Spllošni horoskop

RIBI (19.februar – 20.marec) voda

RIBI (19.februar – 20.marec) voda

Simbol tega znamenja – ribi, ki plavata v nasprotnih smereh  - kaže na bistveno neskladnost v osebnosti rib : prirojena dvoličnost. Prijazni ste in sočutni, iskreno vas skrbi za druge. Ljubeči ste in ustvarjalni, prav nič ljubosumni. Ne razjezite se hitro, ne sklepate hitro, najbolj srečni ste, kadar ste zaljubljeni. Zelo ste romantični, radi imate poezijo in astrolgijo in vse pri čemer ste čustveno razvijate. Ribe se velikokrat težko sprijaznijo z resničnostjo, zato vas moramo spodbujati, naj se ob vsaki priložnosti poskusite soočiti z resnico. To, da najraje uberejo linijo najmanjšega upora, da goljufajo same sebe, zato, da bi se jim ne bilo treba soočiti z bridko resničnostjo. Globoki ste, temni, nejasni, ljubeči, sočutni, čustveni, ubrani, mehki in sentimentalni. Radi bi spremenili svet – ustvarili raj mehkih barv, nežne glasbe in ljubečih ljudi. Ponavadi sploh ne vidite, kako bi bilo to nepraktično in kako dolgočasno za druge (razen za druge ribe). Jasnovidni ste in intuativni. Zanimata vas duša in usoda. Radi imate igre in branje, strašansko radi se objemate in delate v skupini. Imate veliko srce, ste zvest in dober prijatelj. Če ribam uspe svojo bujno domišljijo izraziti ustvarjalno in na koristen način, ta postane njihovo najmočnejše orožje, vendar pa ne smejo dovoliti, da bi postala moteča in služila za napihovanje majhnih problemov. V tem primeru bodo prevladale slabe lastnosti rib.

 

PARTNERSTVO

Ribe svoja čustva rade pretočijo v ljubezenski odnos. Ljubljene včasih kar zasipajo s pozornostjo. Kadar imajo ribe svoja čustva trdno v rokah, lahko k odnosu prispevajo nekaj čisto posebnega. Toda njihova čustva so vedno tik pod površjem, zato lahko presenetljivo malenkostne stvari včasih izzovejo sceno. Ker so zasanjani in čustveni, gledajo življenje skozi rožnata stekla in od  tistega trenutka, ko se zaljubijo, naprej, ta rožnata očala snamejo samo takrat, kadar jih ljubezen bridko razočara.

 

LJUBEZEN

Najbolj srečni ste, kadar ste zaljubljeni – radi se dotikate, se držite za roke, pišete pesmi in ste eno s svojo ljubljeno osebo. Veliko vložite v odnos in pričakujete od partnerja, da bo tudi on storil enako – in boste najbrž razočarani, razen če se seveda ne zaljubite v ribi. Ste romantični, vendar ste velikokrat obupani, in vas reši samo zaljubljenost. Seks za ribi je dejanje ljubezni, skoraj potrditev koliko ste vredni. Zelo ste strastni, čeprav jemljete seks bolj kot nekaj romantičnega, kakor mesenega. Več energije porabite za osvajanje, kakor potem za ljubljenje. Pričakujete, da boste imeli družino, kar jasno vključuje tudi otroke. Najbrž boste že na prvem zmenku zaprosili za roko. Dostikrat prehitro stopite v neprimeren zakon. Če pa najdete pravega partnerja, si bosta zvesta do smrti. Vendar le redke ribe, najdejo resnično srečo v ljubezni. Iz razmerja v razmerje vas nosi skoraj neopazno, ker ste bolj sanjave narave.

 

SLABOSTI

Premalo se cenite, niste prepričani, da ste tako dobri, kakor vam govorijo. Včasih vas grabi nerazumen strah – nekakšen sindrom »kaj pa če«, ki vas čisto ohromi, da se ničesar ne morete lotiti. Vaša druga slabost pa je to, da ste popolnoma nesposobni sprejeti kritiko. Tudi če ni posebno resna in resnična – ne prenesete jo. Vsako nagajanje vas prizadene. Ne marate nasilja, hrupa, nemira, razgrajanja, zabav, pijanstva in neumnosti. Imate puritansko žilico, zato ne marate, če se ljudje preveč zabavajo. Še posebej, če se vam zdi, da je to na vaš račun. Ne marate zapravljati denarja.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Noge, stopala, limfni in hormonski sistem, aura – astral – duhovnost ali psiha (sanje, domišljija).

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

Rak bi bil dober, ker je zelo  ljubeč in to bi vam bilo zelo všeč. Vendar bi ga vaše skrivnosti vesolja pustile hladnega. Škorpijon bi vas živega požrl, njegova morala bi vas šokirala – najprej bi bilo razburljivo ampak bi vas kmalu minilo. Z drugimi ribami bi bilo nekaj časa kot v raju, potem pa bi šla hitro narazen, ker ne bi bilo vsebine.

Zračna znamenja vas privlačijo, vendar vam dvojčki ne bi pustili do besede. Tehtnice nimajo tiste duhovne afinitete, ki jo iščete, vodnar bi bil sicer dober, ker imata oba hitre možgane in željo po podatkih, a se vam nekako ne bi dovolj čustveno odprl. Torej nobene prave izbire.

Ognjena znamenja vam ustrezajo, vendar vas tudi izčrpavajo. Oven vas intelektualno razume in vam je enak, vendar nima smisla za sentimentalnosti. Lev se ne briga za nikogar, ki je v stiski. Ubogi strelec pa ne more dovolj dolgo sedeti na miru, da bi vam odvzel malo bremena.

Zemeljska znamenja so dobra kakor zmeraj. Bik vas bo razvajal in podpiral, vendar ga bodo begale vaše sanje in načrti. Devica ne bo prenašala vaših traparij. Kozorog pa je ravno tako ubog kakor vi. Kdo bo potem komu pomagal?

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Koga naj si torej izberete? Tako in tako imate navado, da greste zmeraj skozi vse in iščete bogvekaj, vendar boste najbrž pristali z drugo ribo - Luno v biku. Lahko poskusite tudi ovna z Luno v raku za toplino in podporo.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.