TEDENSKA NAPOVED od 17.8 do 23.8.

TEDENSKA NAPOVED od 17.8 do 23.8.

OVEN
Vsaka sprememba in vsak preobrat v življenju,vam bo okrepil samozavest.Uspeh ali poraz,oba sta velika učitelja.Prihaja vaša preobrazba.Plavali boste z tokom življenja in se odpovedali kompliciranju. Z lahkoto se boste prepustili in sprejeli vse kar prihaja v vaše življenje.
BIK
zaupanje v lastno pot,vam zdaj prinaša nagrade na različnih področjih življenja.To bo vzpodbudilo vaše bližnje,da vam bodo zaupali.delili boste izkušnje in svoje sposobnosti,ter s tem nagrajevali druge in tudi sebe.Sprejemali boste nove odločitve in uspeli.Ne bodite preveč arogantni.
DVOJČKA
Vsa energija,ki ste jo vložili v odkrivanje sebe,bo sedaj obrodila sadove.Sedaj je pravi čas,da preusmerite nekaj te energije v pustolovščino,ki je manj povezana z ustvarjalnim in materialnim dobičkom.Ne glejte več samo nase,temveč bodite bolj velikodušni.
RAK
Zaključili boste nek nedokončan projekt.Potrebujete malo več stabilnosti in dela,vendar vam to ne sme biti v breme.Zanesljivost in vztrajnost,bosta dala prave rezultate,ki si jih želite.Ne bodite preveč togi.Do sedaj že veste,da se lahko zanesete edino nase.
LEV
Načrti,ki so bili dolgo pripravljeni,bodo dobili zeleno luč.Karkoli boste začeli,bo dolgotrajno.Dobro boste položili temelje za osebne odnose.Čas je,da daste obliko stvarem,ki so dolgo bile le misel v vaši glavi.Ves vaš trud bo končno poplačan.
DEVICA
Zaradi vašega neobsojanja in razumevanja,vas bodo drugi prosili za nasvet.Ne bodite sramežljivi in uporabite svoj talent,za izboljšanje svojega okolja ali posla.Delite svoje znanje,saj s tem pomagate drugim.če nečesa ne boste takoj razumeli,ni potrebno,da postanete zmedeni.Kmalu boste dojeli.
TEHTNICA
Ne vrtite se več v svoji negativnosti,saj lahko pritegnete ravno tisto,česar se bojite.Dokler ne veste,kako iz težav,je najbolje,da počakate.Nedejavnost je trenutno najboljša za vas.Negativne misli iz preteklosti,ki vam ne dajo miru,nimajo nobene veze z vašo sedanjostjo.
ŠKORPIJON
Na nekem življenjskem področju,doživljate višek uspeha,toda okoliščine se bodo spremenile.to ne pomeni propada ali neuspeha.Trenutna situacija se vam zdi skoraj izčrpana.Zunanji dosežki in uspehi v poslu,vam ne zagotavljajo več notranje izpolnjenosti.Sprememba bo neizbežna.
STRELEC
Osredotočite se na svoje delo in načrte.Imate vse potrebno,da uspešno zaključite neko zadevo.Pripravljeni se boste posvetiti podrobnostim,ki vam bodo prinesle priznanje.Česarkoli se boste dotaknili,se bo dobro izteklo,če boste ostali osredotočeni. Ne pustite se zmesti.
KOZOROG
Hrepenite po ljubezni,varnosti in ljubečem sprejetju.vaša želja je tako močna,da bi vam to spodneslo noge.Ne dovolite,da kdo zatre to hrepenenje ali se mu posmehuje.Pripravljeni ste se predati,vendar le iskreni in čisti ljubezni,brez obsojanja in čustvene bolečine.
VODNAR
Možna je velika sprememba okoliščin.Kaže se vam nova smer.To se lahko nanaša na delo,ljubezen ali odnose z drugimi.Ne dovolite strahovom in dvomom,da vas zadržujejo.Nekaj svežega in vznemirljivega je na dosegu roke.Bodite pripravljeni,da boste to sprejeli.
RIBI
Pozitivni dogodki,se bodo zgodili sami od sebe,če ostanete mirni in zbrani.Ko bo vaša življenjska sila tekla brez vmešavanja zavestne volje,boste na pravi poti.Poiščite svojo prirojeno dobro voljo in ta bo opravila vse delo namesto vas.opustite pretiran nadzor nad sabo.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Sodba

Izpolnitev vaših želja je možna takoj, če le vidite celotno sliko in dobro presodite tudi kako vaša dejanja vplivajo na druge. Preden stopite na novo pot, pozabite preteklost in oprostite sebi in drugim. Naredite analizo samega sebe.

Zdravje: slabo splošno zdravstveno stanje, napetost, alkoholizem, stres