HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR
HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR

OVEN  21. 3. – 20. 4.

Vi in vaš partner oziroma tekmec še vedno ne najdeta skupne točke, zato tudi vaše finance oziroma ljubezensko življenje trpijo. Postanite kreativni in najdite način, da lahko zabavate drug drugega in rečete “ljubim te”, ne da bi uničili svoje prihranke pri tem.

 

BIK   21. 4. – 21. 5.

Še vedno imate težave z lovljenjem ravnovesja med vašim javnim življenjem z družbenimi odgovornostmi in osebno potrebo po sreči. Vendar se vam obetajo uspehi, ki vam bodo pomagali pri finančnem in romantičnem razvoju. Stvari bodo nekoliko divje, ko boste skušali uravnotežiti delo z “igro”.

 

DVOJČKA  22. 5. – 21. 6.

Še vedno se ubadate z potovalnimi, kulturnimi in političnimi, filozofskimi izzivi. Vendar se vam bo ta mesec ponudilo nekaj odličnih profesionalnih, ljubezenskih in finančnih priložnosti. Samo bolj se boste morali potruditi kot običajno, da ne bi koga užalili ali prekršili kakšno družbeno pravilo.

 

RAK  21. 6. – 22. 7.

Delo bi vas lahko gnalo v norost, vendar imate dovolj priložnosti, da bi se udeležili srečanj, da bi nekaj časa prebili z ljubljenimi, pa še v rokavu imate nekaj  pogajalskih veščin ta mesec. Celo če ste zakopani v delu, boste lahko drugim pokazali, da ste pravi vodja in znate reševati težave.

 

LEV  23. 7. – 23. 8.

Da, v vašem profesionalnem življenju se še zmerom odvija velika bitka, vendar imamo dobre novice za vas – v zasebnem življenju. Razmislite o tem, da bi več časa posvetili delu z doma ali da bi presedlali na kariero, ki se odvija na domu. V odnosu boste začutili ljubezen. 

 

 

 

DEVICA  24. 8. – 23. 9.

Večji del tega meseca bo boljši kot zadnji mesec, vendar se med vami in romantičnim, družbenim oziroma poslovnim partnerjem še zmerom odvija boj. Na srečo boste dobili “mir in harmonija” vibracije, ki bodo pomagale pomiriti vaša gola čustva in se boste lahko začeli odpirati in komunicirati.

 

TEHTNICA 24. 9. – 23. 10.

Še vedno se borite s svojim družbenim in profesionalnim življenjem, ki je zasenčilo vaše ljubezensko in zasebno življenje. Vendar se vam ta mesec obetajo čudovite finančne novice in našli boste čas za zabavo in ljubljeno osebo, kljub vsem odgovornostim, s katerimi vas zasipajo ta mesec.

 

ŠKORPIJON 23. 10. – 23. 11.

Birokracija, razna srečanja,vam prinašajo velike preglavice glede rokov in ciljev. Na srečo se vam obeta dobra skupinsko-naravnana energija, ki vam bo veliko pomagala pri delu, zato boste nekako uspeli vse urediti. Tudi doma se vam bodo dogajale čudovite stvari in vaši družbeni odnosi se vsekakor izboljšujejo.

 

STRELEC  24.11. – 22. 12.

Še vedno komaj žonglirate z domom, kariero in partnerstvi, vendar vas ostali vidijo kot pametne, kreativne in voljne prevzeti odgovornosti za vaš delež težav. V vas se bo prerodila nova osebnost in začeli se boste pogajati, meditirati, prepričevati, navdihovati in reševati vse skupaj.

 

KOZOROG  23. 12. – 20. 1.

Vaše domače življenje in kariera si še vedno merita moči in vaše finance še vedno niso urejene, vendar Preberi več

NAPOVED ZA MESEC OKTOBER 2019
NAPOVED ZA MESEC OKTOBER 2019

V tem mesecu se morate potruditi, da se prelevite in postavite,kot nova osebnost, vaš način razmišljanja se mora spremeniti, opustite stare načine vedenja.  V življenje vstopajo ali izstopajo ljudje rojeni v znamenju Škorpijona ali v teh mesecih ; Oktober –November.

 Opustite navezanost po nepotrebnem in se podajte novim doživetjem nasproti.

To je mesec, ko boste morali pometati in odstraniti vse tisto, kar ste predelali ali prerasli. Vsaka sprememba zahteva opustitev, da bi  doživeli nove ali še neizražene dele našega bitja.

V tem obdobju potrebujete polno moč in voditeljske sposobnostjo, ki se skrivajo v Vaši notranjosti. V  tem mesecu se morate dobro zavedati  svojih omejitev in meja, odprti morate biti za pogajanja in premirja, slediti morate poti srca in razuma in vedno se morate

zavedati,  da ste v bistvu celi in popolni .

Razreševali boste odnose z avtoritetnimi  osebami v Vaši okolici, svoje življenje boste hoteli voditi sami.. V  tem mesecu lahko  izgubite stik z pomembno osebo  ali doživite spremembo v nekem razmerju.

V svoji notranjosti boste začutili željo skleniti premirje in odločenost  po premiku v nove smeri razmišljanja in to Vam bo tudi uspelo  vse tja do konca meseca  kajti že v naslednjem mesecu oziroma okoli novega leta boste drugačna oseba,

 

Na področju DUŠEVNOSTI imamo 4 meče, kateri Vas podpirajo, da boste reševali konflikte, imeli diplomatski pristop.Bodite objektivni in pozorni, kajti imeli boste ugodne priložnosti.Dovolj ste pogumni in neustrašni, samo opustite navezanost na stvari in ljudi. Imejte filozofski pogled na svet okoli sebe.

Ne pretiravajte v dobrih namenih in ne bodite velikopotezni ali vsiljeni, kajti to odbija ljudi v Vaši okolici. Velikodušnost Vam ne prinese hvaležnosti. Ne dvomite in ne obžalujte ničesar, kajti če boste razmišljali tako boste pomembne odločitve samo odlagali.

 Začutili boste potrebo po samoti in miru, da se boste lahko posvetili sami sebi, pazite na zdravje in tudi Počivati morate dovolj.

 

Duhovno področje ali osebna rast , kot pravimo temu Vas podpirajo 4 palice, ki Vam pomagajo, da se lahko upirate težavam. Z lahkoto boste odstranjevali ovire in dosegali cilje, če boste sposobni videti resnico o sebi, kar je včasih težko. Izogibajte se stalnemu protestiranju in , da morajo biti Vaše vrednote vedno na prvem mestu.

Na ČUSTVENEM področju boste imeli nekaj težav ampak,  boste dobro premagovali čustvene prepreke. Znebiti se morate čustvene odvisnosti, bili ste že ranjeni in imate zamero iz preteklosti.

 Pojdite iz oklepa in se ne mučite z lastnimi občutji in razpoloženji, kajti to je ovira na poti do sreče.

Odločite se in se podajte na pot notranjega in zunanjega razkošja, izpolnitve in notranjega zadovoljstva.Ne boste več voljni prenašati dvojnosti. Nakazuje se majhno razkošje oziroma kar koli v pomenu razkošja . Razkošje pa lahko v tem obdobju prinesejo v Vaše življenje ljudje rojeni v znamenju Raka ali družinski člani ali širše sorodstvo.

 

Na področju zdravja in denarja v tem mesecu pridobite moč in vitalnost, ta predstavlja poznavanje svojih meja in om Preberi več

12345678

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.

9anime