NAPOVED ZA DECEMBER 2019

NAPOVED ZA DECEMBER 2019

Napoved za mesec DECEMBER 2019 v tem mesecu vstopamo v simbol 6  PAR oziroma LJUBIMCA

Naj vas skozi celi mesec vodi misel in sicer : Vrednost osebnega razmerja je v intimnosti, ki jo povzroča; intimnost ustvarja razumevanje, in razumevanje poraja ljubezen!

 

V tem mesecu boste  začutili potrebo po razčlenjevanju vseh razmerij, v vsa v katera ste zapleteni; prijateljska, poslovna, družinska in ljubezenska.

 Vrednotili jih boste po tem ali so dobra za Vas, ali Vas podpirajo na način kot ga želite Vi ali pa si kakšnega sploh ne želite več, nekatera boste želeli poglobiti, druga tista, ki ste jih prerasli pa razdreti. Veliko boste razmišljali o skupnem življenju in tudi o preselitvi. Postavljeni boste med dvema zadevama, dvema stališčema, dvema smeri, ali dvema osebama, veliko razmišljanja katera izbira oziroma odločitev je boljša, lahko tudi kako v življenju spojiti dve zadevi v višjo celoto v osebnem in poslovnem smislu. V tem mesecu ne boste več prenašali neuravnoteženosti.

V tem obdobju jasno spoznate, kaj na čustvenem področju potrebujete in česa si želite, česa pa ne potrebujete in si tega ne želite več..

Če ne sedaj boste najkasneje v naslednjem letu tja do meseca  Maj – Junij v tem času se lahko dokončno odločite o nekaterih razmerij.

Ne bojte se,  kajti  imate  šesti čut, ki Vam bo v veliko pomoč, smo poslušati ga morate znati in seveda zaupajte vase in v to kar vam govori vaša duša in srce.

 

PODROČJE DUŠEVNOSTI

Na tem področju Vaše notranjosti imamo karto 6 mečev, kar pomeni, da bo Vaše razmišljanje nepristransko, logično in razumsko, osredotočeni boste na določen namen, Vaš um doživi val navdiha, nenavadne ideje, pojavila se bo želja po učenju, imeli boste izvirne ideje in vse to Vas vodi k uspehu, če boste dobro sodelovali z drugimi in dobro organizirali, ne zavrzite svojih idej in misli ampak jih jasno posredujte naprej, da Vas bodo drugi razumeli. Tukaj ni dobro, da ste revolucionarni, preveč klepetavi in radovedni. Zelo pomembno je razviti dober odnos z ljudmi rojenimi v znamenju VODNARJA¸ Januar - Februar ali v teh mesecih.

 

PODROČJE ČUSTEV

Na področju čustev imamo  6 ČAŠ,  kar pomeni-čustveno ugodje, ampak kot vsi mi smo bili že kdaj razočarani, lahko sega v daljno in bližnjo preteklost , ki pa še ni izgubilo svoje ostrine in globine.

 Glejte dragi moji ki to berete… to razočaranje Vam tudi nudi priložnost za preobrazbo, če ga zavestno podoživite in se soočite z njim, ga lahko premagate in spremenite v nekaj pozitivnega , naredite analizo kaj ste delali dobro in kaj slabo , oprostite sebi in drugim, kajti samo oproščanje vas bo osvobodili, bogatejši ste za izkušnjo in seveda spoznanje da ne boste počeli več istih napak.

 Zato imate v tem mesecu možnost, da doživite to čustveno ugodje, ki bo za Vas zdravilno, to bo nova ljubezen in silovita privlačnost, doživeli boste intenzivno čustveno moč. Če pa ste že v vezi potem je to obnovitev čustev ki so že malo zaspala in sedaj je prišel čas da se kres znova zakuri.

 Pazite, da ne boste preveč posesivni in ne istoveti sex in ljubezen, kajti to sta dva povsem različna pojma.

 Pazite, da boste kontrolirali svoje reakcije, kajti včasih smo ljudje lahko precej nepredvidljivi, zato pazite, da ne boste nihali iz ene skrajnosti v drugo.

Seveda ker so tudi prazniki boste v tem mesecu boste veliko razmišljala, pogovarjali, obiskovali, otroke, starše bližnje in daljne sorodnike ter prijatelje

 

 

 

PODROČJE DUHA IN ENERGIJE

Na področju duha, intuicije in vizij imamo 6 PALIC, kar je zmaga, duhovna poživitev in širitev, pridobite življenjsko moč, zelo boste ustvarjalni, imeli boste motivacijo, slavili boste močno zmago ali dobitek, tukaj je nujno,  da ste potrpežljivi in da se izogibate skrajnosti, ker je možnost,  da se spregledajo napake, ne bodite nečimrni ali arogantni, pa tudi meje zase in za druge boste morali postaviti.

 

PODROČJE ZDRAVJA IN DENARJA

Na področju dela, denarja in telesa imamo 6 DISKOV,  kar je uspeh, telesni, materialni dosežek in pridobitev, slediti morate šest stopenjski formuli ; naj bo to zdravje ali denar

1. uspeh lahko dosežete  z disciplino in da postopoma delujete.

2. uspeh pride, če boste odprti in dovzetni za priložnosti, ki se ponujajo same

3. hodite po poti srca in razuma

4. ostanite  pristni in zvesti resnici

5. način sporazumevanja  naj bo  točen in jasen, da ga drugi razumejo

6. ostanite vztrajni, namesto da izgubljate energijo s skakanjem iz enega položaja v drugega

Uporabljajte prirojene sposobnosti za delo z ljudmi.

 

Uživajte v sodelovanju z ljudmi vseh starosti.

Dobro  ravnajte z ljudmi.

Dobro se zavedajte , kaj potrebujete in želite, česa pa ne potrebujete, na področju čustvenih razmerij.

Globoko spoštujete in cenite načela prijateljstva

In ljubezni, ki ju prinašate in izražate!

Ker je DECEMBER poln prijetnih praznikov vam želim prijetne dneve in ne pozabite na ljudi ki so sami, zapuščeni, bolani… v teh dneh, spomnite se jih verjemite dobro se z dobrim vrača.

Srečno

Napoved napisala Jolanda -dosegljiva na številki 090 62 00

 

 

 

 

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Dvojka mečev

Odločite se glede dveh zadev, pred vrati je začetek pomembne odnosa (ljubezenskega ali poslovnega), da dosežete skupen cilj, odnos bo aktualen, dokler bosta potrebovala drug drugega.