NAPOVED ZA MESEC AVGUST

NAPOVED ZA MESEC AVGUST

OVEN
Odkrivali boste nova življenjska načela,skozi svoje znanje in tisto,ki ga boste še pridobili.Dvignili se boste iznad uokvirjenih pravil in navad,ki preprečujejo vaš napredek.
LJUBEZEN: če je vaša partnerska zveza prišla v krizo,zaradi različnih prepričanj in pričakovanj,boste ta mesec težave rešili in obnovili odnos.Potrudite se in pokažite malo več čustev.
POSEL: poslušajte dobronamerne nasvete.Začnite na drugačen način,z boljšim odnosom.Možna sprememba delovnega mesta na višji položaj.
ZDRAVJE: predel prsi,sladkor,kosti,žolč
BIK
Iz težav,ki jih trenutno imate,boste imeli možnost izhoda na več načinov.Spremljale vas bodo srečne okoliščine,ampak pazite,ne postavljajte si previsokih ciljev,da se vam nebi vse podrlo.
LJUBEZEN: tudi,če obstajajo težave,bo samo zaradi močnih čustev,ki jih gojite do partnerja,prišlo do rešitve.Želje in čustvena potreba,sta povsem normalna.Potrpljenje je rešitev.
POSEL: imeli boste željo in potrebo po priznanju,publiki in napredkom.Poslovno potovanje.Ne postavljajte si nerazumnih ciljev.
ZDRAVJE: srce,hrbtenica,arterije,skelet
DVOJČKA
Samo svoje izkušnje morate uporabiti,da pridete do rešitve in uspeha,ki si ga želite.Znanja in intuicije imate dovolj.Prihajajo spremembe in želeli boste napredovati.Vaše zamisli in želje bodo usmerjene proti cilju.
LJUBEZEN: če ste osamljeni in nezadovoljni,ne glede na to ali ste v partnerskem odnosu,prihajajo lepe spremembe.Za samske,možnost nove ljubezni v službi ali potovanju.
POSEL: možne manjše finančne težave.Preglejte svoje posle,nekje sigurno nekaj ni v redu.
ZDRAVJE: jetra,želodec,krvni obtok
RAK
Skupna prihodnost,v katero ste pripravljeni dati sebe in sprejeti drugega.V komunikaciji z drugimi boste uspešni in vaši dogovori bodo trajni.
LJUBEZEN: močna čustva vas povezujejo s partnerjem.Prihaja trenutek,ko boste sprejeli odločitev o skupnem življenju ali celo poroki.Dovolj se poznata,da vesta,kam pelje ta odnos.Če ste v zakonu in so sedaj težave,boste obnovili odnos in ga stabilizirali.
POSEL: zaradi srečnih okolnosti,boste napredovali.Če se želite osamosvojiti,zaradi večjega uspeha in zaslužka,je sedaj pravi čas za to.Možnost nove zaposlitve.
ZDRAVJE: povečan stres,nervoza,prebava
LEV
Nastalo situacijo boste rešili samo,če takoj stopite v akcijo.Potrebno bo sprejeti nove odločitve in bolj poslušati sebe.Nove priložnosti prihajajo in izkoristite jih brez oklevanja in dvomov,ker se ne bodo kmalu ponovile.
LJUBEZEN: jasno izrazite svoje želje in potrebe.Bodite to kar ste.Sprejmite kar vam je dano in našli boste pravo rešitev.
POSEL: nove priložnosti so pred vami,možnost napredovanja.Imejte zaupanje v svoje sposobnosti in svoje znanje,ter ne oklevajte preveč.
ZDRAVJE: križ,oči,pravilna prehrana
DEVICA
Razmišljali boste o dobrem načrtu in ga skušali uresničiti.Pomembno je,da se boste držali principov obnašanja,ki bodo pomembni v danem trenutku.Na dobrih in zdravih temeljih,lahko ponovno začnete,vendar bo to spremenilo vaše načrte.
LJUBEZEN: bodite čvrsti pri svojih načelih,ker samo s svojimi izkušnjami,se boste pravilno odločili in premagali vse ovire.Obdržite to navado zaradi osebnega mira.
POSEL: s spremembo plana poslovanja,mogoče tudi prostora,bo posel postal stabilnejši in donosnejši.Dobro premislite,preden sprejmete odločitev.
ZDRAVJE: kolki,presnova,žolč,koža,kosti
TEHTNICA
