Mesečni horoskop

NAPOVED ZA OKTOBER
NAPOVED ZA OKTOBER
MESEČNA NAPOVED in v mesecu oktobru pridemo v število 7 kar nam napoveduje si preberite spodaj....

7 KOČIJA

Gibanje ali sprememba in stalnost ali počitek,
Sta prva in druga skrivnost narave!
Na pozitiven način spodbujam in motiviram soljudi.
Odgovorna sem za tisto, kar povzročim.
Uživam v kombinaciji miru in dejavnosti!
Preberi več
NAPOVED za mesec JUNIJ 2021
NAPOVED za mesec JUNIJ 2021
V tem mesecu se boste zopet postavili nazaj v pokončno držo in zopet boste kazali navdušenje v življenju ,zavedanju in da živite. Vrnitev začudenja, strasti, vitalnosti in razburjenja.
Vrnitev začudenja, strasti, vitalnosti in razburjenja. Večstranska ustvarjalnost in strast do življenjskih doživetij - želja po prikazu polnega ustvarjalnega izraza, sposobnost odprtega izražanja brez obrambe, vlog ali mask. Prikaz Vaše ustvarjalne in telesne energije.
Sposobnost uporabe vseh raznovrstnih talentov na enem področju. Razvoj močnega notranjega središča, kar pomeni da boste delovali iz svojih najglobljih središč. V Življenje vstopajo pomembni ljudje, ki vam bodo učetlji…... To je mesec ko Vas bodo zanimale ustvarjalne umetnosti, lahko tudi povezane z javnim nastopanjem. V tem mesecu boste spet dovolili življenju da Vas zapelje, saj boste čutili ,da ste premagali strahove povezane s preteklostjo.
Veliko boste razmišljala o neodvisnosti tako poslovno kot tudi načinu bivanja, lahko se pojavi želja po bivanju na svojem, mogoče celo v samoti. Dober občutek daje bivanje ob vodi, primerno obdobje za odkrivanje jaza.
Živite neodvisno in uglašeno z okoljem.
Dobro boste zaznavali situacije in ljudi okoli sebe, poslušajte in zaupajte notranjemu glasu saj le ta Vas pravilno vodi.
Prisluhnite tudi mnenju okolice in pazite na zdravje.
Preberi več
12345

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.