte ničesar, kajti če boste razmišljali tako boste pomembne odločitve samo odlagali. Začutili boste potrebo po samoti in miru, da se boste lahko posvetili sami sebi.

Duhovno področje ali osebna rast , kot pravim temu  jaz Vas podpirajo 4 palice, ki Vam pomagajo, da se lahko upirate težavam. Z lahkoto boste odstranjevali ovire in dosegali cilje, če boste sposobni videti resnico o sebi, kar je včasih težko. Izogibajte se stalnemu protestiranju in , da morajo biti Vaše vrednote vedno na prvem mestu.

Na ČUSTVENEM področju boste imeli nekaj težav ampak, kot vidim boste dobro premagovali čustvene prepreke. Znebiti se morate čustvene odvisnosti.  Pojite iz oklepa in se ne mučite z lastnimi občutji in razpoloženji, kajti to je ovira na poti do sreče. Odločite se in se podajte na pot notranjega in zunanjega razkošja, izpolnitve in notranjega zadovoljstva. Ne boste več voljni prenašati dvojnosti.

Na področju zdravja in denarja pridobite  moč in vitalnost, ta predstavlja poznavanje svojih meja in omejitev ali sposobnost urejanja svojega področja, kar je pravi pomen moči. Zaplete z ljudmi rojenimi v znamenju Kozoroga ali iz teh mesecev : December – Januar, boste z lahkoto razrešili, če boste le upoštevali svoje območje. Skozi finančne težave bo nujna potrpežljivost. Sledi zmaga na vseh področjih, duševna moč, čustvena moč, telesno zdravje in blaginja – pridobite življenjsko silo.

Jolanda 090 62 00

 

 

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.