Spllošni horoskop

OVEN (21.marec – 20.april) ogenj

OVEN (21.marec – 20.april) ogenj

Rojeni v znamenju ovna, se radi dvignejo nad množico in si želijo uspeha. Pravzaprav so preprosti, stvari se lotevajo neposredno, sposobni so se sproti soočati z vsakodnevnimi življenjskimi problemi. Ne ubadajo se s stvarmi, ki niso bistvene za dosego zastavljenih ciljev bodisi trenutnih ali bolj oddaljenih. Ovni radi tvegate, vendar imate srečno življenje. Ne marate, da vas ljudje ne opazijo ali da vas zavračajo. Neizprosno se ženete, da bi uresničili svoje sanje in vztrajate, ko drugi že vsi odnehajo. Oven pomeni pomlad, nov začetek – za vas je vsak nov dan svež in samo čakate, da ga osvojite. Ovnom je pri spopadanju s problemi, v pomoč njihova neomajna odločnost. Težave pa lahko nastanejo, ker se radi v kaj zaženejo na vrat na nos. Uspehi so zanje življenjskega pomena, če jih ni, pa najsi se to zgodi v službi ali pri velepomembnem hobiju, lahko tako telesno, kot tudi duševno zbolijo in v tem primeru je z njimi zelo težko živeti. Pogosto je vzrok za to njihova najhujša napaka – namreč sebičnost, ki se v skoraj gotovo do neke mere pojavi v življenju vsakega ovna. Vaša največja moč so globoka čustva, drugi gredo skozi življenje z napol zaprtimi očmi, vi pa vsak občutite tako intenzivno, da od tega zares veliko odnesete. Mislite hitro in se s tako hitrostjo tudi odločate, da vsi okrog vas opazijo. Inteligentni ste in dovzetni. Tako hitro živite in tako intenzivno čustvujete, da imate tako bogate izkušnje, da lahko drugi o njih samo sanjajo. Če boste znali brzdati svoje strasti, boste uspešni na kateremkoli področju, če ne, boste pa ekscentrik.

 

PARTNERSTVO

Ovni so izrazito strasti, kakor pri delu in igri tako potrebujejo izpolnitev tudi v spolnosti – najverjetneje bolj od večine drugih. Njihovi partnerji morajo biti radoživi in sposobni odzivati se na prasketajoče izbruhe ovnovskih isker (ogenj je element tega znamenj).

 

LJUBEZEN

Romantik ste, ki verjame v rdeče vrtnice in ljubezen na prvi pogled. Zakaj pa ne? Zmeraj ste ravno na tem, da se zaljubite. Ali pa se ravno postavljate pokonci po kakšnem razmerju. Radi imate osvajanje, zapeljevanje, lov. Ne marate pa vsakdanje zdolgočasenosti dolgotrajne zveze. Ste ljubosumni in posesivni, kot ljubimec imate bogato domišljijo in energijo. Od partnerja pričakujete popolno zvestobo, sami pa niste taki – oven ima zmeraj ena pravila zase, druga pa za druge ljudi. Če se zaljubite, ste zelo zaščitniški do izbranega partnerja in pozorni do njegovih potreb in želja. Ponosni ste nanj, všeč vam je, če je zmeraj videti sijajen, da se lahko postavljate z njim. Privlačijo vas samo privlačni ljudje – kakršni ste sami. Ne marate bežnih razmerij, vsakič se hočete popolnoma in za večno zaljubiti. Z bivšim partnerjem ne marate ostati prijatelj, rajši dokončno pretrgate z njim. Za tipičnega ovna mora biti seks razburljiv, drugačen, nov, strasten, mora ga biti na preteg. Ste nezadržen ljubimec, potrebno je veliko energije, da partner dohaja vaše poželenje. Radi eksperimentirate, si izmišljate, poskušate nove stvari. Veliko razmišljate o seksu in ga imate za bistveni del življenja. Ko se poročite, mislite, da bo trajalo do smrti – zato zlahka prisežete. Ko prisežete, trdo verjamete v predanost, vendar skočite čez plot, če vam je dolgčas in če niste deležni tolike pozornosti, kakor se vam zdi, da si jo zaslužite. Čisto ste povoženi, če vas partner zapusti. Niti trznete pa ne, če ga vi pustite.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Glava, mišičevje, penis, žolčnik, slabokrvnost

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

Ognjena znamenja. Najbrž bo to pomenilo koga od treh ognjenih znamenj – leva ali strelca ali pa mogoče drugega ovna. Vendar je lev kdaj pa kdaj togoten in to vam ne bi bilo všeč. Strelca nikoli ni doma, kaj pa drugi oven? Ne ne! Ne bi mogli biti z njim dolgo v isti sobi.

Kaj pa vodna znamenja? Rak, škorpijon in ribi? Rak bi vam zagotavljal toplino, varnost in ljubezen, ki jo potrebujete doma, pa se bo sprijaznil z vašo potepuško žilico? Škorpijoni uživajo v razburljivosti, zato bi bili lahko zelo dobri v postelji, vendar boste najbrž ugotovili, da imate samo to skupno. Ribe pa so le malo preveč cmerave in čustvene – niste ravno primerni za poslušanje težav drugih. Torej zračna znamenja – dvojčka, tehtnica in vodnar? Dvojčki radi veliko govorijo, vi pa neradi poslušate. Tehtnice so prisrčne in zelo prijetne, vendar bi si vi želeli več realizma. Vodnarji – bog jih blagoslovi, pa so divji in to vam je všeč, vendar vam gre na živce, ker bi radi dejstva. Torej ostanejo zemeljska znamenja – bik, devica in kozorog. Biki imajo radi udobje in vztrajajo pri svojem, kar vam je všeč, vendar vam gre tudi na živce, ker bi šli raje hitreje. Device so preveč natančne in urejene, da bi si ustvarile dom z nemarnim ovnom. Kozorog? Ne. Precej preveč zanesljiv – en sam dolgčas.

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Idealna kombinacija? Malo raka zmešanega z malo bikovega udobja. Mogoče rak z Luno v biku? Lahko. Ali pa rak z Luno v ovnu – tako je ljubkovanju dodana razburljivost, ljubezni adrenalin in toplini strast – dobra kombinacija.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.