TEDENSKA NAPOVED od 24.8 do 30.8.

TEDENSKA NAPOVED od 24.8 do 30.8.

OVEN
Če zdaj čutite,da je ,,steklenica polna,,si dovolite tvegati in razbiti stare vzorce ter omejitve,ki so preprečevali vaši energiji,da bi stekla.Ko boste to storili,vas bo osupnilo.kaj lahko ta sprememba prinese v vaše življenje.Ob takšnih priložnostih se zdi,da moramo nekaj spremeniti,tudi če kasneje ugotovimo,da je bilo narobe.
BIK
Dobro si oglejte samega sebe,da vidite,ali ste igrali to igro.Kar vidite,vas utegne zaboleti,a ne tako zelo,kot če bi igrali to igro še naprej.Navsezadnje to nikomur ne koristi,še najmanj pa vam.Karkoli bi utegnili doseči po tej poti,bi vam samo spolzelo skozi prste.zelo pomembno je,da se tega zavedate.
DVOJČKA
Namesto,da bi prevzeli odgovornost za svoja pričakovanja,jih poskušate pripisati drugim.Ko ugotovite,da v vas nastaja sodba o drugem,jo obrnite naokoli.Mar tisto,kar vidite v drugih,pravzaprav obstaja v vas samih?Res vidite jasno ali pa je vaš vid zamegljen s tistim,kar hočete videti.
RAK
Čas je za spoznanje,da preteklosti ni več.Ne prizadevajte si,da bi jo ponovili,saj se lahko zataknete v stare vzorce,ki ste jih že prerasli.Globoko zajemite sapo,nato pa spoštljivo pomahajte v slovo.ne dovolite,da zaradi tega življenje gre mimo vas,saj vas čaka še veliko lepega.
LEV
Nemara se vam zdi,da morate storiti preveč stvari naenkrat.izpeljite eno zadevo do konca,saj bo pomembno,kako to počnete.Če skozi življenje stopate korakoma,lahko vsakemu koraku namenite nedeljivo pozornost.Ustvarjalni boste pri vsem,kar boste počeli.
DEVICA
Ne upirajte se več,saj je to samo izziv,da boste premogli pogum in sprejeli odgovornost za to,kar ste.Zaživite svojo resnico.Spoznali boste,da se vam ni potrebno bojevati z nikomer,ampak odkriti svojo lastno naravo in se odločiti,živeti v skladu z njo.
TEHTNICA
Življenje se nenehno spreminja,umira in vnovič rojeva.Če se oklepate samega roba,se vam lahko zvrti.Premaknite se,se sprostite,vedoč,da bo tudi to minilo.Ne bojte se več sprememb,saj so te,v vašem življenju nujno potrebne.Zadnji čas je,da se začnete poslušati.
ŠKORPIJON
Obdobja notranje žalosti v sebi nosijo zmožnost,da prinesejo veliko preobrazbo.Da jo boste dosegli,morate najprej,globoko do samih korenin svoje bolečine,da jo doživite takšno kot je,brez pripisovanja krivde ali samo-pomilovanja. Ne razumite vsega narobe.
STRELEC
Sprejemate zunanji svet,a zanikate notranjega.Oboje sta polovici in nihče,ki je polovičen,ne more biti zadovoljen.Zazrite se vendar vase in se poslušajte.Veliko lažje bo vam in ljudem okoli vas.Ne boste več tako enostranski in vse se bo začelo pozitivno odvijati,samo od sebe.
KOZOROG
Način,kako odkriti,kdo ste,ni povezan s tem,da bi se primerjali z drugimi,temveč s tem,da pogledate ali izpolnjujete svoje lastne zmožnosti,najbolje kot znate.Poskusite in ugotovili boste,da znate živeti svoje življenje,brez da bi iskali primerjavo.posvetite se tistemu,ki vas navdihuje.
VODNAR
Sedaj imate priložnost,da sodelujete z drugimi in prispevate k ustvarjanju.Dosegli boste veliko več,kot bi zmogli sami.Vaše sodelovanje z drugimi,vas ne bo samo zadovoljilo,ampak bo prispevalo tudi nekaj dragocenega k celoti.Pokažite svoje sposobnosti,ki bodo nagrajene.
RIBI
Ne kaznujte se za svoje napake,z občutkom krivde.Želeli ste biti zvesti samemu sebi,vendar ste nekje zatavali s poti.učite se iz tega,premaknite se naprej in to uporabite kot lekcijo,da ne boste vnovič zagrešili iste napake.kar je storjeno,je storjeno in vi morate stopati naprej skozi življenje.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Sodba

Izpolnitev vaših želja je možna takoj, če le vidite celotno sliko in dobro presodite tudi kako vaša dejanja vplivajo na druge. Preden stopite na novo pot, pozabite preteklost in oprostite sebi in drugim. Naredite analizo samega sebe.

Zdravje: slabo splošno zdravstveno stanje, napetost, alkoholizem, stres