Spllošni horoskop

DEVICA (24.avgusta-22-september) zemlja

DEVICA (24.avgusta-22-september) zemlja

Devica je perfekcionist, pozorni ste na detajle, zato se mogoče zdite pikolovski in dlakocepski. Cenite znanje, ne prenesete, da bi kdo podvomil o vaših izkušnjah. Ste najbolj garaški, od vseh sončevih znamenj in pričakujete, da bodo tudi drugi. Vaše kritike so okrutne, ker ne okolišite in poveste naravnost. Device so zaradi obilice živčne energije, v nenehnem gibanju. Zelo pomembno je, da za to svojo energijo najdejo pozitiven izraz, drugače boste delovali precej raztreseno. Večina device je praktičnih ljudi, vendar pa se tisti, ki to niso, zlahka zapletejo v drobnjakarsko ukvarjanje s problemi. To je zares ena izmed njihovih največjih težav. Device vse opazite in to zelo učinkovito uporabite, neusmiljeni ste in zviti. Zakaj? Da bi pripravili ljudi, da bi bili boljši, bolj popolni. V vsem kar vidite in počnete, si želite popolnosti. Vse okrog sebe bi radi, da bi bilo najboljše. Ste duhoviti in živahni in marsikomu se zdi, da se nimate na vajetih. Kadar ste najbolj zabavni, takrat šele ste najbolj nevarni. Radi imate red in nadzor, seveda če vi sami nadzirate, radi imate snažnost in čistočo intrige in opravljanja.

 

PARTNERSTVO

Ko devica razmišlja o poglabljanju razmerja, mu dostikrat zaustavi pot samokritičnost. Kaj le vidi na meni – saj nisem dovolj dober / dobra. Device si morajo pridobiti samozavest, ki jim omogoči, da bodo znali lahkotno sprejemati poklone in jim kar je najpomembnejše, tudi verjeti. Device so prijazni partnerji in pripravljeni za svojega partnerja storiti vse. Device garajo noč in dan, da ustvarijo in ohranijo takšno družinsko okolje, ki zadovoljuje njihova visoka merila. Oba spola se morata izogibati tudi temu, da bi delo nosila domov, sicer ne bosta imela nikoli čas za družino.

 

LJUBEZEN

Če se zaljubite, se brez teatralnosti in strastnosti. Zaljubite se z mirno dostojanstvenostjo, kot da bi iskali tovarištvo. Iščete partnerja, ki bi mu bili lahko vdani, ki bi ga spoštovali in mu služili. Verjamete v dolžnost in odgovornost in raje počakate, kakor da bi vzeli nekaj, kar ni najboljše. Ste tihi romantik, odvrača vas odprto razkazovanje zaljubljenosti. Osebna čustva zadržite zase in se vam zdi, da bi jih morali tudi drugi. Radi pa se carkljate, všeč vam je, če vam partner ustreže, vendar mora to narediti tiho in diskretno, da vam bo všeč. V ljubezenski zvezi ne povzročate težav, ste dostojni, ne povzročate ljubosumnosti in ne skačete čez plot. Ljubezen je za vas resna zadeva. Seks pa ne. Za devico je seks zabava. V seksu uživa odkrito, zdravo, če le zaupa partnerju. Radi eksperimentirate, berete seksualne knjige in priročnike, poskušate nove reči in ste bolj drzni, kakor bi si kdo mislil o vas. Takoj ko ste v zasebnosti spalnice, se sprostite. In ko vržete obleko s sebe, vržete tudi vajeti iz rok. Ko najdete idealnega partnerja, se hitro poročite. Ko se poročite, pričakujete, da bo za večno, nobenih teatralnosti, nobenih neumnosti. Pričakujete, da boste reševali spore z mirnim pogovorom. Samo če bo zares obupno, boste pomislili na ločitev. Če se poročite – se za večno.

 

SLABOSTI

Prepirate se ravno ob nepravem času in na nepravem kraju. Sam bog ve zakaj je tako, vendar si ne morete pomagati. Zamerljivi ste in užaljenost bruhne ven ravno ob nepravem trenutku. Tistemu na katerega ste jezni, se še sanja ne zakaj. Ko se razjezite, se tako nekontrolirano, grozeče, uničujoče, da se ljudje prestrašijo. Vaša slabost je v tem, da se tega zavedate in to uporabljate. Ne marate nereda in razmetanosti, nemarnosti in stare krame. Radi živite s partnerjem. Ne marate pa nereda, ki ga pušča za sabo. Taborjenje je za vas pekel, še posebej, če dežuje. Ne marate, da so ljudje bolni in ne bi bili za bolniško sestro.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Trebuh, črevo, dvanajsternik, presnova, prebava, dihala, trebušna slinavka.

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

Druga zemeljska znamenja bi bila zanimiva izbira, čeprav po pravici povedano, bi se vam zdel bik malo dolgočasen. Z devico pa bi bila prehuda – vse to pikolovstvo skupaj bi bilo popolnoma neznosno. Kozorog pa je čisto nekaj drugega, tako kakor vi, ima rad denar, eleganco in razkošje in bi bil lahko zelo dober z vami.

Vodna znamenja vas malo popackajo. Rak ima malo preveč čustev, skupna pa vama je ljubezen do družine. Škorpijon vas ves čas s čim šokira – več rajši ne povemo. Ribe so preveč čustvene in nepraktične.

Zrak je dober, ker vas malo osuši. Vendar vam gredo dvojčki na živce. Tehtnica vas nekaj časa privlači, vendar ji manjka nekaj, kar bi vi radi. Vodnar vam je všeč, vendar ne za dovolj dolgo.

Ognjena znamenja bi bila lahko dobra. Skozi ovna vidite in se mogoče nekaj časa držite. Vendar vam nekako le ni preveč všeč. Ker vidite pod njegovo površino. Lev malo preveč zbada in grize. Nebi mogli dolgo prenašati njegovih šal. Strelec pa je zelo dober, čeprav boste morali večkrat seči po palici, kar pa vam ni preveč všeč.

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Ne bodite tako kritični, če ne boste malo popustili, boste do smrti ostali devica. Dobite si kozoroga z Luno bodisi v tehtnici za eleganco pa v strelcu, da boste imeli nekoga pod copato. Vso srečo.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Kraljica mečev

Prihaja pomembna starejša oseba, ki je žalostna, saj ji je bilo nekaj odvzeto. Je močna in samostojna, lahko vdova ali dolgo samska. Če je ta oseba na vaši strani, vam lahko pomaga, če pa je na nasprotni strani, boste potrebovali pomoč. Težavo boste reševali v zračnih mesecih ali z osebami, rojenimi v znamenju zraka.