Spllošni horoskop

TEHTNICA (23.september – 23. oktober) zrak

TEHTNICA (23.september – 23. oktober) zrak

Tehtnica si želi lepote in mirnega obdobja. Ne marate lepote hrupa in glasnih ljudi. Ne marate kreganja, razen če gre za intelektualno debato. Radi imate gledališče, radi hodite ven, ne marate pa se lepo oblačiti. Všeč vam je, če vas občudujejo, zaradi močnega značaja in »čudaštva«, čeprav dobro veste, da marsikaj od tega zaigrate, da bi naredili vtis. Dve skledi tehtnice – simbol tega znamenja nosita v sebi globok pomen. Kajti za ljudi rojene v tehtnici, sta ravnovesje in harmonija življenjskega pomena. Če hočete biti srečni, potrebujete ubrano okolje, kjer ni nepotrebnih pritiskov in prepirov. Zavoljo ljubega miru, ste pripravljeni celo na žrtve, zlahka se uklonite pritiskom drugih in če se znajdete pred problemom, se raje usedete v kot in čakate, da sam izgine, kot da bi se postavili na eno ali drugo stran. Tehtnice pa imajo globoko zakoreninjen odpor do tega, da bi koga prizadeli. Neodločnost je najhujša izmed njihovih napak. To znamenje velikokrat povezujejo z lenobo, vendar ne čisto po pravici. Tehtnice morda res ne marajo težkih in umazanih del, vendar jim ne primanjkuje telesne eneregije. Radi imate barvo in okus, dobro vino in lepe obleke. Ste gizdalin. Poznavalec dobrega vina in dobre hrane. Osvajalec, zapeljivec, volk v ovčji koži in to vam je všeč. Všeč vam je če vam laskajo in vas imajo za bolj resnega kot ste v resnici. Zanimate se za temačne skrivnostne vede, všeč vam je, če si ljudje mislijo, da ste prodali dušo hudiču. Mogoče ste jo pa celo res.

 

PARTNERSTVO

V življenju tehtnice pa najsi imajo v tem znamenju sonce ali ascendent, je najpomembnejše usklajeno ljubezensko razmerje. Tehtnice se ne počutijo duševno popolni, dokler tega uspešno ne vzpostavijo in kadar gre za uresničitev takega romantičnega odnosa njihova običajna neodločnost izpuhti. So popolni romantiki, zasanjani mesece in mesece, ko načrtujejo svojo poroko. Vendar pa ne mislijo kaj dosti na to, kar jih čaka kasneje. Navadno so miroljubni, vendar pa včasih izzovejo prepire (celo kar hude) s svojim partnerjem, samo zato, da bi preizkusili njihovo predanost in se prepričali, da je njun odnos ljubeč. Tehtnice so lahko velikodušne, vendar pa morajo prepoznati trenutek, ko se njihova dobrota spremeni v kupovanje naklonjenosti. Tehtnica raje popusti, kot da bi vztrajala pri svoji odločitvi, čeprav se zdi prava.

 

LJUBEZEN

Najbrž drži, da je pravi tehtnici usojeno, da bo sama. Všeč vam je ideja o ljubezni, se pravi romantične ljubezni, uživate v zapeljevanju in osvajanju. Ko pa pride do vsakdanjosti in resne zveze, takrat pa zginete a ne ? tehtnica ima dovolj ljubezni za ves svet. Ne bi smela biti omejena samo na enega človeka. V ljubezni ste veliki in pogumni – vsi vas obožujejo. Ne upate pa se ustaliti ali se odpovedati svobodi. Pa se tega najbrž niti ne zavedate. S tehtnico je najlažje prenehati razmerje, ker ste tako civilizirani in prijazni. Nikakor ne boste želeli nikogar prizadeti, z bivšimi partnerji, zmeraj ostanete prijatelji. Od partnerja pričakujete, da vam bo zvest in ste mu tudi sami zvesti, čeprav se strašansko radi spogledujete. V partnerskem odnosu hočete imeti glavno besedo – nočete igrati druge violine. Prava tehtnica je zmeraj lepo bitje, vendar se vam samim to nikoli ne zdi tako. Ta negotovost lahko pripelje do seksualnih problemov. Trpite, če ste sami, velikokrat skočite v razmerje samo zaradi seksa. Samo da bi pregnali strah in grozno osamljenost. Potrebujete partnerja, ki bo to razumel in vam bo pomagal, ko boste negotovi in prestrašeni.

 

SLABOSTI

Vaša slabost sta lenoba in popolna nesposobnost, da bi se soočili z realnostjo. Ne marate trdega dela, lahkega dela, prijetnega dela, domačega dela – nobenega dela. Ne marate, če niste lepo oblečeni in če vas ne jemljejo resno. Greste ven, povzročite kraval, potem pa se umaknete, drugi pa pobirajo črepinje. Kamorkoli greste, povzročite popolno uničenje, sicer zanimivo in zabavno vendar le uničujoče. Potem pa mirno izginete in pustite vse za sabo. Škandal in sramoto. Pravi hudič ste. Tega se zavedate, pa vednar nič ne storite. Vaša največja slabost je pravzaprav v tem, da ste prepričani, da je dekadentnost vrlina. To lahko pusti posledice na vaših razmerjih.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Ledvice, hormonski sistem, mehur, vagina, koža, vene, lasje, dimlje, ledja.

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

S kom? S kakšnim zračnim znamenjem? Raje ne! Oba bosta odplavala v svoj nesnovni svet. Dve tehtnici bi bili samo videz – nobene vsebine. Dvojčka in tehtnica bi se obrala do smrti. Vodnarju pa ste preveč podobni da bi se vžgale iskrice.

Ko že govorimo o iskricah. Kaj pa kakšno vroče ognjeno znamenje? To bi res prineslo toplino v vaše življenje. Ujemanje z ovnom, vendar najbrž nimate dovolj potrpljenja za stalno razmerje – ne vi, ne on. Leva se bojite. Toliko vročine, prahu in vetra. Morali bi pobegniti in se ohladiti, da bi dobili nazaj svoj duševni mir. Strelec je prisrčen in miren, kakor vi – lahko poskusite.

Zemeljska znamenja? Mogoče bi šlo, vendar ne z devico. Vrgla bi vas levom. Kaj zabavno bi bilo z bikom, če boste pozorni. Kozorog pa je precej preveč občutljiv, da bi se splačalo tvegati. Za tehnico je dober rak. Sicer pa je dober za vse. Njegovo ljubkovanje vsako razmerje nekaj časa vleče naprej. Škorpijon vas privlači, vendar na popolnoma napačen način – samo v težave boste zabredli. Ribi in tehtnica gresta skupaj, sicer pa gresta skupaj skoraj z vsakim.

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Poročite se s prijetnim bikom z Luno v škorpijonu, z malo strasti. A koliko vas poznamo, če se bo le dalo, se ne boste nikoli poročili. Preveč je drugih reči, ki bi jih radi poizkusili.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.