NAPOVED ZA MESEC SEPTEMBER

NAPOVED ZA MESEC SEPTEMBER

SEPTEMBER
Mesec september bo v trinajstici, kar je v TAROTU smrt-ponovno rojstvo, ja res je le verjemite, nič več ne bo tako kot je bilo, prišli smo do konca in zaključevalo se bo vse kar ni dobro za vas za nas vse. Vse nedokončane zadeve,ki ne spadajo več v naše življenje in nam ne koristijo,se bodo zaključile.Mogoče boste melanholični in boste občutili izgubo.Občutek pa bo grenko-sladek.Lahko bo prisoten strah,pred spremembo in čustveni odzivi,obenem pa prihajajo nove možnosti in priložnosti.Vse,kar bo odšlo,je preživelo svoj namen.Veselite se novih začetkov.
OVEN
Posvetite se svojemu čustvenemu življenju.Ne bojte se izraziti tega,kar čutite.Čas je,da prenehate čustveno sanjariti v neskončnost.Če ne boste ničesar storili in tudi drugih spodbudili,da storijo enako,se vaše sanje ne bodo nikoli uresničile in postale pomemben del,vašega življenja.Delovati morate v dvoje in ne sami.Kot povsod drugje,boste tudi v ljubezni morali sodelovati.Obojestranski trud,vam bo prinesel tisto,kar si želite.
BIK
Pričakujete lahko,nekaj nepričakovanega.Občutili boste negotovost,ko se boste podali na novo pot v življenju.Nekaj novega lahko ustvarite le,če zapustite staro ali se mu uprete.Vaše nove zamisli bodo zelo občutljive in krhke.Pogosto se boste borili za svojo pravico.pri odločanju vas bo vodila vaša razumska stran in ne čustva.Potrudite se in ne obsojajte več drugih.Ne bodite preveč hladni do partnerja.

DVOJČKA
Preveč se boste ukvarjali s predsodki.Nekoga boste videli v negativni luči,s tem pa boste sebi odvzeli priložnost za prijateljski odnos s to osebo.Poglejte kdaj še iz drugega zornega kota.Okoli sebe se vam bo posrečilo ustvariti prijetno okolje.Trdo ste delali in sedaj si zaslužite uživati rezultate svojega dela.Vse boste dosegli sami,tudi svoj mir po katerem hrepenite.Ne zaprite se vase.

RAK
Nekdo vas je spretno premagal ali pa ste vi porazili njega.Takšna zmaga bo kmalu zbledela.Ničesar vam ni potrebno storiti,saj bo to opravilo življenje samo.Vi lahko le izberete,kako se boste odzvali na to.Nima se smisla čemurkoli upirati,temveč sprejeti in iti naprej.Imejte malo sočutja do tistih,ki trpijo zaradi vas.Osredotočite se na pridobivanje novega znanja o temi,ki vas zanima.Vaše zamisli potrebujejo še nekaj izboljšav.
LEV
Nagnjenje k temu,da se izogibate spremembam,vas lahko zapelje v past.Izprašajte svoje misli in čustva,ter jih postavite v nek okvir,ki vam bo pomagal razumeti,kaj delate narobe.Dogodki iz vašega življenja,so tisti,ki vas ovirajo pri mišljenju in tem,da ne želite sprememb.Kar je bilo,je preživeto.Sedaj morate delati samo korake naprej in prišli boste do svojega cilja.
DEVICA
Nezadovoljni ste s svojim življenje.Ne glede na vse,kar je trenutno dobrega v vašem življenju,ste vi osredotočeni na tisto česar nimate.Izboljšali boste svoje življenje ali pozitivno spremenili okoliščine.Osmislili boste,kar vidite okrog sebe in se naučili delovati na način,ki podpira doseg vaših ciljev.Ugotovili boste,da nobena situacija,ni nespremenljiva.Vedno znova boste imeli priložnosti,da se učite in napredujete.
TEHTNICA
Imate moč,da spremenite okoliščine v svojo korist.Dovolili ste stvarem,da so šle predaleč in sedaj se vam zdi,da nad njimi nimate moči.Uspelo vam bo obvladati situacijo.Iskra upanja in optimizma,vam bo prinesla konec težkih okoliščin.Ne imejte strahu in se nehajte upirati življenju.Ne zanikajte čustev,odprite se,vrat so vam odprta,vi morate le stopiti skoznje.
ŠKORPIJON
Stvarnost lahko potepta vaše krhko mnenje o resničnosti,ter vas boleče prisili,da preverite in popravite vaše predstave.Odklonilen odnos do nekoga,ne bo ničesar spremenil.Domotožje po nekem izgubljenem času in lepih spominih,vam je nataknilo rožnata očala.Hrepeneli boste po občutkih,ki ste jih že poznali v preteklosti.
STRELEC
Odnos med vami in nekom,se vam bo zdel blizu,vendar ga ne boste mogli doseči.Zgradili ste si labirint,v katerega ste se ujeli.Vsemu,kar vas obremenjuje,se lahko izognete z določeno mero pazljivosti.Ne ukvarjajte se preveč s konflikti in težavami drugih,saj to negativno vpliva na vas.Na vašem ljubezenskem področju,se bo odkrila neka skrivnost.
KOZOROG
Uporabite svojo moč,obenem pa pozorno pretehtajte posledice uporabe.Ne dovolite drugim,da imajo moč nad vami,čeprav bodo to poskušali.Svojo pozornost boste preusmerili na le eno točko,ki vam je pomembna v življenju.Dosegli boste svoj cilj,kljub oviram in svojim lastnim negotovostim.Trdno boste držali vajeti v svojih rokah in se usmerili v izbrano smer.
VODNAR
Soočali se boste z razočaranjem,ker vaša izkušnja z določenim človekom,ne ustreza vaši predstavi o tem.Stvari pa se bodo obrnile po svoje.Bolje bo,če napredujete počasi in previdno.Ne razkrijte vsega kar mislite.Če ste z nekom v nesoglasju,bi bilo dobro,da bi bili bolj obzirni.uravnovešeni boste in ne bo več nihanj v razpoloženju,kot do sedaj.
RIBI
Neutrudno boste morali delati,da boste dosegli svoje ideale.Žalost,ker se nekaj končuje,vendarle daje upanje ob začetku novega,ki sledi.Čeprav vas bo bolelo srce,se boste veselili,ker odhaja to kar je bilo.Imeli boste več časa in energije,za tiste,ki ste jih zapustili zaradi drugih.Možnost obnovitve nekega odnosa.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00 ali 090 63 66
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom Telekoma!
Pošlji
Današnja karta
Sodba

Izpolnitev vaših želja je možna takoj, če le vidite celotno sliko in dobro presodite tudi kako vaša dejanja vplivajo na druge. Preden stopite na novo pot, pozabite preteklost in oprostite sebi in drugim. Naredite analizo samega sebe.

Zdravje: slabo splošno zdravstveno stanje, napetost, alkoholizem, stres