NAPOVED ZA SEPTEMBER 2019

NAPOVED ZA SEPTEMBER 2019

SEPTEMBER je pod številko 3 in v TAROTU je to CESARICA . Cesarica predstavlja arhetip matere iz katere priteka vse življenje. Na najosnovnejši ravni je poosebljena ljubezen in rojstva življenja ki se poraja v nas samih. Sporočilo meseca je ustvarjanje in strast. Možnost imate, da podprete in izvedete projekte. Potopite se v energijo matere zemlje in dovolite da dozori kar ste negovali in posvečali pozornost.Prepoznajte se kdo ste v resnici, prepoznajte svojo luč v sebi in dovolite da zasveti tudi navzven, verjemite vi ste unikatni in edinstveni . Ohranite zdravo ravnovesje. Ne dovolite svojim čustvom ali dejanjem, da bi se spremenili v obsedenost in nikar ne izpraznite vse energije za druge ...verjemite če ste polni lahko dajete če ste prazni ne pomagate nikomur. Otroci moji, vaši, naši so in bodo zajadrali v šole vi dragi moji pa si sedaj vzemite nekaj časa samo za negovanje sebe.

Srečno.

HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER

OVEN

Prišel je čas da postavite trdne temelje pa naj se gre za delo, denar, službo ali ljubezensko razmerje. Vi sami ste že dovolj naredili na vsakem področju ki je omenjen, torej če nasprotna stran ne želi ali ne more slediti vašemu koraku potem je čas da se umaknete oziroma se umirite in še enkrat pretehtate svoje ambicije, želje in seveda vaše strahove zakaj nekaj ne bi delovalo. v sebi imate dovolj moči, volje, želje in informacije da lahko nadaljujete po začrtani poti. Na koncu dosežete svoj namen in svoj cilj, če ne ob koncu meseca , potem sigurno v mesecu škorpijona to je zadnja polovica oktobra in prva polovica novembra.

BIK

Kot veste sami vi ne delate hitrih korakov ampak prej vse dobro premislite kaj in kako, v tem mesecu bo v vaši bližini oseba ki bo ravno nasprotje vsega zgoraj napisanega, oseba vam prinaša prijeten nemir, voljo, in novo energijo v vaš svet. Vse to vam daje znake da je čas za ukrepe in sprejemanje odločitev čeprav ste do sedaj bili v dvomu, vaše želje in ideje so dozorele. V odnosih kjer imate težave in zastoje vam svetujem pogum in se postavite zase to pomeni odkriti in iskreni pogovor ne glede kakšen bo zaključek, verjemite odleglo vam bo in na koncu boste hvaležni.

DVOJČKA

September bo za vas čas razočaranja, vznemirjenja in razdraženosti, velik del malih stvari lahko gre narobe, zato vas prosim da se ne odzivate sovražno in napadalno tako se zadeve ne rešujejo. Imeli boste občutek otopelosti in razočaranja. Tukaj vas moram opomniti da poglejte malo v svojo notranjost in se vprašajte s čim sem to povzročila, ali je res tako kot vidim sedaj , zakaj si to počne ? Verjemite odgovori za nastalo situacijo se skrivajo v vaši notranjosti. Vaše želje, ideje in cilji ki ste si jih postavili pred dvema mesecema se lahko uresničijo v novembru in decembru zato nikar sedaj ne obupujte ampak vzdržite.

RAK

V tem mesecu boste čutili potrebo po razumevanju in razmišljanju svojih občutkov in čustev. Morda bo nekdo vstopil v vaše življenje , ki bo v vas zbudil globoko ljubezen ali pa boste vi postali poželenje nekoga. V obeh primerih je to izkušnja ki spreminja življenje in zahteva od vas da se bolj odprete in premaknite se naprej ne nazaj. Na ostalih področjih pa je to čas za postavitev in doseganje svojih ciljev, ki ste si jih zadali. Močni boste na področjih kjer ste naravno sposobni in talentirani, mogoče boste morali kaj nadgraditi , znanje ali veščine zato vam sledi uspeh.

LEV

Začetek meseca boste imeli obetavne ideje in ustvarjalne energije, vse kar ste do sedaj razmišljali v sebi je čas da to pride na plano in gre v prihodnost. Za vas je nujno da prekinete stare navade delovanja da lahko naredite prostor novemu. Ne mislite da stari vzorci ki so do sedaj delovali , da bodo še naprej, ne v tem mesecu je čas za nove, pa naj bo to ljubezen, služba ali zdravje. Skozi mesec stopajte previdno in z veliko mero preudarnosti, nič na silo se ne bo naredilo , potrebovali boste resnico o sebi in drugih ki so vpleteni v vaše življenje. Vse dogovore in pogovore premislite v miru še enkrat.

