Spllošni horoskop

BIK (21.april – 21. maj) zemlja

BIK (21.april – 21. maj) zemlja

Bikova bistvena lastnost je zanesljivost – dobro pa lahko deluje samo v varnem in urejenem okolju. Kajti čustveno in materialno ravnovesje je zanj najvažnejše. Biki imajo mnogo zdrave pameti, dostikrat pa jim primanjkuje prožnosti. Biki se pogosto obkrožajo z lastnino, ki je zunanji znak njihovih uspehov. Utrjuje pa jih tudi v prepričanju, da napredujejo in krepijo svoj položaj v družbi. Tipičen bik ima rad red, se drži rokov in to pričakuje tudi od drugih. Govori kadar ima kaj za povedati, drugače pa molči. Rad ima ugodje in varčuje, da mu pozneje v življenju ne bo zmanjkalo denarja. Previden je glede prijateljstev. Bikov razum deluje metodično, skrbno in odločno. Ti ljudje najbolje izkoristijo svoje zmožnosti, če zlagoma gradijo svoje življenje in kariero. Bližnjice niso zanje. Morali bi se jim izogniti. Ena izmed njihovih najbolj prikupnih lastnosti je neprisiljena očarljivost, ki se kaže na mnogo načinov. Dostikrat imajo na primer mehek in nežen glas. Vedno najdejo čas, da prisluhnejo prijateljem v težavah in da opogumijo vsakogar, ki rabi pomoč. Njihova rama je na razpolago vsem, ki bi se radi zjokali na njej. Poleg tega, pa znajo dati tudi dober praktičen nasvet. Najhujša bikova napaka, ki se kaže na mnogih življenjskih področjih je posesivnost. Žal lahko tudi partner postane ena izmed bikovih lastnin – ki jo seveda ljubi in časti, vendar človeka trmasto obravnava, kot lastnik svojo posest. Namesto kot svobodno bitje. Biki ste zelo veliki gurmani.

 

PARTNERSTVO

Vladar bika je venera, zato je uspešno partnerstvo več od običajnega pomena. Biki prav tako, kot sorodne tehtnice, potrebujejo  mirne in harmonične odnose. Zanje je čustvena varnost življenjskega pomena, in kadar je ta ogrožena, lahko nastane resna škoda : v tem primeru bik namreč izgubi nadzor nad svojimi čustvi, in posesivnost, ki je pri človeku rojenem  v tem znamenju, vsaj v manjši meri vedno prisotna, lahko sprevrže v obsedeno ljubosumje. Kadar se znotraj doma pojavijo napetosti, lahko pri biku običajno mirnost, nadomestijo izbruhi besa.

 

LJUBEZEN

Kakor do vsega v življenju imate tudi do ljubezni zelo stanovitevn in discipliniran odnos. Za vas je ljubezen resna zadeva: iščete varnost in zanesljivost in ne vihravosti in razburljivosti. Ste staromodni, pričakujete, da bosta oba igrala vsak svojo tradicionalno vlogo: zapeljevanje in osvajanje ni za vas. Če se zaljubite, takoj zasnubite. Potem pa kakor hitro je mogoče, že stalna resna zveza, ki temelji bolj na prijateljstvu in tovarištvu in ne toliko na strasti in spletkarstvu. Sijajno znate presojati značaje, zato ponavadi izberete pravega partnerja. Če pa se zmotite, vas ne bo nihče mogel prepričati, da ste se zmotili. Rajši boste nevemkaj prestajali kakor priznali zmoto. Zelo redko se zaljubite, zato je vaš partner počaščen, če ga izberete. Izberete pa ga za vse življenje. Od vseh znamenj, najbr bik najbolj uživa v seksu – dobrem zdravem pravem seksu. Za vas je seks nekaj tako naravnega in prijetenga, da zelo veliko seksate. Zakaj pa ne? V vašem spolnem življenju ni nič temnega in mračnega. Energični ste in naravni. Potrebujete predanega partnerja, da kaj odnesete od seksa – seks za eno noč ni za vas. Za bika je seks tako nekaj naravnega, da še pomislite ne, da bi bil lahko orodje za čustveno premoč in ste čisto zmedeni, če se kdaj srečate s čim takim.

 

SLABOSTI

Čeprav ste bistri in skrbni, vas sleparji in šarlatani zlahka obrnejo. Imate trmasto potezo, da skoraj hočete, da bi vas kdo izdal ali pa vam bil nezvest. Kakor da prav hočete, da se vam potrdijo najhujši strahovi. Z ljubosumnostjo podite ljudi stran od sebe, zato se poskušajte zadržati. Naučite se zaupati ljudem, čeprav je zaradi lahkovernosti, to skoraj nemogoče. Zelo ste telesni in robustni, zato pomeni da vam ljudje niso kos. Najbolj sovražite izgovore in nepoštenost, pa tudi bleščeče moderne stroje, športne avtomobile in odkrito razkazovanje spolnosti. Sramežljivi ste, ne prenesete šokov, ne marate spremem in novosti. Raje imate trdnost, red in rutino. Prizadene vas, če se vam kdo ponuja za eno noč, raje imate stalno zvezo. Ne marate se sončiti, sovražite plaže, na počitnice greste raje na deželo.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Vrat, tilnik, ščitnica, ožilje, slinavka, žrelo, mandelji

 

UJEMANJE Z DRUGIMI ZNAKI

Bik je zemeljsko znamenje, zato si najprej poglejmo zemeljska znamenja: bika, devico in kozoroga. Bik? Lahko, ampak bi bilo preveč lebdenja in poležavanja. Nikoli se ne bi užgala zares strastna iskrica. Devica nikakor. Nikoli se ne bi sprijaznila z vašim uživaštvom. Kozorog? Lahko – oba sta zelo zanesljiva, oba imata rada konvencionalno – lahko pa bi se tudi na smrt dolgočasila.

Od vodnih znamenj – raka, škorpijona in rib – bi dobro shajali z rakom, vendar ne bi bilo prave strasti. Škorpijon bi vas v nekaj urah na smrt utrudil. Ribe pa bi vas na smrt živcirale s svojimi čustvenimi izbruhi.

Zračna znamenja? Dvojčka: ne – preveč govori za vašo miroljubno osebnost. Tehtnica bi bila zelo dobra partija, vendar bi izkoristila vašo dobrodušnost. Vodnar – nikoli. Nikoli ne bi dognali kaj se gre.

Torej ostanejo ognjena znamenja. Bik in oven? Nikakor ne. S popolnoma drugih planetov ste. Z levom bi se ves čas kregali. S strelcem bi še kar šlo, ker bi mu zaupali in bi mu dajali veliko svobode, prijahal bi domov z zgodbami iz sveta, ki se ga pravzaprav bojite.

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Da povzamemo: potrebujete partnerja, ki bi v odnos prinesel varnost. Zato bi bila dobra izbira rak. Ker ima rad dom in ker je zanesljiv. Vendar pa potrebujete tudi nekoga, da vas malo razživi – poskusite s strelcem, ki ima Luno v raku. Tako da boste dobili nekaj strelčeve ljubezni do pustolovščin, z rakom pa se boste počutili čustveno varni.

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Dvojka mečev

Odločite se glede dveh zadev, pred vrati je začetek pomembne odnosa (ljubezenskega ali poslovnega), da dosežete skupen cilj, odnos bo aktualen, dokler bosta potrebovala drug drugega.