TEDENSKA NAPOVED od 31.8. do 6.9.

TEDENSKA NAPOVED od 31.8. do 6.9.

OVEN
Neko prizadevanje bo doseglo vrh delovanja.Lahko je posel,ki se je razvil do te mere,da lahko zdaj deluje sam od sebe.Vzeli boste pobudo v svoje roke in jo spreminjali v skladu s svojimi cilji.Delajte potiho in potrpežljivo,to bo obogatilo vaša sredstva.Dosegli boste zasluženo spoštovanje.
BIK
Prihaja nov začetek ali nov projekt.To ne bo nekaj stalnega,ampak občasno.Ko se bo končala vaša trenutna kriza in se boste končno pomirili,boste začeli resnično uživati.Porodila se vam bo nova domislica,čim bolje se pozanimajte o zadevi in nikar ne hitite preveč.Ne vmešavajte se tam,kjer ni potrebno.
DVOJČKA
Ponovno boste poskusili vzpostaviti pravičnost.Lahko se ujamete v prizadevanje,da bi pridobili čim več.V materialnih zadevah bo pomembno ravnovesje.V ljubezni se boste znašli v odnosu,kjer eden samo daje,drugi pa samo prejema.Tudi tukaj bo potrebno ravnovesje,če želite odnos nadaljevati.
RAK
Vaša bitka v življenju,se bliža koncu.Veselili se boste,da ste dosegli tako veliko,vendar še vedno ostanite pozorni,ampak samo toliko,da boste še vedno normalno živeli.Veliko ste vložili v to,zdaj pa poskušajte to zavarovati in obdržati.Temelje ste postavili,sedaj pa previdno gradite naprej proti svojim ciljem.
LEV
Na trenutke se boste počutili negotovo in neugodno.Napetosti in težave se vam bodo nabirale čez dan,dokler vas ne bo skoraj razneslo.Čaka pa vas sprememba,ki je niste pričakovali in ta vas bo pomirila.Spoznali boste,kaj morate vi spremeniti,da do teh napetosti ne bo več prihajalo in ne bodo več stalnica v vašem življenju.
DEVICA
Bolje morate poskrbeti zase in poskrbeti tudi za to,da se ne boste odrekli udobju,ki ga vsi potrebujemo.V načrtu imate spremembo ali novi projekt,vendar se nikakor ne boste mogli odločiti.Ne poslušajte več drugih,ampak delujte čisto po svoje,saj to zmorete.Novo prijateljstvo ali novo partnerstvo prihaja.
TEHTNICA
Odločiti se boste morali med bojem in begom.V vas je močna energija in močna čustva,ki pa jih vi poskušate ukrotiti.V krizni situaciji si s tem zanikanjem trenutno,pomagate.Ne dopustite,da bi se te energije v vas nabralo preveč,saj potem bo sledila eksplozija čustev,ki jih ne boste mogli več obvladovati.
ŠKORPIJON
Preveč se boste razkrili in postali ranljivi na čustvenem področju.Prostovoljno se boste odrekali tistemu,kar si želite in se počutili kot žrtev.Ne poskušajte več plavati proti toku,samo zato,ker vam je všeč,da ste drugačni kot drugi.Vaša podzavest dela po svoje,pa se vi s tem strinjate ali ne.
STRELEC
Svoj zastavljeni cilj,boste dosegli počasi in z vztrajnostjo.Potrebno se bo lotiti opravil,ki se jim ne morete več izogniti.Ne zanašajte se več na druge,saj ste sami dovolj sposobni.Lotili se boste projekta,ki zahteva veliko trdega dela.Bližnjic ne iščite,ker jih ni.Ko boste dosegli cilj,boste nagrajeni.
KOZOROG
Spreminjali boste svoje okolje,dokler ne bo takšno,kot ste si ga zamislili.Imate močan ego,ki pa vam je trenutno nujno potreben.Dosegli boste svojo najvišjo točko,ker imate močno voljo in izredno energijo.Vaša jeklena odločnost in dolgotrajne izkušnje,vam bodo v veliko pomoč,da dosežete svoje sanje.
VODNAR
Osvobodili se boste iz pasti,ki ste si jo nastavili sami.Sprememba,na katero ne boste pripravljeni,vas bo presenetila.Ne bodite vedno prepričani v svoj prav,saj vam to lahko škoduje.Nekaj se vam bo porušilo,zato da bo dalo prostor nečemu novemu in boljšemu.Posvetilo se vam bo,kako lahko bolj učinkovito delujete.
RIBI
Počutili se boste kot ptič v zlati kletki.Omejujete se sami,z visokimi merili,ki jih postavljate sebi in drugim.Nadeli ste si masko in s tem prikrivate svoja resnična čustva pred drugimi.Če čutite,da nekaj ni dobro,se ne bojte tega povedati.Dobro bi bilo,če bi dali čustva na stran in vse skupaj realno premislili. Izid bo čisto drugačen kot sedaj.


x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Sodba

Izpolnitev vaših želja je možna takoj, če le vidite celotno sliko in dobro presodite tudi kako vaša dejanja vplivajo na druge. Preden stopite na novo pot, pozabite preteklost in oprostite sebi in drugim. Naredite analizo samega sebe.

Zdravje: slabo splošno zdravstveno stanje, napetost, alkoholizem, stres