Spllošni horoskop

ŠKORPIJON (24.oktobra – 22. novembra) voda

ŠKORPIJON (24.oktobra – 22. novembra) voda

Škorpijon je eno najmočnejših znamenj. Natančno veste kaj bi radi od življenja, kako to doseči in kaj potem, ko tisto dosežete. Vaša življenjska energija, je dostikrat grozna, tako da se je vsi bojijo, samo drugi škorpijoni ne. Najznačilnejša lastnost škorpijona je izredna zaloga energije. Dostikrat je slišati, da je to »najslabše« zodiakalno znamenje, kar pa seveda ni res. Energije tega znamenje so tako močne, da se včasih zde nepremagljive, mogoče celo moteče. Če pa jih izrabi v polni meri in na pozitiven način in sicer tako v čustvenem kot v telesnem pogledu, lahko postane zelo uspešen. Tega toka energije ne sme potlačiti, mora pa ga nadzorovati, drugače lahko postane uničujoč, kar se kaže v tipični zameljivosti, ljubosumju in čemernosti. Vaša moč je v znanju, če ste veliko prebrali in se veliko naučili. Všeč so vam magija in fantazija. Znate pripovedovati in ljudje vas poslušajo. Gredo za vami in se vam prepustijo. Če postane nevarno, poberete šila in kopita, pobegnete ampak vi zmeraj preživite. Drugi pa so kaznovati za tisto kar bi si vi zaslužili. Večina škorpijonov zna globko prodorno in analitično razmišljati. Ti ljudje hočejo vsakemu problemu priti do dna. Prav tako hočejo od življenja iztržiti vse, kar jim lahko ponudi. Vsak dan si napolnijo z delom in konjički. Včasih gredo v skrajnosti in takrat je treba paziti, da enakomerno porazdelijo energijo. Velika večina škorpijonov izživlja svojo spolno energijo skozi šport. Ženske se dostikrat trudijo postati idealne gospodinje. Škorpijoni pogosto z ljubosumjem in zavistjo gledajo na sodelavce in na lastnino drugih. Po drugi strani pa lahko to deluje tudi kot spodbuda, ko vidijo napredek drugih, hočejo postati enako dobri ali celo boljši.

 

PARTNERSTVO

Škorpijon, ki ga je samega energija, potrebuje vodnika. Kajti če bo njegova energija neučinkovita ali neizrabljena, bodo nastale težave. Zato je v ljubezenskem odnosu zelo pomembno, da partner ni hladen ali zadržan. Škorpijon, ki so ga prevzeli čari morebitnega kasnejšega partnerja, lahko vso svojo energijo vloži v to, da bi ga osvojil in vztraja celo po tem, ko postane očitno, da je predmet njegovega občudovanja neprimerno izbran. Pojavijo se težave v stresnih obdobjih, ljubezenskega odnosa, lahko pride na dan škorpijonova nagnjenost k molčečnosti in maščevalnosti (lahko zelo okrutna). Vendar pa bodo te lastnosti morda omilila druga področja rojstne karte.

 

LJUBEZEN

Za škorpijona je ljubezen nekaj zelo intenzivnega. Radi zmagujete, pričakujete, da boste ujeli srce vsakogar, v katerega se zagledate. Ne marate zavrnitve, ste kar zvesti in zelo zelo posesivni. Bog ne daj da bi vam bil nekdo nezvest. Ljubezen čutite zelo intenzivno in postanete odvisni od ljubljene osebe – samo da ji tega nikoli ne poveste. Ne marate kazati čustev, sovražite javno razkazovanje čustev. V odnosu se mogoče zdite hladni, čeprav je to zadnje kar čutite. Radi imate glavno besedo, lahko bi se reklo, da ste dominantni. Niste kaj posebej romantični, vendar ste nežni, če hočete. Če ste zaljubljeni, vam je kar malo nerodno. Ker se vam zdi, da ste zgubili tisto neverjetno oblast nad samim seboj. Seks je za vas nekaj pomembnega, da vas lahko popolnoma zasvoji. Seks vidite kot naraven izraz ljubezni in raziskujete in uživate v strasti in sili. Ste domiselni, iznajdljivi ljubimec/ljubimka. S svojimi fantazijami in željami marsikoga prestrašite. Za vas je zakon resna zadeva, ne jemljete ga na lahko in naredite vse, da bi bil uspešen. Prepričani ste, da boste zvesti in boste skočili čez plot samo če ne boste spolno zadovoljeni.

 

SLABOSTI

Ne marate dolgočasja, če je vse preveč tiho, boste naredili vse, da bi zadevo malo poživili. Ne marate, da vam ukazujejo, da vam svetujejo, da vas čedijo, tolažijo, skrbijo za vas, da vam nagajajo in da niste glavni. Vaša slabost je v nenaravnem uživanju v temačnem in skrivnostnem in pa v tem, da gledate kako daleč bodo ljudje prišli. Ste kot fantek ki muham puli krila in poriva ose v marmelado, da bi videl kaj bo. Vaše slabosti ne zapeljejo samo vas, ampak tudi druge, ki so v vaši bližini. Uživate v osvajanju in če je predmet vašega poželenja že oddan – še bolje.

 

ŠIBKI DELI TELESA

Medenica, danka, spolovila, prostata, mehur, moda, semenovodi, sečevodi

 

UJEMANJE Z DRUGIMI PARTNERJI

Kakšno vodno znamenje? NE! Rak ni dovolj velik izziv za vašo hudobno igro. Ribe imajo premalo mesa, škorpijon pa bi vas takoj spregledal.

Zračna znamenja bi bila zanimiva. Dvojčki so živahni in zgovorni za spremembo. Tehtnica je samo videz – ni zares zanimiva. Čeprav se jo zlahka zapelje na stranpot. To je sicer samo po sebi zabavno, vendar ne more biti osnova za resno zvezo. Vodnar je vaša nočna mora. Nedoumljiv, nerazložljiv in nepremagljiv. Kakršnokoli igro boste igrali – on bo popolnoma drugačno. Plesal bo na popolnoma drugo melodijo, do smrti ga ne boste razumeli. Hitro stran od njega.

Ognjena znamenja so zmeraj dobra izbira. Z ovnom boste podrli marsikatero posteljo, marsikateremu levu boste strli srce, ubogi strelec pa ne bo nikoli vedel, kaj ga je zadelo. Z njimi se zares lahko igrate, samo izberite.

Zemeljska znamenja vam niso nikakršen poseben izziv. Čeprav bi se bilo z bikom kar prijetno pocarkljati v zimskem večer – pa potrebujete toplino in počitek. Devica ne bi niti sekunde prenašala vaših neumnosti. Kozoroga pa je ponavadi težko odtrgati od računov. Če pa ga, potem je pravi ognjemet. Padec svetnika in take reči.

 

IDEALNA KOMBINACIJA

Najbrž bi bilo za vas najbolje, da si poiščete udobje z Luninim bikom, vendar si poiščite takega, ki bo imel sonce v ovnu, da bo malo razbuljanja in izziva.

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Osmica palic

Situacije se bodo dogajale kar same od sebe, hitro se boste morali odločati in obvladovati. Bodite odločni pri ovirah in težavah. Poleg posla in dodatne odgovornosti, karta prinaša prebuditev ljubezni.

123movies