HOROSKOP ZA DECEMBER 2019

HOROSKOP ZA DECEMBER 2019

OVEN

Ja ja ovni vi ste res močna energija in v teme mesecu nikakor ne boste prenašali avtoritete nad vami, razen če ste v položaju kjer vi lahko diktirate tempo pa naj bo to doma ali na delu. No za vas je pomembno da ste malo strpni in dobro premislite koga želite na svoji strani oziroma ob sebi in kdo bo vaš nasprotnik, svetujem da uporabite razumski pristop, odsvetujem čustvene izbruhe. Ker si sami želite boljših odnosov je sedaj primeren čas da vam lahko uspe. V kolikor imate zastoje vam svetujem kakšen posvet z pravo osebo, ki vam neodvisno svetovala. Proti koncu meseca boste izvedeli nekaj pomembnega.

Kje in kako boste silvestrovali :

 Ovni se boste obdali z ljudmi ki jih imate res radi in so vam blizu da se boste dobro počutili. Lahko se zanesete na svoje občutke ne bo vam žal. Skratka zadnja noč v letu vam bo zbudila veliko čustev. Srečno 2020

BIK

Začetek meseca o za vas precej umirjen kar ne boste se pustili zmesti, imate svoj ritual in  branili boste svoj položaj in težko vas bo premakniti, veste včasih je pa dobro prisluhniti in vsaj poskusiti pogledati iz drugega zornega kota. No če ne v začetku meseca boste pa v sredini doživeli val nemira, toliko bo dogajanja in to vam ne bo všeč, mlajša oseba vam bo to povzročila, zato bodite previdni sploh na dogajanje za vašim hrbtom. No da vas pomirim proti koncu meseca pa sem po nekem čudežnem naključju vse postavlja na svoja mesta, veseli boste, mnogo čustev se bo budilo, privoščite si saj si zaslužite.

Kje in kako boste silvestrovali :

Bikeci in bikice če bo vse po vaših načrtih boste praznovali zelo veselo in srečno v zelo dobri družbi in amorjeve iskre bodo kar letete. Če pa ne bo po vaših načrtih vam pa tudi svetujem da se vseeno prepustite , ne zapirajte se vase, kajti če boste le hoteli videti so ljudje okoli vas ki vas imajo radi.

Srečno 2020

DVOJČKA

Za začetek meseca vse lepo in prav vaši cilji in želje se nekako uresničujejo, samo morate gledati celotno sliko in dobro presodite kako vaša dejanja vplivajo na druge, samo ne postanite prezahtevni, prekritični in sebični, kajti stvari se lahko kaj hitro obrnejo v nevaren spor, zaplet z nekom ki ni izpolnil vaših pričakovanj. Pustite preteklost za sabo, sami sebi ste že obljubili da boste delovali drugače, in zdaj kot da se vam hoče zgodovina ponoviti. Zato uporabite pretekle izkušnje da se vam zgodba ne bo ponovila. Postavite zdrave temelje, poslušajte in sodelujte in vse bo dobro.

Kje in kako boste silvestrovali :

Ker dvojčki radi uživate v dobri družbi boste poskrbeli da te ne bo manjkalo, najbolj verjetno boste v krogu družine ali zelo dobrih prijateljev. Zadnji večer v letu boste blesteli ampak ne z garderobo ampak predvsem s svojo svetlo močno energijo, družba bo uživala ob vas in vi boste srečni ker lahko dajate.

Srečno 2020

RAK

Joj joj Rakeci in Rakice nikar tako ne tuhtajte, tople vode ne boste izumili, saj so zadeve čisto jasne in preproste samo videti jih nočete, nehajte cincati, pač je prišel čas ko se bo potrebno odločiti kaj in kako si želite in seveda to tudi povedati da vas bo nasprotna stran razumela. V vas je dovolj poguma dajte ga uporabiti saj je to za vaše dobro. Ne mislite da bo kasneje kaj drugače, zdaj je vaš mesec za nove podvige, odločitve…korake, tudi skok v neznano vam ne bi škodoval dajte poskusite in tvegajte vsaj enkrat v življenju. Naredite prelom z starim da lahko pride novo. Potovanje.

Kje in kako boste silvestrovali :

Ker ste najraje doma je velika možnost da boste tudi zadnjo noč v letu preživeli ob toplem ognjišču v varnosti doma ali ljudi ki jih imate blizu srca in se ob njih počutite prijetno in domače. Če pa bi se zgodil čudež in bi se odločili za spremembo, pa lahko pričakujete zelo prijeten večer in srečanje z zelo sorodno dušo.

