TEDENSKA NAPOVED OD 20.7. DO 26.7.

TEDENSKA NAPOVED OD 20.7. DO 26.7.

OVEN
Dovolj imate slabih izkušenj in čas je,da nekaj spremenite.Uporabili boste vso svojo modrost in končno rešili težavo,ki se že predolgo vleče.Borili se boste za tisto,kar je vaše in ničesar več ne boste prepuščali naključju.
BIK
Vse tisto,kar je bilo do sedaj nedorečeno,bo začelo pošasi dobivati svojo obliko.Novica vas bo zelo presenetila.Ne poskušajte več pobegniti pred težavami,saj to ni rešitev.Dovolj ste samozavestni,da boste težave rešili na pravi način,samo začeti je potrebno.
DVOJČEK
Skrivnost,ki jo imate,vas bo začela obremenjevati.Pustite strah,ki je čisto neutemeljen in pokažite svoja prava čustva.Umirite se in končno povejte,saj bo to za vas pozitivno.Pri uradnih zadevah,previdnost ne bo odveč.
RAK
težko pričakovano sporočilo ljubljene osebe,prihaja.Ne bodite preveč nezaupljivi in tudi vi pokažite malo več čustev.Nikar pa ne postanite preveč posesivni,saj bo to nasprotno osebo odbilo od vas,prav tako,kot pretirano ljubosumje.Ni nobene potrebe,da bi se tako obnašali.
LEV
potrebno bo vložiti več truda v svoje ljubezensko življenje.Nehajte se stalno nad nečim pritoževati,saj tudi vi nimate vsega prav.Potrebno bo skleniti kompromis in potem boste na ljubezenskem področju,zadihali s polnimi pljuči.
DEVICA
Če boste upoštevali nasvet bosebe,ki vam je blizu,lahko pričakujete veliko spremembo v življenju.Možne tudi spremembe v službi.Težave se bodo zmanjševale,saj se boste pravilno organizirali.V partnerskem odnosu bodite še posebej previdni,da ne bo prišlo do nesporazuma.
TEHTNICA
Navzven boste delovali mirno,znotraj pa bili svojo bitko.Naj vas mišljenje okolice ne ovira pri vaši odločitvi.Premislite še enkrat,kaj si resnično želite in storite korak naprej proti cilju,ki ste si ga zastavili.Verjemite vase in svoje sposobnosti.
ŠKORPIJON
Skrb za vaše dobro finančno stanje ,je popolnoma odveč.Odpirajo se vam nove možnosti,ki vam prinašajo zaslužek.Sreča vam bo naklonjena.Skrivnost,ki se bo odkrila,bo spremenila marsikaj,vendar za vas v pozitivnem smislu.Veselite se.
STRELEC
Želite si sreče in harmonije v partnerstvu,vendar ne storite ničesar,da bi se to uresničilo.Samo zaljubljenost ni dovolj,treba bo narediti korak naprej.Težave rešujte sproti,saj vam bo tako lažje.Nakazuje se vam tudi nekaj dodatnega denarja.
KOZOROG
S pomočjo več samozavesti,boste naredili prve korake za razrešitev tega,kar vas že dolgo obremenjuje.Zadeve se bodo začele spreminjati in izpolnjevati vaša pričakovanja.Vaš trud bo končno poplačan.Sledijo srečnejši dnevi.
VODNAR
Prepir z ljubljeno osebo,vam ne bo prinesel zadoščenja.Čeprav želite biti popolnoma neodvisni,je prav da partnerju pustite bližje.Ne dvomite več v njega,saj imate njegovo zvestobo.umirite se in trezno razmislite.ugotovili boste,da ste srečni,saj živite v ljubezni.
RIBI
Končuje se obdobje premišljevanja in odločanja in prihaja začetek akcije.Lahko ste uspešni le,če boste odkrito igrali.Neiskrenost pa vam bo uničila vse,o čemer ste sanjali in si želeli.takrat vam tudi tisto,kar vam bo ostalo,ne bo dalo občutka sreče.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Svečenik

Čas je za urejanje družinskih razmerij, soočili se boste s karmo, dobili boste željo po dodatnem učenju ali poučevanju. Bodite odprti za srečanje, ne sklepajte površinsko, ker lahko naredite krivico.