Spllošni horoskop

DVOJČKA (22.maj – 21.junij) zrak

DVOJČKA (22.maj – 21.junij) zrak

To je prvo dvojno znamenje zodiaka. Bistvena značilnost pripadnikov tega znamenja je, da počno veliko stvari hkrati. Potrebujejo komunikacijo na vseh ravneh. Svoje sposobnosti lahko uporabijo na mnogo načinov. Najbolje pa v medijih. Potreba po komunikaciji je tako močna, da zlahka telefonirajo lokalni radijski postaji in komentirajo kakršnokoli snov ali pa na avtobusni postaji klepetajo s čakajočim, kot da tisti trenutek ni nikjer nikogar drugega. Sovražite oblast in ste uporni po naravi. Hočete svobodo, ne prenesete, da ste zaprti. Radi imate izzive, komunikacijo, potovanja in prostost: ne marate pa discipline, rutine in obveznosti. Odločate se nagonsko in po občutku – in ponavadi se prav odločite. Najhujša napaka dvojčkov je površnost. In treba jo je nadzorovati. Ti ljudje hočejo  vedeti o vsaki stvari nekaj, zato jim včasih ne uspe pridobiti res širokega znanja o rečeh, ki jih zares zanimajo. Sposobnost hitrega učenja je v nekaterih okoliščinah koristna, vendar pa je za tovrstne ljudi bistvenega pomena, da se zavedajo nujnosti temeljitega razmisleka in resnega pogleda na nekatera vprašanja. Drugi problem je nagnjenost k nestanovitnosti: potreba dvojčkov po raznolikosti in spremembah, kaj hitro pripelje do tega, da se lotijo množice različnih projektov od katerih večine ne dokončajo. Dvojčki so zelo logični, razumski ljudje, nasplošno njihova misel deluje zelo hitro. Radi imate besede, kako se slišijo, kaj pomenijo, njihov dvojni pomen, njihovo sposobnost, da jih lahko uporabite kot orožje in hkrati pomiritev. Velik mislec ste in velik filozof, čeprav ne greste nikoli v globine – poskušate pa. Hitro se naveličate in greste naprej – vaš moto je zmeraj navzgor. Živahni ste in dovzetni, hitri in živi. Nerodno je le, da ste tako hitri, da nihče ne more vštric z vami.

 

PARTNERSTVO

Dvojčki brez dvoma potrebujejo živahen intelektualen odnos s svojimi partnerji. Pomembno je, da jjih zanimajo enake stvari in da ima partner ali partnerka svoje lastne trdne poglede o katerih živahno in z veseljem razpravljata. Vse to da partnerstvu živahen ton. Dvojčki svojim čustvom dostikrat ne zaupajo povsem – iščejo nov izraz za ljubezen.

 

LJUBEZEN

Ko ste zaljubljeni, vas je žalostno gledati. Ves čas hodite z zaljubljeno osebo, samo da se prepričate, da vam ni nezvesta. Prav zaradi te ljubosumnosti, jo dostikrat pahnete drugemu v naročje. Samo, da se reši vaših omejitev. Sami pa ste zvesti in ne skačete čez plot. Ste romantičen idealist in enako pričakujete od partnerja. V ljubezni ste največkrat vi prizadeti in ne drugi. Kadar ste zaljubljeni, vas prevevajo nasprotujoča si čustva. Vse bi radi, da bi bilo popolno in ste razočarani, če partner ni popoln. Tako hitro reagirate, da mogoče več obljubite, kakor lahko zares date ali ste pripravljeni dati. Če ste hudo prizadeti, globoko skrijete čustva in dolgo traja, da prebolite. Zelo ste občutljivi, imate veliko zlato srce in si zaslužite več kakor imate. Vse daste v seksualno življenje – in partnerja lahko to straši. Ker ste tako vneti in intenzivni, tako zavzeti in energični, da se človek kar ustraši. V postelji sprostite vsa ta napeta čustva. Seks enačite z ljubeznijo in mislite, da vaš partner tudi. Radi imate seksi presenečenje in ste veseli, če se partner trudi, da bi vam ustregel. Seks vam laska, ker vam privzdiguje ego. Radi imate lahkoten seks, z veliko humorja in govorjenja. Niste sramežljivi, lahko pa ste malo starinski v svojih osvajalskih tehnikah: če je delovalo v preteklosti, si mislite – bo tudi zdaj – pa ni nujno tako. Ko se odločite, se boste poročili, ste prepričani, da bo trajalo do smrti. Ste težaven partner, ker imate tako radi svobodo. Srečni boste, če boste našli koga, ki vam bo pustil toliko, koliko potrebujete.

 

SLABOSTI

Dovzetni ste za stres, ker se hočete zmeraj izkazati. Zato ste tak deloholik, vendar vam vseeno ne uspe. Poskušate pa in pri tem druge odrivate na stran in tega še opazite ne. Želja po uspehu vas včasih zapelje tako daleč, da se malo poigrate z resnico, to pa ni dobro. Neizčrpni ste in to je lahko slabost, ker ne znate nehati in se spočiti in si oddahniti. Ne marate biti bolni, zdolgočasei ali priklenjeni na en kraj. Ne marate, če se ljudje česa lotijo, če vas prej ne vprašajo kako naj naredijo. Ne marate, da vas sprašujejo za nasvet, potem pa drugače naredijo. Ne marate rutine in konvencionalnosti. Ne marate, da ni po vaše. Delate skrbno in počasi. Ne marate, da vas opozarjajo na določene opravke, raje bi živeli kot cigan, kakor pa se nekje ustalili.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Dihalne poti, živčne poti, sklepi, zgornja rebra, govorni organi, vid, sluh

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

Poglejmo zračna znamenja: dvojčka, tehtnico in vodnarja. Dvojčka bi šlo, če pa bosta oba hkrati potrta, kdo vas bo potem rešil? Tehtnica bi bila dobra kombinacija, oba sta očarljiva in zgovorna in tehtnica je zmeraj dobre volje. Vodnar: ne – preveč čuden, celo za vas.

Zveza z ovnom bi delovala, dokler ostaja vštric. Z Levom? Nikakor – preveč ljubite mir, levi pa so precej preveč gospodovalni. S strelcem? Ne – znoreli bi, ker bi zmeraj vse odlagal na jutri.

Recimo bik? Kakor vi, ima rad dobro življenje, zelo je zaupljiv in ga ne bi motilo vaše klepetanje. Čeprav je za vas le malo preveč konvencionalen. Devica? Za nič na svetu. Znoreli bi, čisto bi bili iz sebe, ker bi ji poskušali ustreči. Presenetljivo, da bi s kozorogom pa šlo, ker imata oba rada denar, vendar bi bilo najbrž z njim boljše poslovno partnerstvo

Rak bi vam dal dobro odskočišče, vendar bi v zameno zahteval strašansko veliko čustvene predanosti, ki pa mu je ne bi radi dali. Škorpijon? Najbrž ne – deluje v drugem globjem temnejšem svetu, drugačnem od vašega svetlega in polnega dogodivščim. Pa ribi? Ne – ne bi hotel poslušati vašega klepetanja.

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Kaj nam torej ostane? Poskusite z bikom pa zraven dodajte še malo kozorogove denarne energije. Za vas bi torej bil bik z Luno v kozorogu.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Dvojka mečev

Odločite se glede dveh zadev, pred vrati je začetek pomembne odnosa (ljubezenskega ali poslovnega), da dosežete skupen cilj, odnos bo aktualen, dokler bosta potrebovala drug drugega.