Srečno 2020

LEV

Začetek meseca boste zelo aktivni kot da bi želeli vse urediti za kar vam čez vso leto zmanjkalo časa, pa naj bo to delo, odnosi-prijateljski in ljubezenski , družina, celo finančno bilanco ste sposobni narediti. Zavedajte se da imate še veliko možnosti kot se jih zavedate, zato ostanite osredotočeni na cilj. Najlažja pot ni vedno najboljša zato obdržite fokus .Vse to se vam bo obrestovalo proti koncu meseca, odnosi se popravijo, dobite pohvalo in priznanje, ljubezen bo spet zacvetela tako da boste z nekim notranjim zadovoljstvom pričakali novo leto.

Kje in kako boste silvestrovali :

Ja takole nekateri boste segli v denarnico in si privoščili malo drugačen silvestrski večer , nič  narobe lepo se boste imeli saj se znate sprostiti in uživati. Drugi pa boste povabljeni ali pa boste vi vabili v svojo družbo… skratka bolj se boste prepuščali zadnjim impulzom kje in s kom boste zadnji večer v letu. Lahko tudi srečate novo osebo ki vas pritegnila.

SREČNO 2020

DEVICA

Situacije se bodo dogajale kar same od sebe vi pa se boste morali hitro odločati in odreagirati da boste obvladali svojo pot do cilja, lahko potovanje zaradi denarja ali ljubezni. Lahko se zanesete na svoje prijatelje nič slabega vam nočejo, no bolj bi bilo na enega oziroma eno, saj veste sami kdo je res pravi prijatelj/prijateljica. Proti koncu meseca se vam prebudi ljubezen iz davnih časov ali pa v  obstoječi zvezi v vsakem primeru se bodo vaša čustva prebudila. Močna strast ki istoveti seks in ljubezen, to sta dva različna pojma. Sicer pa bi bilo za vas zelo dobro da preberete mojo napoved za mesec december. Če boste hoteli boste vse razumeli.

Kje in kako boste silvestrovali :

Ker ste kar malo perfekcionisti boste zadnjo noč v letu preživeli v kvalitetni in izbrani družbi ki je vam po godu, vse boste skrbno načrtovali doma…v hotelu…v tujini..kjer koli že boste , okoli sebe boste imeli razkošje  ki bo vam pisano na kožo. Da se razumemo ne govorim o denarju ampak o kvaliteti in ja zelo dobro se boste počutili.

SREČNO 2020

TEHTNICA

Že kar na začetku meseca boste razmišljali in delati načrte za naprej v svoji glavi, sicer to vam ni nič novega saj vedno kaj meljete v svoji glavi, zanimivo bo to da bo določena oseba ali dogodek sprožil to dogajanje in na vašem mestu bi vse preverila kaj je res in kaj ne, da ne izgubljate energije po nepotrebnem. Tudi rožnata očala snemite da boste lahko videli celotno sliko ali situacijo. Ne bodite zasanjani kajti zelo hitro lahko pride do krute realnosti. Za vas je to mesec karme, kar ste sejali to boste sedaj poželi. Odpira se vam vprašanje varanje samega sebe in svetujem vam da vsaj do sebe bodite iskreni, priznajte si kar je prav in kaj ni prav, no če pa slučajno zberete toliko energije da to poveste na glas ste pa zmagali.

Kje in kako boste silvestrovali :

Ker ne marate preveč hrupa boste zadnjo noč v letu najverjetneje preživeli s svojo družino, v manjši družbi, v dvoje ali pa celo kar sami s sabo, kar pa ni nič narobe, v vsakem primeru bo po vašem okusu in prav uživali boste in vaše srce bo pelo in plesalo samo škoda da tega ne boste pokazali.

SREČNO 2020

ŠKORPIJON

Ja vi škorpijoni pa res morate imeti vse pod kontrolo tako bo pri vas v začetku meseca, delali boste red pri sebi in drugih nič ne popuščali in sklepali kompromisov odločeni ste da bo vse tako kot mora biti. No hvala bogu vas bo popustilo do sredine meseca in takrat boste že malo v prazničnem duhu, sprostili se boste, in začeli uživati tako kot samo vi znate v družbi, službi … skartka kjer koli že boste. Energije boste imeli več kot preveč, lahko da boste šli na nepričakovano pot z posebno vsebino. No jaz vam svetujem  da ostanite sproščeni, dobre volje in delujte brez dram in scen ker zdaj vam to ni potrebno. V novem letu boste imeli vse odgovore ki jih sedaj nimate.

Kje in kako boste silvestrovali :

Eni  škorpijoni že kar veste kje in s kom boste na zadnjo noč v letu , tisti drugi pa se do konca meseca  ne boste mogli odločiti kje ali s kom bi počakali novo leto, nič ni narobe ne za ene ne za druge, kajti vi dobro veste da delujete po notranjem občutku ki vas skoraj nikoli ne izda, v vsakem primeru se boste imeli odlično ker ste vi tako odločili.

