Tedenski horoskop

NAPOVED OD 23 julija do 29 julija

NAPOVED OD 23 julija do 29 julija

Ves teden bodo energije zelo nihajoče od čistega lenarjenja do akcije čez celi dan , malo se že pozna prihod retrogradnjega MERKURJA ki začne z 26. julijem in še polna LUNA ki bo 27.julija. Zato pričakujte res nenavaden teden stvari se bodo dogajale tako hitro da jim bo skoraj težko slediti. Zelo pomembno je da ostanete fokusirani na svoje cilje in želje in naj vas nikar ne zamaje v kakšne druge vode, ker ta teden  res ni naklonjen nekim novim začetkom, podpisovanju novih pogodb  ( razen tisteki so bile že prej dogovorjene)

Ker boste verjetno postavljeni pred odločitve si v tem tednu raje vzemite malo časa in še enkrat vse dobro premislite. Tudi v vas samih se bo dogajala bitka in to zelo huda vaše srce in glava ne bosta na isti valovni dolžini zato partnerstva ki so že obstoječa boste želeli spremeniti osvežiti ali pa celo prekiniti ampak ponavljam to bo samo zaradi zmede energij, svetujem da v tem tednu ničesar ne spreminjate.

Na novo začeti odnosi pa se kar ne bodo hoteli odvijati kot bi si vi sami želeli, ja res je ne boste mogli vplivati na doagajanje zato se raje prepustite da se zgodi samo po sebi kar pač se bo dogajalo, nikar ne prisiljujte dogajanja.

Svetujem da v tem tednu naredite plane in načrte za naprej, prave korake pa raje prestavite na bolj primernejši čas.

Obstaja boljša pot, verjetno ste že opazili da vaše stare navade več ne učinkujejo in da ni uspeha, zato je čas da stvari pogledate iz druge perspektive. Ker je čas reflekcije samo začasen je zato ta teden najbolj primeren za analizo samega sebe najbolj pa za sprostitev če se sploh še znate sprostiti.

 

Torej zaključek za teden je: Vzemite si čas za počasne premike, spremembe prednostih nalog in želja in seveda poskusite delovati malo drugače

Napoved sem sestavila po TAROT kartah, če imate vprašanje lahko pošljete sms sporočilo z ključno besedo TAROT na številko 3311

Ali pokličete na 090  62 00

 

x

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.