HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR
HOROSKOP ZA MESEC FEBRUAR

OVEN  21. 3. – 20. 4.

Vi in vaš partner oziroma tekmec še vedno ne najdeta skupne točke, zato tudi vaše finance oziroma ljubezensko življenje trpijo. Postanite kreativni in najdite način, da lahko zabavate drug drugega in rečete “ljubim te”, ne da bi uničili svoje prihranke pri tem.

 

BIK   21. 4. – 21. 5.

Še vedno imate težave z lovljenjem ravnovesja med vašim javnim življenjem z družbenimi odgovornostmi in osebno potrebo po sreči. Vendar se vam obetajo uspehi, ki vam bodo pomagali pri finančnem in romantičnem razvoju. Stvari bodo nekoliko divje, ko boste skušali uravnotežiti delo z “igro”.

 

DVOJČKA  22. 5. – 21. 6.

Še vedno se ubadate z potovalnimi, kulturnimi in političnimi, filozofskimi izzivi. Vendar se vam bo ta mesec ponudilo nekaj odličnih profesionalnih, ljubezenskih in finančnih priložnosti. Samo bolj se boste morali potruditi kot običajno, da ne bi koga užalili ali prekršili kakšno družbeno pravilo.

 

RAK  21. 6. – 22. 7.

Delo bi vas lahko gnalo v norost, vendar imate dovolj priložnosti, da bi se udeležili srečanj, da bi nekaj časa prebili z ljubljenimi, pa še v rokavu imate nekaj  pogajalskih veščin ta mesec. Celo če ste zakopani v delu, boste lahko drugim pokazali, da ste pravi vodja in znate reševati težave.

 

LEV  23. 7. – 23. 8.

Da, v vašem profesionalnem življenju se še zmerom odvija velika bitka, vendar imamo dobre novice za vas – v zasebnem življenju. Razmislite o tem, da bi več časa posvetili delu z doma ali da bi presedlali na kariero, ki se odvija na domu. V odnosu boste začutili ljubezen. 

 

 

 

DEVICA  24. 8. – 23. 9.

Večji del tega meseca bo boljši kot zadnji mesec, vendar se med vami in romantičnim, družbenim oziroma poslovnim partnerjem še zmerom odvija boj. Na srečo boste dobili “mir in harmonija” vibracije, ki bodo pomagale pomiriti vaša gola čustva in se boste lahko začeli odpirati in komunicirati.

 

TEHTNICA 24. 9. – 23. 10.

Še vedno se borite s svojim družbenim in profesionalnim življenjem, ki je zasenčilo vaše ljubezensko in zasebno življenje. Vendar se vam ta mesec obetajo čudovite finančne novice in našli boste čas za zabavo in ljubljeno osebo, kljub vsem odgovornostim, s katerimi vas zasipajo ta mesec.

 

ŠKORPIJON 23. 10. – 23. 11.

Birokracija, razna srečanja,vam prinašajo velike preglavice glede rokov in ciljev. Na srečo se vam obeta dobra skupinsko-naravnana energija, ki vam bo veliko pomagala pri delu, zato boste nekako uspeli vse urediti. Tudi doma se vam bodo dogajale čudovite stvari in vaši družbeni odnosi se vsekakor izboljšujejo.

 

STRELEC  24.11. – 22. 12.

Še vedno komaj žonglirate z domom, kariero in partnerstvi, vendar vas ostali vidijo kot pametne, kreativne in voljne prevzeti odgovornosti za vaš delež težav. V vas se bo prerodila nova osebnost in začeli se boste pogajati, meditirati, prepričevati, navdihovati in reševati vse skupaj.

 

KOZOROG  23. 12. – 20. 1.

Vaše domače življenje in kariera si še vedno merita moči in vaše finance še vedno niso urejene, vendar Preberi več

12345678

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Štirica novcev

Karta sporoča da želite obdržati tisto kar ste si zaslužili. Ne zaspite na lovorikah, položaj je treba varovati in napredovati. Dobro spoznajte svoje meje in omejitve.