DEVICA

Vam ta mesece prinese olajšanje, nekaj kar je preživeto in dotrajano se bo končalo naj bo to služba ali odnosi, vse se bo odkrilo pa si vi to želite ali ne, bodite hvaležni saj ne boste več v svetu iluzij in slepih ulic, verjemite prihaja nekaj boljšega za vas. Čas bo pokazal kaj v življenju obdržati in negovati naprej in kaj ne. Mesec opozarja na obžalovanje in potrtost a ni brez upanja ali pričakovanja pod pogojem da dvignete glavo in greste naprej. Vsako slabo je za nekaj dobro in obratno seveda. Bodite optimist čez ves mesec. Vesela nepričakovana novica v vašem krogu ljudi

TEHTNICA

Začetek meseca vam svetujem umik in sprostitev saj potrebujete energijo za sebe da se opravi zdravljene uma, duha in telesa. Že v polovici meseca boste odkrivali nove cilje, smisla in želje ki jih nameravate uresničiti. Vrnilo se vam bo upanje in vera v uspeh na vseh področjih. V drugi polovici meseca prihaja do novih informacij , v vaši bližini bo oseba ki vas bo motivirala, prinesla spremembo ki pa nujno dobra za vas , zato kot vedno pretehtajte vse možnosti in se odločite tako kot čutite v sebi ne glede kaj si mislijo drugi, sledi osebni uspeh.

ŠKORPIJON

Začetek meseca bo vsekakor čustveno obarvan, prihaja oseba ki ponuja ljubezen, razmerje ali samo avanturo, lahko je povezan preko vašega dela, zato vam svetujem da umirite svoje energije, premislite vzemite si čas nikamor se ne mudi , vse kar je resnično in dobro za vas se bo pokazalo na koncu meseca. Uživajte v pogovorih in srečanjih samo ne delajte nobenih hitrih zaključkov. Proti koncu meseca bo vaša slika veliko bolj čista in jasna takrat pa le pogumno naredite nove korake v smeri kjer si želite. Srečno.

STRELEC

Mogoče bodo v začetku meseca zadeve postale neprijetne in boste doživeli razočaranje, vendar je zelo pomembno da vzdržite, ne povejte vsega kar veste počakajte da se zadeve razjasnijo in se bodo kmalu verjemite kar same od sebe vam sploh ne bo potrebno ničesar storiti niti ukrepati samo malo počakajte in vzdržite do druge polovice meseca ali najkasneje do konec meseca V drugi polovici pa vam svetujem da naredite korake in sprejmite odločitve ki so dobre za vas in ne za druge kajti le tako boste lahko spet zadihali na polno in življenje se vam bo umirilo.

KOZOROG

V tem mesecu bo prišla potreba po presoji in samoocenjevanju tako da precenite sebe , dogodke in odnose, pogledate v bližnjo preteklost in postavite stvari v nov način gledanja in delovanja. Pretehtajte vse kar je dobro in slabo za vas, popravite napake če ste jih naredili, naredite nov načrt za naprej kajti le tako boste lahko prišli do želenjih ciljev. Na novo postavite odnose negujte in ohranjajte če so dobri za vas. Ključnega pomena v tem mesecu je odnos z ženskami v vaši bližini, potrudite se da bodo zdravi in negovani.

VODNAR

Ta mesec bo za vas pravi izziv, želja po spremembi kakršnakoli samo da se bo dogajalo pa čeprav samo v vaših mislih, iskali boste pomen in nove izzive ki bi vas premaknili naprej. Mesec vam prinaša nove priložnosti, posle, projekte ideje polni boste ustvarjalne energije. Na vse nove začetke glejte skozi oči pravice in resnice, vse skrbno pretehtajte preden se odločite za drugi korak. Razmišljajte logično in rešili boste kar do sedaj mogoče niste mogli verjemite vi to zmorete.

RIBI

Ta mesec je čas da ozdravite čustva in iz sebe spustite tisto kar nosite v sebi, ni več potrebe da nosite to breme odvrzite ga, zdaj je čas. Pred vami so dnevi veselja in napredka spet boste občutili zanos, veselje in radost in lepo vas prosim nikar ne nihajte v razpoloženju ostanite zbrani in fokusirani za naprej, pustite negativne misli vi tega zdaj ne potrebujete. Vaša intuicija je zelo močna poslušajte in zaupajte sebi saj vas vodi k nečemu boljšemu. Pogumno naprej.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Dvojka mečev

Odločite se glede dveh zadev, pred vrati je začetek pomembne odnosa (ljubezenskega ali poslovnega), da dosežete skupen cilj, odnos bo aktualen, dokler bosta potrebovala drug drugega.