Spllošni horoskop

RAK  (22.junij – 22.julij) voda

RAK (22.junij – 22.julij) voda

Rak je zelo prijeten, ljubezniv in prijazen in strašansko sočuten. Je pa tudi prodoren, bister in intuitiven ter hkrati preobčtljiv in bo do konca življenja pogreval kakšno zamero. Rad ima družino in vse ki jo imajo radi. Je posesiven, še posebej do ljubljene osebe. Raki majo močno in živo domišljijo. In če je ne nadzorujejo, lahko v kombinaciji s čustvi povzroči skoraj nenehno skrb, posebno za ljubljene osebe. V raku je Luna doma, doma se počuti varnega, ljubljenega, pomirjenega in sproščenega.

 

PARTNERSTVO

Raki so čudovito pozorni partnerji, so zelo čustveni in lahko razdajajo veliko ljubezni. Občutljivost se pokaže že v zgodnjem življenjskem obdobju. Spremembe v domačem ozračju takoj vplivajo na njihovo razpoloženje.

 

LJUBEZEN

Rak mora biti zaljubljen. Vse da v ljubezen, in se temu tudi preda. Vendar pa pričakuje da bo imel glavno besedo in če ne pazite, lahko zadušite ljubezen. Boji se zavrnitve in si lahko zaradi tega izberete neprimernega partnerja. Seks je zdrav, normalen in obilen. Nič se vam ne zdi narobe, če do partnerja odkrito izražate seksualnost. Za vas je zelo pomembno, kje seksate, ker se morate počutiti varne, preden se divje sprostite, in pri tem ste prekrasni. Raka je težko spraviti pred oltar, ampak ko se poroči, je to za večno in popolnoma predano. Kot zakonski partner je popolnoma zadoščen, če najde pravo ljubezen. Če pa se ne poroči prav – pa oveni in se zapre vase. Kolikor dolgo se da, odlaša in ne konča nezadovoljivega razmerja, ker se bolj boji, da bi bil sam, kakor da bi bil z napačno osebo.

 

SLABOSTI

Imate navado, da si mislite, da ljudje tako radi poslušajo o vaših otrocih, kakor vi radi govorite o njih. Maščevalni ste in dolga leta kuhate zamero. In tisti, ki mu zamerite, nikoli ne ve kdaj in kaj je naredil da se vam je zameril. Neusmiljeno ste okrutni, če je treba pretrgati razmerje, ki se je sfižilo, čeprav se najprej na vse pretege trudite, da bi ga rešili. Ne marate da ste brez službe in brez denaja, grozno se bojite, da vama bo zmanjkalo denarja, ne marate da kdo vdira v vaš svet, ali moti vaš mir.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Prebavila, bezgavke, večina žlez, slinavka, možgani, reberna mrena, ženske – repro organi, leva stran telesa, duševnost – občutenje (odziv na okolje)

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

 

RAK. Ne ne ! počakajte ! Mogoče je tak kot, ampak zato ker je tak kot vi, je lahko zelo čustven in kdo vas bo potem razvnemal in vam pomagal v težavah.

ŠKORPIJON. Ob škoripijonovi morali bi se zgrozili. Nikoli ne bi mogli biti tako vulgarni, kakor bi hotel škorpijon.

RIBI – ravno tako kot vi, ima rad čustvene zadeve. Ja tako je! Vendar za vaš okus, preveč rad raziskuje skrivnostne plati življenja

DVOJČKI – bi vas z nezanesljivostjo in pozabljivostjo spravili ob pamet.

TEHTNICA – bi vas očarala in bi lahko nekaj časa z njo ljubimkali – pa bi trajalo ?

VODNAR – vsekakor imejta otroka vodnarja, ljubimca pa rajši ne. Ves čas bi vas presenečal, tega pa ravno ne marate preveč.

OVEN – znal bi vas podžgati, venar je malo preveč zaletav

LEV – Ne! Pes in mačka nista za skupaj. Lev preveč piha in puha in je precej preveč nestanoviten

STRELEC – vas privlači, ker je zelo miren, a nekako nima iskre, ki bi vas prižgala.

BIK – dober soliden bik, bi bil zelo dober za vas, vendar bi najbrž ostala zasidrana v preteklosti.

DEVICA – ima tudi rada red. vendar kakšno reč za vaš okus preveč naravnost preveč pove.

KOZOROG – je preveč privlačen, ker bi vam nudil varnost, vendar bi z njim kakor z bikom ostali zasidrani v preteklosti

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Najbrž bi bilo najpametneje, da si izberete ovna, za ogenj. In si najdete nekoga z Luno v škorpijonu, če bi radi živahno in pokvarjeno seksualno življenje.

 

 

 

 

 

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.