EGO IN NJEGOVI VZORCI
EGO IN NJEGOVI VZORCI

Vsi ste že neštotakrat slišali za besedo EGO , jaz pravim da ego mora biti ampak zdrav in pod kontrolo. Je nekakšen prevajalec med možgani in srcem.

Ego v današnji psihologiji in ezoterki razumemo kot načelo tekmovanja, borb za premoč, krivde, strahu,žrtvovanja, sovraštva, sebičnosti, neenakosti in prevlade.

Ego ima raje zmago kot uspeh, utvaro kot resničnost, pomankanje kot izobilje, ločenost kot povezavo, laž od renice, ujetništvo kot svobodo, raje ima kazen kot nagrado, garanje kot prepuščanje. Išče blišč in pozornost, obožuje plavanje proti toku, zavrača poslušanje notranjega vodstva in nas straši pred vsem tistim, kar bi ga lahko razgradilo : uspeh, intimnost, resnica, ljubezen, Bog.

To kar nas vprega v začarane kroge je posledica delovanja ega kot načela odlašanja, motnje in izkrivljanje.

Navadno težko prepoznamo negativne vzorce vsaj tako dolgo dokler se nam ponavljajo vedno iste situacije, ljudje in dogodki. Osnova vseh teh vzorcev je priučen sindrom nevrednosti zaradi katerega se nenehno opravičujemo ali pa krivimo druge za neuspehe v življenju.

Toda naše življenje je naša odgovornost. Ne glede na to kakšne izzive je izbrala naša duša je stopnja doživljanje sreče odvisna samo od nas.

Prišli smo, da bi bili srečni ;naš namen in smisel je ozdraviti sebe in pri tem pomagati drugim ter celemu svetu. Naša vloga v svetu je posebna, je del poslanstva, ki smo ga prišli izpolniti.

Naš namen je sveta obljuba duše in vrhunec vseh naših darov.

Naš posebni namen je tako velik, da ga nikakor ne moremo izvršiti , toda to še ne pomeni, da je nemogoče. Pomeni samo, da ga ne moremo izpeljati SAMI . Poslanstva ne opravimo mi, temveč ga milost izpelje skozi nas.

Svoje lekcije bomo slej ko prej morali usvojiti, lahko pa izbiramo med lažjim in težjim načinom. Zanikanje in potlačevanje ns ne bosta rešila, kar vam lahko pove vsak noj, z glavo v pesku ne boste rešili ničesar.

V nadaljevanju vam bom prestavila številne vzorce po katerih vsi med nami delujemo ker smo poslušali ego, zato je zdaj čas da spremenite življenje, seveda če želite biti srečni in zadovoljni v svojem življenju.

Preberi več
NAPOVED ZA SEPTEMBER 2019
NAPOVED ZA SEPTEMBER 2019

SEPTEMBER je pod številko 3 in v TAROTU je to CESARICA . Cesarica predstavlja arhetip matere iz katere priteka vse življenje. Na najosnovnejši ravni je poosebljena ljubezen in rojstva življenja ki se poraja v nas samih. Sporočilo meseca je ustvarjanje in strast. Možnost imate, da podprete in izvedete projekte. Potopite se v energijo matere zemlje in dovolite da dozori kar ste negovali in posvečali pozornost.Prepoznajte se kdo ste v resnici, prepoznajte svojo luč v sebi in dovolite da zasveti tudi navzven, verjemite vi ste unikatni in edinstveni . Ohranite zdravo ravnovesje. Ne dovolite svojim čustvom ali dejanjem, da bi se spremenili v obsedenost in nikar ne izpraznite vse energije za druge ...verjemite če ste polni lahko dajete če ste prazni ne pomagate nikomur. Otroci moji, vaši, naši so in bodo zajadrali v šole vi dragi moji pa si sedaj vzemite nekaj časa samo za negovanje sebe.

Srečno.

Preberi več
12345678

Vedeževanje po telefonu
Tukaj smo samo za vas, 24 ur na dan in 7 dni v tednu.

090 62 00
Pogoji uporabe storitve
Cena klica je 1,99€/minuto
Jolanda
Sem energija v telesu Jolande, tako so mi starši dali ime. Sem ženska, mati, sestra, žena, prijateljica in že babica. Živim preprosto življenje, kot vsi mi, z vsemi težavami in radostmi ki nam jih prinaša življenje.
SMS vedeževanje

Hitro in enostavno do odgovorov!
Spodaj vnesite vaše ime, vprašanje in mobilno številko. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.

Storitev je na voljo samo uporabnikom operaterja Telekom in Telemach!
Pošlji
Današnja karta
Šestica mečev

Težavo bo treba rešiti na psihični bazi, alternativna veda. Nujno pojdite iz razmerja, ki vam ni več v korist. Pričakujte potovanje žalostne narave. Po tej bitki pričakujte za vas srečen konec.

9anime