TEDENSKA NAPOVED od 10.8. do 16.8

TEDENSKA NAPOVED od 10.8. do 16.8

OVEN
Ognjevito neodvisni boste,vendar boste potrebovali naklonjenost in razigrane prijatelje.Seveda lahko vprašate druge za njihovo mnenje,vendar morate končno odločitev sprejeti sami.Vaša svoboda in samostojnost,imata prednosti,zato negujte to še naprej.
BIK
Ne skrbite kaj mislijo ali govorijo drugi.Ozdravite to situacijo z ljubeznijo.Povzročili so vam bolečino in vas napačno presodili.Osvobodite se starih,neodpuščenih zamer do drugih in si tako pomagajte k pomiku naprej.Še prej pa odpustite sebi ,za vse kar mislite,da ste narobe naredili.

DVOJČKA
Ljubezenski odnos s sorodno dušo je že tukaj,ali pa se vam približuje.V obstoječi zvezi se bo obnovila strast.Vaša potreba po romantiki ni zadovoljena,zato ukrepajte,da to omilite.Romantika je življenska sila in je cilj,ki je vreden truda.
RAK
Znebite se mučnih misli in svoje ohranite pozitivne.Nadvse pomembno je,da sprejmete vsakršen ukrep,ki je potreben,da bodo vaše misli napolnjene s pozitivo.Ne obupajte nad seboj in drugimi.S tem,ko drugi postajajo močnejši zaradi vas,se krepite tudi vi sami.
LEV
Brez dvoma verjemite,da se vaše sanje uresničujejo.Sprejmite jasno odločitev in svojo energijo usmerite v uresničevanje vaših sanj.Zaslužite si dobro.Ves čas bodite osredotočeni na svoje želje in se izogibajte strahovom.Vi ste oseba,ki je sposobna uresničiti svoje jasne namere.
DEVICA
Pravilni časovni odziv,je nadvse pomemben.Zgrabite priložnost takoj,ko se pokaže.Ne odlašajte.Pripravite se na veliko in srečno spremembo.Proslavite svoj uspeh.zavedajte se,d ste usposobljeni in pripravljeni za to novo priložnost.Pomembna vrata se vam ravno sedaj odpirajo.
TEHTNICA
S tem,ko prenašate več,kot le svoj delež odgovornosti,ne delate nikomur usluge.Prosite za pomoč.Ko se enkrat odločite,vse drugo sledi popolnoma spontano.Ne poskušajte biti super-človek.Sprejmite podporo,ki se vam ponuja.Opustite prepričanje,da je prošnja za pomoč,znak šibkosti.
ŠKORPIJON
Ne skrbite zaradi prihodnosti.za vaše potrebe bo poskrbljeno.Ključ je v ravnotežju dajanja in prejemanja.Če samo prejemate,ne boste uživali v tem kar imate.Preselite se za nekaj časa na obalo ali otok in se sproščajte.Med tem pa bo vse delovalo vam v korist.
STRELEC
Ne bodite zaprti vase.Na drugi strani štirih sten,lahko ogromno vidite in doživite.To vam bo povrnilo upanje.Otoplite zanemarjene razmere ali odnose.Prepoznajte potrebo po ravnotežju v vašem življenju-več počitka in zabave.Pojdite v naravo.
KOZOROG
Vaše lastno navdušenje in mladostnost,privlačijo spoštovanje in pozornost.Preživite več časa z ljudmi,ki so vam blizu in imejte odkritosrčen pogovor.Začeli ste opravljati dejavnost,ki je povezana s pomočjo drugim.Lahko ste zelo nežen in obenem zelo silovit varuh.
VODNAR
preveč dajete.Ne počnite stvari zaradi občutka krivde ali dolžnosti.Stopite nazaj in ponovno ocenite položaj.Če boste sami spoštovali svoje meje,jih bodo pri vas uvideli in spoštovali tudi drugi.Bolj se postavite zase in naučite se reči ne,saj potem drugi ne bodo zahtevali več,vašega časa in energije.
RIBI
Ste v obdobju sprememb in sprašujete se,ali je vaša prihodnost varna.Najprej morate dopustiti,da odpadejo stari deli in vzorci vašega življenja.Naj vas ne skrbijo konci,saj vam prinašajo nove začetke.Pustite naj staro odide,saj potem prihaja še boljše.To obdobje vam bo pomagalo razpreti krila.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Sodba

Izpolnitev vaših želja je možna takoj, če le vidite celotno sliko in dobro presodite tudi kako vaša dejanja vplivajo na druge. Preden stopite na novo pot, pozabite preteklost in oprostite sebi in drugim. Naredite analizo samega sebe.

Zdravje: slabo splošno zdravstveno stanje, napetost, alkoholizem, stres