Prihaja konec nekega obdobja in imeli boste potrebo po spremembi.Spoznali boste,da lahko napačne in slabe odločitve,prekinete že na samem začetku.To prinaša začetek novega poglavja,ki bo težil k ravnovesju in popolnosti.Nove moči so v vas in nič več vas ne more ustaviti.
LJUBEZEN: spremenite način obnašanja v zvezi,saj samo na ta način boste rešili težave.Usodne spremembe.Razvoj nove ljubezenske zveze.
POSEL: Odločiti se boste morali za spremembo in ta vam bo prinesla konec slabega obdobja in popolnoma spremenila način dela.
ZDRAVJE: hrbtenica,aritmija,vranica,oči
ŠKORPIJON
Ker imate dobro intuicijo,imate tudi željo po ravnotežju in popolnosti v življenju.Pojavila e bo tudi želja po partnerstvu.Če potrebujete pomoč,morate samo povedati.Rešitve boste našli z dejanji in ne z razmišljanjem.
LJUBEZEN: vaša zveza doživlja spremembo in prihaja na višji nivo,skozi občutke in čustva.Možnost partnerstva.
POSEL: nov posel bo zahteval sodelovanje in iskanje pomoči.rešitev je v sodelovanju.Poslušajte intuicijo.
ZDRAVJE: imunski sistem,noge,nejasne in nepravilne diagnoze
STRELEC
Imeli boste potrebo po nadvladi nasprotnega spola.Hitre spremembe,ki jih ne boste imeli pod kontrolo,ne bodo dobre.Prinesejo vam lahko laži,prevare in dvoličnost.Precej se boste zavedali fizičnega telesa in njegovih potreb.
LJUBEZEN: zadovoljiti se boste poskušali na grob,brez čustven način.Slaba komunikacija v partnerstvu,bo zahtevala spremembe pri obeh,če želite nadaljevati.Možen tudi napačen partner.
POSEL: v poslu bodite previdni,saj se dosti dela opravi pod mizo.Lahko pride do prevare.Pazite,da ne zapadete v dolgove,ker boste nekaj narobe ocenili.
ZDRAVJE: revmatizem,vid,psihične motnje
KOZOROG
Pazite,da ne boste zaradi neodločnosti,porušili svoje načrte.Ne bodite odvisni od tujega mišljenja.Samo,če boste poslušali sebe,se boste pravilno odločili.Vse je odvisno od vas in tega,kar si resnično želite.
LJUBEZEN: znašli se boste na preizkušnji.Zbudila se bodo čustva in prav tako neodločnost.Spraševali se boste,če ste dobro izbrali.Želja za kvalitetnim življenjem.
POSEL: velika želja in veliko truda za poslovne uresničitve in finančno neodvisnostjo.Dana vam je možnost,izkoristite jo brez straha in neuspeha.Če boste neodločni,poslušajte nasvet.
ZDRAVJE: ledvice,sladkor,ščitnica,krvni obtok
VODNAR
Dnevi,ki prihajajo,vam prinašajo izzive,strast in nemir.Imeli boste potrebo po neodvisnosti in svobodi,ter nove cilje.Sledi konec nečemu,ampak za sedaj je še nejasno za kakšne spremembe bo šlo.
LJUBEZEN: v dvomih boste,ampak vi ste tisti,ki je ne siguren. Lahko se obnovi prekinjena zveza.čakanje na obnovitev,nikakor ni izguba časa.
POSEL: želja po neodvisnosti,nikakor ni nemogoča.Res je to za vas nepoznano področje,ampak vaše izkušnje in močna želja vam bodo v pomoč.Če boste previdni,se vam izboljša finančno stanje.
ZDRAVJE: mišice,vranica,živčnost
RIBI
Slabo boste ocenili situacijo in možnosti skoraj ne bo več.Za vse je razlog,slaba komunikacija,prikrite misli,nespoštovanje in obrekovanje.Ker ste nekomu povzročili krivico,vas je sedaj strah zavrnitve in izgube.
LJUBEZEN: veza polna dvomov,obtoževanj in slabe komunikacije.Iz napačnih razlogov začeta zveza.Nespoštovanje čustev partnerja.
POSEL:slabo vrednotenje posla,izguba,dolgovi,nepošteno delo in zaslužek.
ZDRAVJE:porušeno fizično zdravje,mentalno neravnovesje

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Svečenik

Čas je za urejanje družinskih razmerij, soočili se boste s karmo, dobili boste željo po dodatnem učenju ali poučevanju. Bodite odprti za srečanje, ne sklepajte površinsko, ker lahko naredite krivico.