SREČNO 2020

STRELEC

V začetku meseca malo težav z ljudmi v vaši okolici, če ste sami naredili napako je čas da to priznate, če napaka ni vaša potem je najbolje da sklenete kompromis, seveda če se bo dalo , drugače raje počakajte na primernejši čas. Kajti čez čas boste vi slavili zmago in uspeh res pa je da sprejmite pomoč ki vam bo ponujena. Bolj ko se bodo bližali praznični dnevi, bolj boste vi čutili tesnobo, dvome in strahove ki niso dobri za vas. Svetujem vam da ne vztrajate in ne izgubljajte samospoštovanja ter se postavite zase, tudi za vas je dobro da preberete mojo mesečno napoved da boste lažje razumeli kaj se dogaja.

Kje in kako boste silvestrovali :

Nikar ne pozabite da ste ognjeno znamenje, no saj ne boste kajti na zadnji dan v letu boste odločeni da ga preživite lepo in dobro, srečno,  zato boste prižgali svojo energijo in se veselili novega začetka….Lahko da boste zadnji trenutek spremenili načrte …kje in s kom boste pričakali odštevanje starega leta….skratka uživali boste in iskre bodo letele … in prav je tako…

SREČNO 2020

KOZOROG

Vztrajno potrpežljivo in marljivo ste delovali, situacija se je skoraj ustavila ampak vi ste vztrajali in trmasto nadaljevali zato bi lahko za vas rekla da ste tik pred ciljem ali pa ste ga že dosegli. Skratka na poti do vas je izboljšanje na vseh področjih . Zdaj ni čas za skakanje sem in tja dokončati morate začeto. Proti koncu meseca boste začeli razmišljati in se malo odmaknili v svoj svet in to zato da boste o vsem kar se vam je dogajalo naredili bilanco, kar ni nič slabega saj boste prišli do zanimivih zaključkov, ki pa so za vas zelo pomembna. In ko boste vse to naredili vas lepo prosim da se malo sprostite in vsaj malo uživate v prazničnih dneh.

Kje in kako boste silvestrovali :

Letos se boste kar prepustili dogajanju, za vas bi bilo najbolj da sprejmete povabilo na silvestrovanje, no seveda če boste lahko, ni pomembno kje in s kom boste …. Pomembni ste vi in vaše počutje, zato se sprostite in si dovolite biti srečni saj si to zaslužite.

SREČNO 2020

VODNAR

Malo nemira v začetku meseca  ne bo šle vse tako kot ste si vi zamislili ali načrtovali, sicer težave ki so zoprne ampak nenevarne zato se boste v drugi polovici meseca malo sprostili in umirili. Lahko bi celo rekla da bo vse drugače kot je bilo v začetku meseca vse se bo postavilo na svoje mesto zadovoljni boste in čustveno izpolnjeni. Bolj ko se bo bližal silvester bolj boste samozavestni polni energije in odločnosti da zmagate ampak tukaj pazite da ne izkoriščate svojega položaja bodite strpni do ostalih in imejte razumevanje. Malo vas bo zaneslo v sanjaštvo kar ni nič narobe vi ste zrak in zrak je povsod.

Kje in kako boste silvestrovali :

Pri vas je zelo možno da praznujete z ljudmi iz službe, mogoče boste sprejeli prijateljev, no zadnja možnost je da ste doma z vam izbranimi ljudmi, no je pa tudi res da ste lahko samo v dvoje , v vsakem primeru boste uživali z srcem dušo in telesom, lepo vam bo. Novo leto vam prinese nekaj novega.

RIBI

Nekaj vas žuli nezadovoljni boste pa kot da sami ne bi vedeli kaj točno je to, morate se vprašati kaj si želite, s kom si želite in kako si želite naprej, malo zbegani boste v prvi polovici meseca, potem vam bodo začeli prihajati odgovori ne iščite jih bodo sami prišli. Ponujena vam bo pomoč, sprejmite jo, kajti lahko se zanesete na osebo ki vam bo ponudila roko. Izhod je blizu samo nikar v drugi polovici meseca ne zanihajte kot vi to znate, ostanite močni in sprejmite odgovornost ne bojte se ničesar ni vse tako kot vi razmišljate, potreben je čas in poštenje da pride do jasne slike.  Svoje misli napolnite z pozitivno energijo.

Kje in kako boste silvestrovali :

Vam pa na srce polagam da sprejmite povabilo za najdaljšo noč v letu, kajti to bo točno to kar vi potrebujete in to so čustva , ja res je ribice ste najbolj čustveno znamenje in vam to največ pomeni. Zadnja noč v letu vam bo prinesla prebuditev čustev dajali boste in sprejemali vzemite si in uživajte.

SREČNO 2020

 

Mesečni horoskop napisala Jolanda , vabim vse da preberete še mesečno napoved za mesec december 2019

Za vas sem dosegljiva na številki 090 62 00

VSEM ŽELIM SREČNO IN ZDRAVO NOVO LETO 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.