TEDENSKA NAPOVED od 27.7 do 2.8.

TEDENSKA NAPOVED od 27.7 do 2.8.

OVEN
Težavno obdobje,ki pri vas traja že nekaj časa,se bo še nadaljevalo.Res zelo veliko razmišljate,vendar ničesar ne spremenite.Ne vdajajte se več slabim razvadam,ki vam v trenutnem položaju,res niso v pomoč.V ljubezni,ne zadržujte več čustev.Res je potrpljenje marsikdaj dobro,ampak izpovejte se že enkrat.Pazite na kosti in sklepe.
BIK
Težave,ki prihajajo,bodo malo razburkale vaše življenje.Dobro premislite,preden boste sprejeli neko odločitev,ki bo močno vplivala na vas.Prehitro ste postali brezskrbni in se prepustili toku življenja,čeprav ste se zavedali,da ne delate prav.V ljubezni ne smete imeti skrivnosti,saj s tem načinom ne boste dosegli več,ampak manj.Pazite na zobovje in poskrbite za več sprostitve.
DVOJČKA
Ne iščite vedno najlagodnejše poti skozi življenje.Če težav nočete videti,ste na dobri poti,da se bodo na vas vszle kot plaz,izpod katerega bo težko priti.Trenutno zadovoljstvo ni nujno dovolj,za uspehe v življenju.Novice se boste zelo razveselili.Če ste v ljubezni nezadovoljni,je za to kriva slaba komunikacija med partnerjema.Pazite,da ne pride do fizične poškodbe.
RAK
Nekako se poskušate ustaliti v življenju,vendar še vedno ne veste,katera odločitev bi bila boljša.Želja in izkušenj imate dovolj,manjkajo vam samo dejanja.Če boste priznali,da ste nad neko osebo razočarani,vam bo ta začela povzročati težave,ki bi vas prizadele.Tudi še tako velike skrivnosti,se bodo odkrile.V poslu se končuje slabo obdobje in prevzeli boste čisto nov način dela.Pazite na hrbtenico in na oči.
LEV
Zastavljene imate visoke cilje,vendar bo za dosego teh,potrebno marsikaj narediti in spremeniti.Vse slabo,ki se vam v zadnjem času dogaja,se bo začelo počasi umikati.Pripravite se lahko,tako na konec,kot tudi na nov začetek.Dobro postavite temelje za naprej,saj teh ne boste mogli več spremeniti.V ljubezni bodite iskreni,če želite imeti dober odnos.Poskrbite za več gibanja v naravi.
DEVICA
Strah vas je samega sebe in zato vnašate nemir v partnerski odnos.Ne bodite ljubosumni brez razloga.Spoznali boste,da lahko srečno živite,vi in vaš partner,brez tega.V poslu bo trenutni zastoj,kar bo oviralo pritok financ.Težje boste tudi,na delovnem področju prišli do informacij,ki so za vaš posel ključnega pomena.Pri zdravju bodite pozorni na krvni obtok.
TEHTNICA
Na vašem delovnem mestu,bo prišlo do velikih sprememb,ki pa ne bodo nujno slabe.Lahko prinesejo več denarja,vendar tudi več odgovornosti.Potrebna bo tudi službena pot,da pridobite dovolj informacij.Čakanje,da se partnerska zveza začne ali obnovi,ni izguba časa,temveč zbiranje moči za boljši odnos.Zdravje:pomanjkanje železa v krvi,eritrociti,motorika.
ŠKORPIJON
Ljubezen bo v zraku,vendar boste imeli močno željo po premoči.To razmerje vam zelo odgovarja,vendar pa pridejo trenutki,ko se vam zdi,da bi bilo najbolje pobegniti iz te zveze.Vseskozi se zbližujete in oddaljujete s to osebo.Čustva so pri obeh,lahko pa pride do vmešavanja tretje osebe.Pričakujte nepričakovano.V poslu zbirate moč za nove začetke,ki bodo nadgradili sedanjost.pazite se aritmije in stresa.
STRELEC
Skrivnosti in skrivno življenje,ki ga imate,vam bodo počasi začele povzročati težave.Ne primerjajte se več z drugimi,saj vam to ne prinese željenega. Novica,ki jo boste izvedeli,vas bo spravila v bes.V ljubezni možna nova zveza,saj imate veliko željo in potrebo po partnerstvu.Pri poslu ali v službi,pomoč izkušenega človeka.upoštevajte ga,saj vas bo postavil na pravo mesto.
KOZOROG
Mračna slutnja,ki vas obdaja,se bo izkazala za resnično.Dvomi ne bodo imeli več vpliva,na vaše življenje.Nekdo vam bo želel škodovati,vendar se bo po treznem razmisleku,umiril.Težavno obdobje se končuje.Ne bežite pred pomembnimi odločitvami.V vaše življenje prihajajo bolj pozitivne stvari.V poslu se kažejo,stabilne poslovne prilike.Zdravje:krvni obtok,sladkor.
VODNAR
Bojite se,da bi vaš partner spremenil odločitve,vendar za to ni nobene potrebe.Čustva med vama so še vedno močna.Sedaj sta bolj v fazi mirovanja in zatišja.Bodite potrpežljivi,zaradi dobrega rezultata v prihodnosti.Spremembe v poslu,ki vam bodo prinesle stabilnost,napredovanje in dober ugled.Pri zdravju bi bilo dobro preveriti trigliceride in holesterol.
RIBI
Prekinili boste s preteklostjo in s tem prevzeli odgovornost,za spremembe,ki bodo nastale.Imate občutek osamljenosti in zapuščenosti.To razočaranje,blokira spremembo,ki bi se morala zgoditi.Sledi nov začetek partnerskega odnosa ali obnovitev že obstoječega.Sprejeti bo potrebno tudi rizik v poslu,zaradi sprememb,ki bodo sledile in ne nujno v pozitivno smer.Zdravje:psihosomatske bolezni,aritmija.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Svečenik

Čas je za urejanje družinskih razmerij, soočili se boste s karmo, dobili boste željo po dodatnem učenju ali poučevanju. Bodite odprti za srečanje, ne sklepajte površinsko, ker lahko naredite krivico.